Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και παλι και να ειναι 1 αδεια για καθε 5 μαγαζια σε ακτινα 100 μετρων δεν θα γινει κατι σωστο γιατι με το λαδωμα η 1 αδεια θα κανει για 5...

αν είναι έτσι και τώρα με λίγο λάδωμα σε όλα θα καπνίζουν.

Γενικά είμαι υπέρ του μέτρου αλλά διαφωνώ στο να μην υπάρχει κανένα μαγαζί που να επιτρέπεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μπα... Παντού καπνίζουν ρε...

Εισπρακτικό είναι το θέμα, όχι υγείας. Απλά περνάμε την ώρα μας και γράφουμε εδώ ότι γράφουμε, στο τέλος τίποτα δεν θα γίνει.

γιατι στο ελλαδισταν δεν υπαρχει νομος, μονο οι ξενερωτοι οι ξενοι τα κανουν αυτα...

Να σέβεσαι λοιπόν την ανάγκη μου - συνήθειά μου να καπνίζω όταν πίνω το ποτό μου μέσα στο bar, αλλιώς είσαι...

Εγώ δεν βρίζω... :P

βρες υπαιθριο bar και πηγαινε, και εγω αν εχω συνηθειο να πιανω κωλους και πιασω τον κωλο της δικιας σου μην παρεξηγηθείς ειναι αναγκη μου. Εχω εναν φιλο γαλλο gay που πιανει κωλους ανδρων, μην παρεξηγηθεις αμα τον φερω οκ?

• Super Moderators
Μπα... Παντού καπνίζουν ρε...

Εισπρακτικό είναι το θέμα, όχι υγείας. Απλά περνάμε την ώρα μας και γράφουμε εδώ ότι γράφουμε, στο τέλος τίποτα δεν θα γίνει.

true, ούτε εγώ ελπίζω για κάτι διαφορετικό...

επίσης οι εργαζόμενοι στα καπνιστών θα πρέπει να έχουν τα ανθυγιεινα τους (ένσημα)

αυτό θα είχε μια χρησιμότητα αν υπήρχε θεραπεία για τον καρκίνο :P

γιατι στο ελλαδισταν δεν υπαρχει νομος, μονο οι ξενερωτοι οι ξενοι τα κανουν αυτα...

Αμφιβάλλεις ότι είναι ξενέρωτοι οι ξένοι?

βρες υπαιθριο bar και πηγαινε, και εγω αν εχω συνηθειο να πιανω κωλους και πιασω τον κωλο της δικιας σου μην παρεξηγηθείς ειναι αναγκη μου. Εχω εναν φιλο γαλλο gay που πιανει κωλους ανδρων, μην παρεξηγηθεις αμα τον φερω οκ?

Εσύ και ο gay φίλος σου, στην καλύτερη περίπτωση θα φάτε ξύλο... :-)

Όχι απαραίτητα από εμένα...

Και απάντηση No2:

Ρε φίλε αφού έχει επιπτώσεις στην υγεία σου, γιατί δεν προτιμάς ένα μαγαζί μη καπνιστών? Ποιος σου το απαγορεύει? Σε πήρε κανείς με το ζόρι να σε πάει σε τεκέ? Έχεις την επιλογή να μην πας? Αν την έχεις, κάντο. Αν πηγαίνεις με την θέλησή σου, ποιος ο λόγος να παραπονιέσαι?

Με το ζόρι να μου κόψεις το κάπνισμα δεν γίνεται, πρέπει να το καταλάβεις....

Οι ιδιοκτήτες., από τον τύπο άδειας που θα ζητήσουν.

Όπως γίνεται στη Μ.Βρεττανία με τα Licenced μαγαζιά, δηλ, αυτά που έχουν άδεια να σερβίρουν αλκοόλ μετά τις 11.

Ίδια μέθοδος, περισσότερα λεφτά για να πάρεις την άδεια, αυστηρότερες πυροσβεστικές και υγειονομικές διατάξεις κ.λπ.

μιλας τωρα για την αγγλια που αν σε πιασουν σε παραπτωμα της αδειας σου ξεσκιζουν οτι εχεις και δεν εχεις? για την αγγλια που ακομα και εγω που ειμαι 29 δεν θα μπω αν δεν εχω αποδεικτικο της ηλικιας μου γιατι θα χασουν την αδεια ετσι και γινει κατι με ανηλικο και αλκοολ?

και για την αγγλια που μπεκροπινουν σαν διαολοι για να μην πει κανεις οτι ολα τα βλεπω ροδινα

αυτό θα είχε μια χρησιμότητα αν υπήρχε θεραπεία για τον καρκίνο :P

δλδ στη βαριά βιομηχανία:στα εργοστάσια εξώριξης λιγνίτη,στα ναυπηγεία κλπ που είναι καρκινογόνα να σταματήσουν να τους κολλάνε; :o

Ενώ εμείς οι νερωμένοι και οι νταήδες ε;

Tελευταία χώρα στην Ευρώπη σχεδόν σε όλα τα ζητήματα.

Εκτός απο το νταηλίκι, την κουτοπονηριά και την βολεψιά. Ας μην πειράξουν τα δικαιώματα μου σαν καπνιστή, και οι υπόλοιποι ας πάνε να γαμηθούν.

Εσύ και ο gay φίλος σου, στην καλύτερη περίπτωση θα φάτε ξύλο... :-)

Όχι απαραίτητα από εμένα...

Και απάντηση No2:

1: προφανως δεν εχεις ζησει ποτε εξωτερικο?

2: αρα και εσυ που καπνιζεις αν φας ξυλο δεν θα εχεις προβλημα ε?

οσο για την απαντηση του timour, δεν υπαρχει επιλογη σε τεκε ή μη τεκε, ολα ειναι τεκεδες οπως και να εχει γιατι δεν εχετε μαθει τροπους οι πιο πολλοι.

• Super Moderators
δλδ στη βαριά βιομηχανία:στα εργοστάσια εξώριξης λιγνίτη,στα ναυπηγεία κλπ που είναι καρκινογόνα να σταματήσουν να τους κολλάνε; :o

όχι, αλλά εκεί δεν υπάρχει επιλογή... :P

όπως και να το κάνουμε άλλο να πάθεις καρκίνο επειδή δούλευες σε εργοστάσια/ναυπηγεία/ορυχεία και άλλο να πάθεις σε μια καφετέρια από κάποιους που δεν μπορούσε να βγει έξω για να καπνίσει...

Δεν ξέρω τι σου έχουν πει, αλλά δεν πρόκειται να πάθεις καρκίνο με ένα τσιγάρο, δεν πρόκειται να πάθεις καρκίνο ούτε με ένα βράδυ σε ντουμανιασμένο μπαρ.

Καρκίνο πρόκειται να πάθεις αν έχεις συνεχώς το άγχος του καρκίνου (κατά την καθομιλουμένη, αν είσαι υποχόνδριος)

Δεν ξέρω τι σου έχουν πει, αλλά δεν πρόκειται να πάθεις καρκίνο με ένα τσιγάρο, δεν πρόκειται να πάθεις καρκίνο ούτε με ένα βράδυ σε ντουμανιασμένο μπαρ.

Καρκίνο πρόκειται να πάθεις αν έχεις συνεχώς το άγχος του καρκίνου (κατά την καθομιλουμένη, αν είσαι υποχόνδριος)

αρα να πηγαινω εξω 1 φορα την βδομαδα γιατι δεν εχετε τροπους οι πιο πολλοι καπνιστες?

• Super Moderators

πρώτον δεν ξέρεις το ιατρικό ιστορικό της οικογένειας κάποιου, δεύτερον γιατί να το διακινδυνεύσω? να πεις ότι έχω κίνδυνο να πάθω κάτι από μια συνήθεια/πράξη που έχω επιλέξει να κάνω ο ίδιος να πάει στα κομμάτια...

Συγνώμη, έχεις παρατηρήσει τι γίνεται σε αυτή τη συζήτηση στις τελευταίες σελίδες;

Οι καπνιστές προσπαθούν να βρουν συμβιβαστικούς τρόπους επίλυσης (καπνιστήρια, μαγαζιά για καπνιστές και μη κ.λπ.) και οι αντικαπνιστές απαντάνε σαν υστερικοί για την πλήρη απαγόρευση.

όχι, αλλά εκεί δεν υπάρχει επιλογή... :P

όπως και να το κάνουμε άλλο να πάθεις καρκίνο επειδή δούλευες σε εργοστάσια/ναυπηγεία/ορυχεία και άλλο να πάθεις σε μια καφετέρια από κάποιους που δεν μπορούσε να βγει έξω για να καπνίσει...

δυστυχώς οι περισσότεροι εργάζονται κάπου που δεν τους αρέσει.

Απλά το επισήμανα,ότι πχ στις λέσχες καπνιστών που θα ανοίξουν οι εργαζόμενοι πρέπει να κολλάνε ανθυγιεινα,όχι απο τη μία βλάπτει και απο την άλλη το κράτος δεν το χει.

Κατα τ άλλα περι ορέξεως,καλώς κάναν και το απαγορεύσαν,παραθυράκια όμως θα βρουν να ξέρετε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...