Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξεχειλωνετε το θεμα ανευ λογου, και το φτανετε σε ασχετα ακραια σημεια.

Ενα πραγμα ειναι σημαντικο. Γιατι πιστευουμε οτι ο παλιος νομος δεν θα εφαρμοζοταν, ενω οι ιδιοι ανθρωποι πιστευουν οτι ο νεος θα εφαρμοστει;

Τι ειναι αυτο που θα αλλαξει;

Η νοοτροπια;

Ο ελεγχος;

Το ΜΗ λαδωμα;

Τι ακριβως τελοσπαντων ειναι αυτο που θα κανει το νεο νομο να λειτουργησει, και δεν θα τον κανει βρακολαστιχο στα χερια αυτων που θα λαδωνονται, θα κανουν τα στραβα ματια, θα λενε "ως αδερφε¨γιατι μπορει το καταστημα να ειναι κολλητου τους, κλπ κλπ.

Δωστε μου ενα καλο λογο.

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Με ενοχλεις φίλε μου οταν είμαι με το καρότσι με το παιδί Λέμε τωρα και με φλομωνεις με τα καυσαέρια σου. Και αυτα δεν τα σώζει καμία υποδομή. Χαλαρώστε λίγο.

να υποθέσω ότι και εσύ έχεις ηλεκτρικό ή με υδρογόνο ε? :P

pournara προσωπικά δεν ελπίζω όπως έχω ξαναπεί 3-4 φορές μέχρι στιγμής :o

Δημοσ.
Το ξεχειλωνετε το θεμα ανευ λογου, και το φτανετε σε ασχετα ακραια σημεια.

Ενα πραγμα ειναι σημαντικο. Γιατι πιστευουμε οτι ο παλιος νομος δεν θα εφαρμοζοταν, ενω οι ιδιοι ανθρωποι πιστευουν οτι ο νεος θα εφαρμοστει;

Τι ειναι αυτο που θα αλλαξει;

Η νοοτροπια;

Ο ελεγχος;

Το ΜΗ λαδωμα;

Τι ακριβως τελοσπαντων ειναι αυτο που θα κανει το νεο νομο να λειτουργησει, και δεν θα τον κανει βρακολαστιχο στα χερια αυτων που θα λαδωνονται, θα κανουν τα στραβα ματια, θα λενε "ως αδερφε¨γιατι μπορει το καταστημα να ειναι κολλητου τους, κλπ κλπ.

Δωστε μου ενα καλο λογο.

επειδη ο νεος νομος ειναι πιο ξεκαθαρος και θελουμε να πιστευουμε οτι θα ειναι πιο ευκολο να τηρηθει και να υποβαλλονται τα προστημα

και μετα ξυπναμε:(

Δημοσ.
να υποθέσω ότι και εσύ έχεις ηλεκτρικό ή με υδρογόνο ε? :P

Εγώ κυκλοφορώ με μεθάνιο να σας φλομώσω στις κλάνιές:P

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ κυκλοφορώ με μεθάνιο να σας φλομώσω στις κλάνιές:P

o πορδή των Θεών!!! (Ζουράρις)

Δημοσ.
Με ενοχλεις φίλε μου οταν είμαι με το καρότσι με το παιδί Λέμε τωρα και με φλομωνεις με τα καυσαέρια σου. Και αυτα δεν τα σώζει καμία υποδομή. Χαλαρώστε λίγο.

γι αυτο υπαρχει ο καταλυτης.

αν βρουν οι καπνιστες ενα τροπο να ρουφανε ολοκληρο το καπνο αυτοι χωρις να βγαζουν στο περιβαλλον τοτε να καπνιζουν παντου

Δημοσ.
γι αυτο υπαρχει ο καταλυτης.

αν βρουν οι καπνιστες ενα τροπο να ρουφανε ολοκληρο το καπνο αυτοι χωρις να βγαζουν στο περιβαλλον τοτε να καπνιζουν παντου

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων κ. Ανδρέας Ανδρικόπουλος, «η εκτίμηση είναι ότι την τελευταία 7ετία θα έπρεπε να είχαν αντικατασταθεί 1.300.000 καταλύτες. Στην πράξη, αυτοί που αντικαταστάθηκαν (ακόμη και με «μαϊμούδες») κυμαίνονται μεταξύ 50.000-70.000!».

Καταλύτες - βόμβες στους δρόμους

Όπως δεν γίνεται τίποτα με το κάπνισμα δεν γίνεται και με τα οχήματα. Τυχαίο;:devil:

Δημοσ.
Καταλύτες - βόμβες στους δρόμους

Όπως δεν γίνεται τίποτα με το κάπνισμα δεν γίνεται και με τα οχήματα. Τυχαίο;:devil:

ειναι η ιδια κατηγορια ελληναραδων που δε νοιαζονται για τους αλλους.

δεν ειναι θεμα καπνιστη η οδηγου,ειναι θεμα σταρχιδιστη αμορφωτου ξερολα,και δυστηχως εχουμε παρα πολλους στην ελλαδα τετοιους

Δημοσ.
εσυ με ενοχλεις που ζεις στην ιδια πολη με μενα και δε θες να βαζω μουσικη στις 4 το πρωι

με ενοχλεις που δε μ αφηνεις να κανω κοντρες στους δρομους

με ενοχλεις που δε μ αφηνεις να πεταω πετρες στο αυτοκινητο σου.

αμα δε σ αρεσουν αυτα μπορεις να πας σε αλλη χωρα

Αν σου φαίνεται ίδιου βεληνεκούς το να θέλει να καπνίζει κάποιος με το ποτό του με το να πετάει πέτρες στα αμάξια, δεν είμαι αρμόδιος να σε βοηθήσω.

όταν το τσιγάρο εθίζει, κάνει κακό στην υγεία και στην τελική είναι αιτία θανάτου γιατί να μην το θεωρήσω?

Δεν με ενδιαφέρει τι θεωρείς φίλε μου εσύ.

Ναρκωτικά είναι η Ηρωίνη, η Κόκα, το LSD ακόμα και η Μαριχουάνα.

Θεωρώ ότι γνωρίζουμε κάποιες λέξεις και με αυτές κάνουμε διάλογο.

Αν ο καθένας θεωρεί ναρκωτικά, δικής του άποψης προϊόντα και πρέπει να είναι προφανές για τους άλλους, δεν βγάζουμε άκρη.

γιατί κολλάς όμως σε αυτή τη λέξη? πες μου είναι κοινή λογική να καπνίζεις ενώ ξέρεις τις συνέπειες και τα ανύπαρκτα θετικά που προσφέρει στον οργανισμό?

Κολλάω σε αυτή τη λέξη γιατί πάει πέρα από τα όρια του γεροντοκορισμού και της ναφθαλίνης να λέμε ότι τα τσιγάρα είναι να ναρκωτικά.

Το θέμα εδώ είναι αν το τσιγάρο κάνει κακό?

Όποιος πιστεύει ότι το τσιγάρο δεν κάνει κακό, τότε χρειάζεται βοήθεια, ίσως και δέσιμο, αφού μπορεί να μη θεωρεί ότι ο νόμος της βαρύτητας υφίσταται.

Όπως και να έχει, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουν καταλάβει, όχι αυτό που λέω εγώ, αλλά το τι τους πειράζει πραγματικά.

Το θέμα έχει ξεχειλώσει 100άδες Posts τώρα.

Καλή συνέχεια σε όλους και προσωπικά δεν κρατάω κακία σε κανέναν. :-)

Δημοσ.
Αν σου φαίνεται ίδιου βεληνεκούς το να θέλει να καπνίζει κάποιος με το ποτό του με το να πετάει πέτρες στα αμάξια, δεν είμαι αρμόδιος να σε βοηθήσω.

οι πετρες σε αμαξια δε βλαπτουν υγεια,μονο τσεπη

Δημοσ.
ποιος την χέζει την υγεία, είμαστε νέοι ακόμα...

Πάλι τα ίδια ... έλα να κάνουμε ένα τσιγαράκι να χαλαρώσουμε, για να δεις που τελικά μπορεί ακόμα και το τσιγάρο να κάνει καλό σε κάτι ...

Δημοσ.
Πάλι τα ίδια ... έλα να κάνουμε ένα τσιγαράκι να χαλαρώσουμε, για να δεις που τελικά μπορεί ακόμα και το τσιγάρο να κάνει καλό σε κάτι ...

υπαρχει κι αλλος τροπος χαλαρωσης

τσαμπα κιολας.:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...