Προς το περιεχόμενο

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί άραγε δεν κάθονται πάρα πολύ;;; ;)

Βάση του γουϊκι λινκ για την καπναπαγόρευση στην Αγγλία ρε.

A survey conducted by BII (formerly British Institute of Innkeeping) and the Federation of Licensed Victuallers' Associations (FLVA) concluded that sales had decreased by 7.3% in the 5 months since the smoking ban's introduction on 1 July 2007. Of the 2,708 responses to the survey, 58% of licensees said they had seen smokers visiting less regularly, while 73% had seen their smoking customers spending less time at the pub.
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποιο πιθανό μου φαίνεται πάντως κάποιοι δυστυχώς να μην έχετε παρέες και γενικότερα φίλους, οπότε δεν βγαίνετε, πάρα ότι σας ενοχλεί το τσιγάρο...

Οι μλκιες εχουν και ενα οριο, αλλά εσυ δεν σταματας!

Εμενα πιο πιθανο μου φαινεται να μην εχετε παρεες οι καπνιστες και να ψαχνετε να βρειτε μια στο τσιγαρο. Μα το τσιγαρο για παρεα ρε? Ντροπη....

Καντε ο,τι κανουμε και εμεις. Βρισκουμε ανθρωπους για παρεα. Θα δειτε ειναι καλυτερα ετσι και οι εμμονες σας, με το οτι πρεπει να καπνισετε ενα ακομη τσιγαρο, θα φυγουν.

Δημοσ.

Καλά ρε, τσακώνεστε με τα φιλαράκια σας όταν βγαίνετε επειδή καπνίζουν; Νισάφι πια.

Δημοσ.
Δεν αναπνέεις τον καπνό μου. Στο bar και στο Club όμως είναι χώρος κραιπάλης, αν το θες έτσι...

Κόκες, πρέζες, πουτάνες, ξεκωλιάρες, νταβατζίδες, προστασίες, ποτά, ξενύχτια, τσιγάρα, και άλλα πολλά υπάρχουν εκεί...

Α εντάξει...

shocked.jpg

Δημοσ.

1. Τα menu για vegeterians, είναι ελάχιστα έως μηδαμινά... :-)

Δυστυχώς τυχαίνει να το ξέρω από πρώτο χέρι.

δεν σου ειπα οτι εχει η ελλαδα roussillon που εχει tasting menu με μονο λαχανικα, σου ειπα οτι καθε σοβαρο μαγαζι εχει 2-3+ πιατα για vegetarians

Δημοσ.
Στα τέτοια τους η παρέα. Τσιγάρο να έχουν και ας είναι και μόνοι.

True, true, θα προτιμήσω μια σπιτομάζωξη παρά έξω πλέον.

άντε βρε και σε συναθροίσεις 3 ατόμων και πάνω να θεωρείται σύσταση συμμορίας :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν είναι ανάγκη να είσαι εδώ και να γράφεις...

Δεν είναι ανάγκη να έχεις PC...

Πολλά δεν είναι ανάγκη. :-) ...

Αλλά είναι...

δεν το παρουσιάζω ως ανάγκη, ούτε προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου για κάτι τέτοιο...

Δημοσ.
δεν το παρουσιάζω ως ανάγκη, ούτε προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου για κάτι τέτοιο...

Log off για τρεις ημέρες τότε σα σου βαστάει:)

Δημοσ.

Λογικο δεν ειναι;, Οταν οι ιδιοι οι μη καπνιστες, κλαινε με μαυρο δακρυ, οτι ακολουθουν σα σκυλακια (γιατι δεν γινεται αλλιως), τους καπνιστες μεσα στους χωρους που οι καπνιστες ντουμανιαζουν. Ας ειχαν τα @@ να επιβληθουν στην παρεα, η να την κανουν περα.

Δημοσ.
δεν σου ειπα οτι εχει η ελλαδα roussillon που εχει tasting menu με μονο λαχανικα, σου ειπα οτι καθε σοβαρο μαγαζι εχει 2-3+ πιατα για vegetarians

Στο μόνο που συμφωνούμε...

Προφανώς και εννοεί ότι πρόβλημα δεν υπάρχει.

Έναν δεν ξέρω που να βγαίνει σε bars και Clubs και να λέει δεν πάω επειδή έχει κάπνα.

Τέτοιοι τύποι και καλά κάνουν, είναι άλλης νοοτροπίας γενικότερα.

Μυρίζουν ναφθαλίνη συνήθως :P

Δεν ξέρω αν είναι ανάγκη, αλλά με το ποτάκι μου το γουστάρω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...