Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν το ορίζω εγώ,λέω για μια νέα επιχείρηση ότι θέλει να έχει πελάτες μόνο καπνιστές,το κράτος το απαγορεύει,το αυθαίρετο που είναι σε αυτό που λέω;

Δεν λέω για αυτές που υπάρχουν,λέω για μια που θα θέλει

Μια επιχειρηση μπορει να θελει να εχει σαν πελατες μονο γυναικες .Σε βρισκει συμφωνο ? (για να αρχισω και εγω τα τρελα επιχειρηματα :P)

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μια επιχειρηση μπορει να θελει να εχει σαν πελατες μονο γυναικες .Σε βρισκει συμφωνο ? (για να αρχισω και εγω τα τρελα επιχειρηματα :P)

Υπάρχει νόμος που να απαγορεύει μια καφετέρια να χει target group μόνο γυναίκες η οποία με έμμεσο τρόπο θα διώχνει τους υπόλοιπους;

Σε κανέναν δεν απαγορεύεται η είσοδος,κάθε μέρα μπορεί να έχει συζήτηση για τάπερ,θα πας;μάλλον όχι

το αντίστοιχο για το τσιγάρο;

Αν ναι πε το μου

Δημοσ.

Σε κανέναν δεν απαγορεύεται η είσοδος,κάθε μέρα μπορεί να έχει συζήτηση για τάπερ,θα πας;μάλλον όχι

το αντίστοιχο για το τσιγάρο;

Αν ναι πε το μου

Σου απαγορευσαι φιλε καπνιστη κανεις την εισοδο ? Εμεις οι μη καπνιστες θα παμε στο κλαμπ και μια που δεν ξερουμε να ζησουμε την ζωη μας οπως πρεπει (δεν καπνιζουμε) θα ακουσουμε μουσικη και θα πιουμε ποτο.Μπορει να κανουμε και επιδειξη ταπερ κιολας.

Σε συραμε με το ζορι ?

Δημοσ.
Fixed.......

Χάρηκες έτσι? B)

Δεν κανω σαν τρελλος οταν δω να καπνιζει ο αλλος ηρεμησε.

Κάνεις σαν τρελός μήπως όταν βλέπεις άλλους να περνάνε καλύτερα από εσένα?

Δεν είναι ρουφιανιά,λέγεται ευσυνηδεισια,

Να κάτι που δεν ήξερα, όσο ζεις μαθαίνεις.

Μάλιστα.

Ω, ρε τυριά που υπάρχουν.

άλλο να γίνεται κουβέντα και άλλο να λέμε ότι βρίσκουμε "λύσεις" λες και θα τις λάβει κάποιος υπόψη του...

και όχι δεν απαγορεύεται το κάπνισμα παντού, μην υπερβάλεις...

Αν θες τη προσωπική μου άποψη, κουβεντιάζω περισσότερο για να καταλάβω και να δω ποιοι είναι ανάμεσα μας. Να διαβάσω διάφορες απόψεις.

Να λάβει κάποιος κάτι υπόψη του, είτε αυτός λέγεται κράτος, είτε αυτός λέγεται ThReSh, δεν με απασχολεί τόσο.

όσο για την κολοκυθιά του να μην πηγαίνω εγώ σε bars/clubs και να μην καπνίζεις εσύ την αφήνω για το ανηψάκι μου στο δημοτικό...

Έλλειψη επιχειρημάτων?

Από το δημοτικό έως και σήμερα, γνωρίζω άτομα που είναι γύρω στα 20-25-30 και πάντα ήταν 50άριδες.

Συνήθως λίγο πιο εύσωμα άτομα, με σορτσάκι, τη κάλτσα μέχρι το γόνατο, γυαλιά, ήταν/είναι λίγο πιο χαμηλών τόνων άτομα. Όχι απαραίτητα όλοι τους κακά παιδιά.

Πιστεύω ότι αυτοί τέλος πάντων που γκρινιάζουν τόσο για το τσιγάρο, δε έβγαιναν ποτέ και δεν είχαν ως τρόπο διασκέδασης τα Bars / Clubs, όχι λόγω τσιγάρου, λόγο τρόπου διασκέδασης.

Από την άλλη όσοι μη καπνιστές έχουν σαν ένα από τους τρόπους διασκέδασεις τα Bars / Clubs, απλά δεν τους ενοχλεί.

Δημοσ.
Σου απαγορευσαι φιλε καπνιστη κανεις την εισοδο ? Εμεις οι μη καπνιστες θα παμε στο κλαμπ και μια που δεν ξερουμε να ζησουμε την ζωη μας οπως πρεπει (δεν καπνιζουμε) θα ακουσουμε μουσικη και θα πιουμε ποτο.Μπορει να κανουμε και επιδειξη ταπερ κιολας.

Σε συραμε με το ζορι ?

Θα σε σύρει κανένας με το ζόρι σε μαγαζί για καπνιστές αν επιτραπεί η λειτουργία τους;

τυρί απο πάνω,όταν καταγγέλεις μια παράβαση δεν λέγεται ρουφιανιά,νιώσε

Δημοσ.
Στριπτηζαδικο λεγεται,καφετερια λεγεται , καπνιστηριο η καπνιστερια δεν εχω δει ακομα σαν μαγαζι..

Δεν έχετε μαγαζιά με ναργιλέδες εκεί που είσαι;

• Super Moderators
Δημοσ.
Έλλειψη επιχειρημάτων?

Τόσες φορές αναφέραμε τον παράγοντα υγεία και το ότι με αυτό που κάνει ο καπνιστής κάνει κακό και στους άλλους όχι μόνο στον εαυτό του αλλά εσύ το βιολί σου διότι το δικαίωμα σου να καπνίσεις όπου θες είναι σπουδαίοτερο από το δικαίωμα του άλλου στη ζωή και στην υγεία...

όταν κάποιος είναι εθισμένος και δεν καταλαβαίνει τι είναι επικίνδυνο για την υγεία του ο Θεός να κατέβει και να του δώσει το καλύτερο επιχείρημα του σύμπαντος θα τον γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι, οπότε γιατί να κουράζομαι? άμα δεν φροντίζεις εσύ τον εαυτό σου, προσπάθησε τουλάχιστον να μην κάνεις κακό στους άλλους...

σε παρακαλώ, όταν κάποιος κλέψει τον Heatspreader ή σκοτώσει κάποιο κοντινό του πρόσωπο να μην τον καταγγείλουμε γιατί θα ρουφιανέψουμε τον καημένο τον άνθρωπο...

Δημοσ.
Δεν έχετε μαγαζιά με ναργιλέδες εκεί που είσαι;

Νιωθω τα παλλομενα κωλαρακια στην πιστα και χωρις καπνο.Ξερω ,κωλαρακι χωρις τσιγαρο ειναι μισο :lol:

Δημοσ.
Χάρηκες έτσι? B)

Κάνεις σαν τρελός μήπως όταν βλέπεις άλλους να περνάνε καλύτερα από εσένα?

Να κάτι που δεν ήξερα, όσο ζεις μαθαίνεις.

Μάλιστα.

Ω, ρε τυριά που υπάρχουν.

Αν θες τη προσωπική μου άποψη, κουβεντιάζω περισσότερο για να καταλάβω και να δω ποιοι είναι ανάμεσα μας. Να διαβάσω διάφορες απόψεις.

Να λάβει κάποιος κάτι υπόψη του, είτε αυτός λέγεται κράτος, είτε αυτός λέγεται ThReSh, δεν με απασχολεί τόσο.

Έλλειψη επιχειρημάτων?

Από το δημοτικό έως και σήμερα, γνωρίζω άτομα που είναι γύρω στα 20-25-30 και πάντα ήταν 50άριδες.

Συνήθως λίγο πιο εύσωμα άτομα, με σορτσάκι, τη κάλτσα μέχρι το γόνατο, γυαλιά, ήταν/είναι λίγο πιο χαμηλών τόνων άτομα. Όχι απαραίτητα όλοι τους κακά παιδιά.

Πιστεύω ότι αυτοί τέλος πάντων που γκρινιάζουν τόσο για το τσιγάρο, δε έβγαιναν ποτέ και δεν είχαν ως τρόπο διασκέδασης τα Bars / Clubs, όχι λόγω τσιγάρου, λόγο τρόπου διασκέδασης.

Από την άλλη όσοι μη καπνιστές έχουν σαν ένα από τους τρόπους διασκέδασεις τα Bars / Clubs, απλά δεν τους ενοχλεί.

δηλαδή άμα δεν καπνίζουμε δεν ξέρουμε να διασκεδάσουμε? η δεν μας παίζανε τα αλλα παιδιά στο σχολειό? ο άλλος αν δει μια παρανομία και την καταγγείλει είναι τυρί?

ειλικρινά τα θες και τα λες?

άντε να την βγάλω έξω να την μετρήσουμε: είμαι πιο πολλά χρονια από σένα "δραστήριος" στο έξω, έχω κάνει πράγματα που τα έχεις δει μονο στις ταινίες και έχω κάνει μεγαλύτερες κραιπάλες και καφρίλες από αυτά που έχεις κάνει

Δημοσ.
Θα σε σύρει κανένας με το ζόρι σε μαγαζί για καπνιστές αν επιτραπεί η λειτουργία τους;

Μέσω αυτού προς τον Toufa: Χωρίς καμιά παρεξήγηση, αλλά ελπίζω όταν βλέπεις κάποιον στον δρόμο να παραβαίνει τον Κ.Ο.Κ., να είσαι ο πρώτος που θα κάνει επίσημη καταγγελία στην τροχαία.

Τόσο πολύ, που πλέον θα σηκώνουν το τηλέφωνο και θα σε καταλαβαίνουν από τη φωνή.

Μη σου πω ότι θα σου στέλνουν και ευχετήριες κάρτες για τη βοήθεια σου.

Σοβαρά. Αν το κάνεις αυτό, σε πάω.

Αν δεν το κάνεις, απλά γίνεσαι κακεντρεχής εις βάρος μιας ομάδας ανθρώπων που το μόνο που ζητούν πλέον είναι ένας νόμος ο οποίος θα τους δίνει το δικαίωμα να καπνίζουν σε εσωτερικό χώρο συγκεκριμένων μαγαζιών χωρίς πρόβλημα.

Και ναι, οι απόλυτες λύσεις δεν είναι σωστές. Όχι πάντα.

edit: μέσω της δήλωσης του toufa περί "ρουφιανιάς" (μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου) ελπίζω και οι υπόλοιποι εδώ μέσα υπέρμαχοι να κάνετε το ίδιο.

Δημοσ.

@ThReSh

Βρε γλυκό μου παιδί, εγώ θέλω να πεθάνω. Δεν ενοχλεί κανέναν αυτό, πέρα από τα άτομα που με αγαπάνε. Οπότε καπνίζω για να πεθάνω αργά και βασανιστικά.

Από τη στιγμή που δεν ενοχλώ κάποιον με τον καπνό μου, το πρόβλημα που είναι?

Γιατί να θεωρείται αυτονόητο στα Clubs / Bars, να πρέπει ο καπνιστής να καπνίσει έξω? Αφού εκεί καπνίζουν ! ! ! Δηλαδή έλεος!

Αν πουν δηλαδή σε clubs / bars ότι θα πίνουν σε ειδικό χώρο αλκοόλ θα το δεχτούμε?

Μα εκεί πας για να καπνίσεις και να πιείς ! ! !

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=B0LzCuQA0I4]Karota[/ame]

Γιατί να μη κάθεται με τη λογική αυτή ο μη καπνιστής έξω ή σε ειδικό χώρο!?

Δημοσ.
Νιωθω τα παλλομενα κωλαρακια στην πιστα και χωρις καπνο.Ξερω ,κωλαρακι χωρις τσιγαρο ειναι μισο :lol:

Σοβαρά τώρα, δεν έχεις πάει ποτέ σε ανατολίτικο μαγαζί με ναργιλέδες και χανουμάκια; Χάνεις!

Δημοσ.

Να ρωτήσω. Το κάπνισμα μήπως εκτός όλων των άλλων καταστρέφει και τα εγκεφαλικά κύτταρα? Γιατί κάτι τέτοιο διακρίνω..........:mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...