Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τούφα, μην επιμένεις, τα παιδιά έχουν τη δική τους άποψη, τόσο επί του τρόπου δράσης της κοκαΐνης, όσο και της σημασίας της λέξης "έμμεσα".

θα μπορουσες να πεις την αποψη σου αντι να ειρωνευεσαι

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μεγάλε ότι ανέφερα προκύπτει απο το Σύνταγμα κατ' αρχήν και τους νόμους κατα δεύτερον. Τώρα αν σου χαλάει τον προσωπικό σου κόσμο λυπάμαι αλλά that's life.

Δεν με νοιάζει ο νομος, χέστηκα άλλωστε δεν πολύ βγαίνω, χάρισμα σας ο "έξω κόσμος" αλλά καλό είναι να έχεις επιλογές και αυτό μου στερεί την επιλογή, και με χαλάει (δικαίωμα μου να χαλιέμαι έτσι; ) το επόμενο στάδιο θα είναι να σου απαγορεύσουν το κάπνισμα τελείως και πάει λέγοντας, στο τέλος θα μείνεις χωρίς ελευθερίες καλά καλά.

Αν πιστεύεις ότι με το να απαγορευτεί το τσιγάρο έξω θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο τότε είμαστε σε αναμονή για την επόμενη παθητική απαγόρευση που θα μας κάνει "καλό".

Δημοσ.
θα μπορουσες να πεις την αποψη σου αντι να ειρωνευεσαι

1) Η κόκα γενικά είναι από τα πιο ασφαλή πράγματα που μπορείς να κάνεις και αυτό βάσει επιστημονικών μελετών.

2) Όταν εγώ πετάω τη μπανανόφλουδα κάτω και εσύ την πατάς, σου έκανα έμμεσα κακό. Όταν ΣΕ ΣΦΑΖΩ είναι πάνω-κάτω ο ορισμός της αμεσότητας.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί σε ποια χώρα το έχουν απαγορεύσει τελείως?

άσε που δεν παίζουν να θέλουν να χάσουν έσοδα από τους φόρους...

Δημοσ.
γιατί σε ποια χώρα το έχουν απαγορεύσει τελείως?

άσε που δεν παίζουν να θέλουν να χάσουν έσοδα από τους φόρους...

Πρακτικά στην Αμερική, αλλά μην το βλέπεις μόνο για το τσιγάρο ρε υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σου κόψουν "επειδή κάνουν κακό" ή "επειδή θέλουν το καλό σου".

Δημοσ.
1) Η κόκα γενικά είναι από τα πιο ασφαλή πράγματα που μπορείς να κάνεις και αυτό βάσει επιστημονικών μελετών.

2) Όταν εγώ πετάω τη μπανανόφλουδα κάτω και εσύ την πατάς, σου έκανα έμμεσα κακό. Όταν ΣΕ ΣΦΑΖΩ είναι πάνω-κάτω ο ορισμός της αμεσότητας.

οταν εμμεσα βλαπτει η κοκα, εννοουσα οτι προκαλει παρενεργειες που χανεις τον ελεγχο.

αμεσα βλαπτει το μαχαιρι.

αφου πιστευεις οτι ειναι τοσο ελαφρια η κοκα γιατι απαγορευεται?

---------- Προσθήκη στις 22:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:00 ----------

Πρακτικά στην Αμερική, αλλά μην το βλέπεις μόνο για το τσιγάρο ρε υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σου κόψουν "επειδή κάνουν κακό" ή "επειδή θέλουν το καλό σου".

τι εχουν κοψει δηλαδη που δε θα πρεπε?

Δημοσ.

Γιατί συμφέρει να πουλάς κάτι παράνομο μόνο εσύ με 60 ευρώ το τζι παρά να το βρίσκει ο άλλος νόμιμα παντού με 30.

Και να επαναλάβω ότι δεν πιστεύω, γενικά είναι από τα τελευταία ρήματα στη λίστα μου, το λέω βασιζόμενος σε μελέτες.

Δημοσ.
Δεν με νοιάζει ο νομος, χέστηκα άλλωστε δεν πολύ βγαίνω, χάρισμα σας ο "έξω κόσμος" αλλά καλό είναι να έχεις επιλογές και αυτό μου στερεί την επιλογή, και με χαλάει (δικαίωμα μου να χαλιέμαι έτσι; ) το επόμενο στάδιο θα είναι να σου απαγορεύσουν το κάπνισμα τελείως και πάει λέγοντας, στο τέλος θα μείνεις χωρίς ελευθερίες καλά καλά.

Αν πιστεύεις ότι με το να απαγορευτεί το τσιγάρο έξω θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο τότε είμαστε σε αναμονή για την επόμενη παθητική απαγόρευση που θα μας κάνει "καλό".

Στην επομενη απαγορευση που δεν θα εχει την ιδιαιτεροτητα του τσιγαρου μπορει και να ειμαστε στο ιδιο στρατοπεδο.Αλλα ας μην αποφυγουμε το σημερινο σωστο βημα υπο το φοβο αλλων καταστασεων..:P

• Super Moderators
Δημοσ.

ah μιλάς μόνο για δημόσιο χώρο, όχι και για ιδιωτικό (sorry δεν το διευκρίνησες :P )

Δημοσ.
ah μιλάς μόνο για δημόσιο χώρο, όχι και για ιδιωτικό (sorry δεν το διευκρίνησες :P )

Packet filtering.\

Παρακολούθηση από τον ίδιο τον ISP που πληρώνεις.

Δημοσ.
Λοιπόν να αναφέρω μερικά δεδομένα:

1) Οι καφετέριες/bar/club είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ χώροι. Επιτρέπεται η είσοδος του οποιουδήποτε χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό (πέραν προφανών λόγων υγείας κτλ). Η άδεια τους αναφέρει τετραγωνικά, αν έχουν ζωντανή μουσική κτλ, ΔΕΝ μπορεί να ενσωματώνει target group, δεν μπορεί να υπάρχει καφετέρια μόνο για γυναίκες, φαλακρούς, ξανθούς, καπνίζοντες κοκ. Αυτό δε λέγεται καφετέρια αλλά λέσχη στην οποία υπάρχουν μέλη και λειτουργεί με άλλο νομικό πλαίσιο.

Συνήθως όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει πρώτα ρωτάει και μετά βγάζει ανακοίνωση

ΚΑΘΕ καφετέρια,ταβέρνα και γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση έχει target group,όταν λέμε target group δεν εννοούμε ότι θα βάλει μια ταμπέλα έξω απο το μαγαζί "E το target group είναι οι χεβιμεταλάδες οι άλλοι δεν μπαίνουν",σημαίνει ότι η διαρύθμιση/διαμόρφωση,το στυλ/οι υπηρεσίες του μαγαζιού θα είναι τέτοια ώστε να το προτιμήσει το γκρουπ ανθρώπων που στοχεύει,και φυσικά ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι ΔΕΝ απαγορεύεται η είσοδος σε κανέναν,μόνος σου δεν θα πας.

Εκτός αν οι παιδότοποι-cafe όπου πάνε οι γονείς τα πιτσιρίκια έχουν ταμπέλα που απαγορεύεται να μπεις αν δεν έχεις μαζί πιτσιρίκι,μόνος του δεν πάει ο μαντράχαλος να πιει καφέ εκεί δεν χρειάζεται να του το απαγορεύσει κάποιος,φυσικά για σένα παιδότοποι-cafe,rockαδικα,μπυραρίες,μπουζούκια μάλλον δεν υφίστανται γιατί όπως λες μία επιχείρηση ΔΕΝ μπορεί να ενσωματώνει target group

Δημοσ.
Άσε, δεν παίζει, έχω περάσει και χειρότερα από τον καρκίνο. Αυτά, όμως, είνα δικά μου.

Τώρα κάνω το τσιγαράκι μου και απολαμβάνω.

Ξαναματαλέω, μπούρδες.

Το 1 το δήλωσα πρώτο πρώτο, όταν ανέφερα το ατυχές -πλέον- παράδειγμα της κόκας.

Όσο για το 2, είπα επίσης ότι δεν έχει καμία σχέση με το τσιγάρο αλλά κάποιος θα μπορούσε να τα παραλληλίσει.

Τώρα όσον αφορά την απαγόρευση του καπνίσματος, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει με επιχειρήματα αυτό που ρώτησα πριν;

Γιατί αντιτίθεστε τόσο αφού στην τελική καλό σας κάνει;

Δημοσ.
Γιατί συμφέρει να πουλάς κάτι παράνομο μόνο εσύ με 60 ευρώ το τζι παρά να το βρίσκει ο άλλος νόμιμα παντού με 30.

Και να επαναλάβω ότι δεν πιστεύω, γενικά είναι από τα τελευταία ρήματα στη λίστα μου, το λέω βασιζόμενος σε μελέτες.

οκ δεν επιμενω για τις επιπτωσεις της κοκας,ουτε ειδικος ειμαι ουτε εχω δοκιμασει:lol:

αλλα θα μπορουσαν να εχουν και φορολογησημα εσοδα απο τις κοκες.οπως με τα τσιγαρα...

bye bye privacy.

ω καλα εισαι.

αλλα εγω ελεγα για αντικειμενα.

Εκτός αν οι παιδότοποι-cafe όπου πάνε οι γονείς τα πιτσιρίκια έχουν ταμπέλα που απαγορεύεται να μπεις αν δεν έχει μαζί πιτσιρίκι,μόνος του δεν πάει ο μαντράχαλος να πιει καφέ εκεί δεν χρειάζεται να του το απαγορεύσει κάποιος,φυσικά για σένα παιδότοποι-cafe,rockαδικα,μπυραρίες,μπουζούκια μάλλον δεν υφίστανται γιατί όπως λες μία επιχείρηση ΔΕΝ μπορεί να ενσωματώνει target group

στο παιδοτοπο θα ηθελες να καπνιζουν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...