Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε παρακαλώ, όταν κάποιος κλέψει τον Heatspreader ή σκοτώσει κάποιο κοντινό του πρόσωπο να μην τον καταγγείλουμε γιατί θα ρουφιανέψουμε τον καημένο τον άνθρωπο...

Δεν έχει σχέση το τσιγάρο με τη κλεψιά και τη δολοφονία.

Έλεος με τη εξίσωση των πάντων!

έχω κάνει πράγματα που τα έχεις δει μονο στις ταινίες και έχω κάνει μεγαλύτερες κραιπάλες και καφρίλες από αυτά που έχεις κάνει

Δεν δείχνεις αυτό.

Τη μεγαλύτερη καφρίλα που πιστεύω ότι έχεις κάνει είναι να καμπερωθείς στο Counter Strike. :P

heatspreader ποσο χρονων εισαι?

24

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω να ρωτησω κατι διαφορετικο; Εμενα που δουλευω 12 ωρες για 30€ χωρις σταματημο, με τη μουσικη πανω απο το κεφαλι μου κ τους μεθυσμενους να μου πρηζουν τα ουμπαλα στις 7 το πρωι με ρωτησε κανενας που παθαινω βρογχιτιδα καθε τριμηνο απο τοτε που επιασα δουλεια, εχω ασταματητο βηχα και φτυνω καθε πρωι μια καφε μαυρη γλιτσα;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Να ρωτήσω. Το κάπνισμα μήπως εκτός όλων των άλλων καταστρέφει και τα εγκεφαλικά κύτταρα? Γιατί κάτι τέτοιο διακρίνω..........:mad:

Σαφέστατα.

η βλακεία είναι έμφυτη,βλάκας γεννιέσαι

Τρου, μπορείς όμως να το πετύχεις και με μη φυσικούς τρόπους.

• Super Moderators
Δημοσ.
@ThReSh

Βρε γλυκό μου παιδί, εγώ θέλω να πεθάνω. Δεν ενοχλεί κανέναν αυτό, πέρα από τα άτομα που με αγαπάνε. Οπότε καπνίζω για να πεθάνω αργά και βασανιστικά.

Από τη στιγμή που δεν ενοχλώ κάποιον με τον καπνό μου, το πρόβλημα που είναι?

Γιατί να θεωρείται αυτονόητο στα Clubs / Bars, να πρέπει ο καπνιστής να καπνίσει έξω? Αφού εκεί καπνίζουν ! ! ! Δηλαδή έλεος!

Αν πουν δηλαδή σε clubs / bars ότι θα πίνουν σε ειδικό χώρο αλκοόλ θα το δεχτούμε?

Μα εκεί πας για να καπνίσεις και να πιείς ! ! !

Γιατί να μη κάθεται με τη λογική αυτή ο μη καπνιστής έξω ή σε ειδικό χώρο!?

από την στιγμή που ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος των μη καπνιστών δεν μπορείς να τους πεις να μην πάνε σε αυτά τα μέρη και από την στιγμή που βρίσκονται στον ίδιο χώρο ο καπνός σου τους κάνει κακό!

όταν απαγορευτεί η είσοδος των μη καπνιστών κάπου ή δώσουν άδεια για κάπνισμα σε ορισμένους χώρους τότε θα δεχτώ αυτό που λες...

από την στιγμή που δεν ισχύουν αυτά και ισχύει ο τωρινός νόμος αυτό που λες είναι τελείως άκυρο...

Εγω να ρωτησω κατι διαφορετικο; Εμενα που δουλευω 12 ωρες για 30€ χωρις σταματημο, με τη μουσικη πανω απο το κεφαλι μου κ τους μεθυσμενους να μου πρηζουν τα ουμπαλα στις 7 το πρωι με ρωτησε κανενας που παθαινω βρογχιτιδα καθε τριμηνο απο τοτε που επιασα δουλεια, εχω ασταματητο βηχα και φτυνω καθε πρωι μια καφε μαυρη γλιτσα;

να μην δουλεύεις εκεί, πως τόλμησες?!

Δημοσ.

heatspreader εγω παλι λεω οτι το πιο τρομερο πραγμα που εχεις κανει ειναι να μιλας για τον κωλο της απεναντι καθως καπνιζεις το τσιγαρο σου και πινεις το ποτακι σου.

Δημοσ.

Βάση νόμου μιλάμε?

Δεν κουβεντιάζουμε τόση ώρα (μέρες) για το τι είναι δίκαιο και τι όχι?

Πάντως γενικότερα όταν στριμώχνεσαι, έχεις την τάση να επικαλείσαι νόμους και συμβόλαια.

Είσαι άνθρωπος και φαντάζομαι σκέφτεσαι. Ότι σου λένε οι νόμοι και τα συμβόλαια το δέχεσαι πάντα?

από την στιγμή που ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος των μη καπνιστών δεν μπορείς να τους πεις να μην πάνε σε αυτά τα μέρη και από την στιγμή που βρίσκονται στον ίδιο χώρο ο καπνός σου τους κάνει κακό!

Πρέπει δηλαδή όλα βάση νόμου να γίνονται?

Απλά δεν πας σε Bar / club, επειδή έχει τσιγάρο και θα σε πειράξει. Πρέπει κάποιος άλλος να έρθει με νόμο να στο πει ή να στο απαγορεύσει καλύτερα?

Από τη μέρα που βγήκε ο νόμος, πολύ! Εσύ;

Κοίτα να δεις που θα σου κρατήσει λίγο τελικά... :devil:

heatspreader εγω παλι λεω οτι το πιο τρομερο πραγμα που εχεις κανει ειναι να μιλας για τον κωλο της απεναντι καθως καπνιζεις το τσιγαρο σου και πινεις το ποτακι σου.

Εγώ δεν είπα ότι έχω κάνει τα φοβερά πράγματα...

Κάνω λάθος? Λες να είπα κάτι για να δώσω έμφαση? Για κάνε Quote please.

Δημοσ.

@ThResH

Ναι, μωρε εχεις δικιο...:Ρ

Οι καπνιστες ειστε απιθανοι παντως.

Κ πριν αρχισει η επιθεση, ναι περιστασιακα κανω τσιγαρα, ναι, καταλαβαινω τι σας αρεσει τοσο.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως του επιτρεπεται να σας κανει ετσι κουμαντο...

Δημοσ.
@ThResH

Ναι, μωρε εχεις δικιο...:Ρ

Οι καπνιστες ειστε απιθανοι παντως.

Κ πριν αρχισει η επιθεση, ναι περιστασιακα κανω τσιγαρα, ναι, καταλαβαινω τι σας αρεσει τοσο.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως του επιτρεπεται να σας κανει ετσι κουμαντο...

Ερμ, βασικά δεν καπνίζει..:Ρ

Δημοσ.

Εγώ δεν είπα ότι έχω κάνει τα φοβερά πράγματα...

Κάνω λάθος? Λες να είπα κάτι για να δώσω έμφαση? Για κάνε Quote please.

ειπες οτι οσοι φωναζουμε για το τσιγαρο ειμαστε nolifers, κομπλεξικοι και δεν εχουμε βγει/ξερουμε να διασκεδαζουμε.

αν εγω βγω και πω : οσοι δεν εχετε dell οθονες ειστε μαλακες, αυτοματως δειχνω οτι εχω dell oθονη ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.
heatspreader στρατο εχεις παει? εισαι φοιτητης? τι δουλεια κανεις?

Έχει κάποια σχέση?

Αν ναι, θα σου απαντήσω.

ειπες οτι οσοι φωναζουμε για το τσιγαρο ειμαστε nolifers, κομπλεξικοι και δεν εχουμε βγει/ξερουμε να διασκεδαζουμε.

αν εγω βγω και πω : οσοι δεν εχετε dell οθονες ειστε μαλακες, αυτοματως δειχνω οτι εχω dell oθονη ετσι δεν ειναι?

Δεν σημαίνει ότι όσοι καπνίζουν τα κάνουν όλα ωστόσο.

ε?

Που μπερδεύτηκες βασικά?

• Super Moderators
Δημοσ.
Πρέπει δηλαδή όλα βάση νόμου να γίνονται?

Απλά δεν πας σε Bar / club, επειδή έχει τσιγάρο και θα σε πειράξει. Πρέπει κάποιος άλλος να έρθει με νόμο να στο πει ή να στο απαγορεύσει καλύτερα?

όταν δεν υπάρχει κοινή λογική ναι ο νόμος θα το πει καλύτερα...

όχι το κατάστημα που αναφέρεις δεν σερβίρει καπνό πχ σε καπνιστήριο δεν θα πάω...

Δημοσ.
όταν δεν υπάρχει κοινή λογική ναι ο νόμος θα το πει καλύτερα...

όχι το κατάστημα δεν σερβίρει καπνό...

Δηλαδή όλοι όσοι κάνετε πλάτες σε αυτό το νόμο είστε νομοταγείς πολίτες. Οκ :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...