Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ωραία, νομίζω καλύπτω και τις 2 πλευρές με τη μόνη διαφορά ότι το τσιγάρο είναι εξάρτηση.

Τι σκατά σχεση έχει το τσιγάρο με τα ψυχολογικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Είναι μία φτηνή δικαιολογία που λες στον εαυτό σου για να αποφύγεις να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο.

Εσύ πρέπει να είσαι φυσιογνωμιστής, έτσι;

Δεν καταλαβαινω την λογικη σου. Οταν μπαινει ενας νομος, οφειλουμε να τον σεβαστουμε και να τον τηρήσουμε.

Εσύ γενικότερα ότι νόμοι υπάρχουν, συμφωνείς μαζί τους?

Φαντάζομαι πως όχι, μιλάμε για την έσχατη προβατίλα.

Το αν οι καπνιστες στην πλειοψηφια τους ηταν/ειναι ζωα που στα @@ τους ολοι οι αλλοι γυρω τους δεν ειναι το θεμα εδω, μιας και τοτε με την ηλιθια νοοτροπια του ελληναρα ειχανε πατημα και το κανανε. Το θεμα ειναι οτι υπαρχει ενας νομος τωρα θες δεν θες.

Όσους ξέρω που καπνίζουν ποτέ δεν θα ενοχλήσουν μη καπνιστή και πάντα ρωτάνε για το αν θα ανάψουν τσιγάρο όταν είναι να ενοχλήσουν κάποιον. Μπορεί κάποιοι βέβαια να μην το κάνουν. Κρίνονται για τη συμπεριφορά τους και όχι για τη συνήθειες τους.

Φυσικά, σε bar και clubs καπνίζουν! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

1: γιατι?

2: εγω οταν πινω μου αρεσει να ριχνω γκομενακια, να τα φυστικωνω στην καφετερια μιας και ειναι λογικο οτι οποιος πινει γαμαει?

Αν δεν γαμαει παει για ψαρεμα, θα φερω παραγαδι και καθετη σε περιπτωση που δεν βρω κατι αξιολογο.

1) Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Μερικοί που μου έρχονται γρήγορα είναι:

- Εμφάνιση, αν είσαι ντυμένος χάλια, δεν μπαίνεις. Δεν εννοώ ότι πρέπει να τηρείς το dress code του μαγαζιού.

- Αν είστε αντροπαρέα που πάτε?

2) Σιγά... :P

Εγώ είμαι ανέραστος και θέλω να καπνίζω μόνο! :P

Τι που πανε αν ειναι αντροπαρεα? εχουν διαφορα τα χρηματα που θα χαλασουν ή ζητανε εκπτωση?

γενικα και απο τις ατακες του στυλ "Όσους ξέρω που καπνίζουν ποτέ δεν θα ενοχλήσουν μη καπνιστή και πάντα ρωτάνε για το αν θα ανάψουν τσιγάρο όταν είναι να ενοχλήσουν κάποιον. Μπορεί κάποιοι βέβαια να μην το κάνουν. Κρίνονται για τη συμπεριφορά τους και όχι για τη συνήθειες τους Φυσικά, σε bar και clubs καπνίζουν! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!"

εχεις το ασχημοτατο κομπλεξ του ελληνα απο προηγουμενες δεκαετιες και εξηγουμαι:

νομιζεις οτι οι αντρες αν βγουνε εξω μονοι τους θα κανουν φασαριες και θα την πεσουν σε ολες τις γυναικοπαρεες? ειμαι 29 χρονων και δεν εχω δει ποτε μου κατι τετοιο σε σκετη αντροπαρεα και θελω να πιστευω οτι εχω βγει παραπανω απο τον μεσο ορο.

Το "πρεπει να πιω αρα θα καπνισω" κολλημα του ελληναρα. και εγω αμα φαω γουσταρω να ξυνω τα αχαμνα μου αμα λαχει ναουμ, ετσι και αλλιως συνηθεια ειναι γιατι να κριθω απο αυτη?

Το αν συμφωνω ή οχι με τους νομους δεν εχει καμια διαφορα εφοσον ειναι νομος πρεπει να τον σεβαστω. Αν σε κοφτει τοσο πολυ, πηγαινε γινε πολιτικος, μπες στην βουλη και κανε το καπνισμα υποχρεωτικο, με το να σπας τα νευρα και να χαλας την υγεια του καθε μη καπνιστη με τον δικο σου εθισμο δεν ειναι η λυση παντως. Για αυτο τσιγαρακι εξω, και θα δεις και πως θα κανεις και πιο πολλες γνωριμιες, εγω παντως πολλες φορες εχω βγει εξω με φιλο που καπνιζει μονο και μονο για τις κουβεντες που πιανω με τις αγνωστες.

Εσύ πρέπει να είσαι φυσιογνωμιστής, έτσι;

Εδώ σας ενοχλεί και η ύπαρξη των τασακίων στο αυτοκίνητο. Τι να λέμε τώρα. Είστε διασκεδαστικοί.

Χαχα. Εμένα δε με ενοχλεί πάντως και μάντεψε, δεν έχω ρίξει στάχτη ούτε μία φορά.

Ο Τούφας μας χαρακτηρίζει κομπλεξικούς και Ελληνάρες επειδή θέλουμε να καπνίζουμε με το ποτό μας..

Ό,τι να 'ναι όμως.

Τέλος πάντων, εγώ θα τον συνηθίσω το νόμο και στη τελική θα το κόψω, αλλά η πλάκα της υπόθεσης είναι ότι βγαίνει ο ένας και ο άλλος και λέει πως τον ενοχλεί η κάπνα στα bars και κλειδαμπαρώνεται σπίτι γι' αυτό το λόγο. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

:lol:

Προφανώς και μας ενοχλεί το τασάκι στο αυτοκίνητο.

Το πιο ακατανόητο άχρηστο και γελοίο αξεσουάρ.

Πας καλά; Και πού θα βάζω τα κέρματα;

Προφανώς και μας ενοχλεί το τασάκι στο αυτοκίνητο.

Το πιο ακατανόητο άχρηστο και γελοίο αξεσουάρ.

Σόρυ αν βγαίνω εκτός θέματος, αλλά να υποθέσω ότι τα χαρτάκια και τα μικρά σκουπιδάκια τα πετάς έξω από το παράθυρο, έτσι;

:-)

Σόρυ αν βγαίνω εκτός θέματος, αλλά να υποθέσω ότι τα χαρτάκια και τα μικρά σκουπιδάκια τα πετάς έξω από το παράθυρο, έτσι;

:-)

εδω εχω δει να πετανε ολοκληρα σεικερ με φραπε.και στο τελος να φτυνουν με δυναμη και το καλαμακι:lol:

σε φαστφουνταδικο που πηγα πριν λιγο,κανεις δε καπνιζε μεσα,και ενας που βγηκε εξω να καπνισει του φωναξε ο φιλος του και του λεει πηγαινε πιο περα γιατι μπαινει ο καπνος μεσα:lol:

ακομα και το staff βγηκε εξω για τσιγαρο :-)

εδω εχω δει να πετανε ολοκληρα σεικερ με φραπε.και στο τελος να φτυνουν με δυναμη και το καλαμακι:lol:

σε φαστφουνταδικο που πηγα πριν λιγο,κανεις δε καπνιζε μεσα,και ενας που βγηκε εξω να καπνισει του φωναξε ο φιλος του και του λεει πηγαινε πιο περα γιατι μπαινει ο καπνος μεσα:lol:

ακομα και το staff βγηκε εξω για τσιγαρο :-)

Ναι ναι τρου φακτ: σήμερα πήγε ένας φίλος να πάρει "Κρεμ μπουρλε" (πως τι λένε) και δεν είχαν αναπτήρα να ανάψουν το γλυκό, τσ τσ τσ τς πάει η γκουρμέ κουζίνα, αναπτήρα με τον φανό θυέλλης θα ψάχνουμε στο τέλος..

αυτο το προβλημα με τον αναπτηρα το χα κι εγω κατι φορες

πριν 2 βδομαδες εψαχνα να βρω απεγνωσμενα να αναψω τα φιδακια για τα κουνουπια

τελικα τα αναψα με χιλια ζορια με τον αναπτηρα του αυτοκινητου!

αυτο το προβλημα με τον αναπτηρα το χα κι εγω κατι φορες

πριν 2 βδομαδες εψαχνα να βρω απεγνωσμενα να αναψω τα φιδακια για τα κουνουπια

τελικα τα αναψα με χιλια ζορια με τον αναπτηρα του αυτοκινητου!

Άχρηστο αξεσουάρ και ο αναπτήρας στο αμάξι να φύγει ασαπ!:Ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...