Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο ρατσισμός έχει γίνει πλέον επίθετο από ουσιαστικό, για οτιδήποτε και οποιαδήποτε κατάσταση μας είναι υποκειμενικά δυσάρεστη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πίστεψε με, δεν πιστεύω αυτό το πράγμα που διαβάζω.

Ντροπή σου.

Πραγματικά μου είναι αδιάφορο, χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Έχω να πάω σε κλειστά μπαρ αρκετά χρόνια, ουσιαστικά μόνο τα καλοκαίρια βγαίνω για ποτό. Ξέρεις πως μου ακούγονται τώρα οι κραυγές των καπνιστών περί ρατσισμού, δικαιοσύνης, πρόβλεψης και ισονομίας; Μουσική στα αυτιά μου.

το χουμε ξαναπει, δεν γινεται να υπαρχει χωρος μεσα σε ενα μαγαζι μονο για καπνιστες (ελληναρας owner κλπ κλπ) ουτε μαγαζι μονο για καπνιστες (λαδωμα για να παρεις την μοναδικη αδεια σε ακτινα 200 μετρων για παραδειγμα)

Τωρα το οτι δεν ειχε τηρηθεί ο προηγουμενος νομος ειναι γιατι ο ελληνας εχει πανω απο ολα φιλοτιμο και δεν χρειαζεται μπαμπουλα να του φωναζει και αλλα τετοια εύθυμα.

Επιμενεις στο θεμα του λαδωματος, μονοπλευρα, μονο οταν αφορα τους καπνιστες. Δε ειδα βεβαια να μου απαντας εδω

Γιατι καποιος λοιπον θα λαδωθει για μια αδεια η για να κανει τα στραβα ματια στο αν ο αλλος το κανει ολοτο μαγαζι του καπνιζοντων και δεν τηρησει το διαχωρισμο που εκανε, ενω δεν θα λαδωθει για να κανει τα στραβα ματια οταν θα περασει απ' εξω και δει με το νεο νομο το μαγαζι ντουμανι; Υπαρχει κανενα μαγικο που στη μια περιπτωση θα λαδωνεται ενω στην αλλη θα το παιζει αδιαφθορος;

(Δεν περιλαμβανω μεσα την επωνυμη καταγγελια, διοτι ως επωνυμη ειναι υπωχρεωμενα τα οργανα να γραψουν και στις δυο περιπτωσεις, εκει δεν εχει λαδωμα).

Πίστεψε με, δεν πιστεύω αυτό το πράγμα που διαβάζω.

Ντροπή σου.

Γιατί ντροπή του;

Τόσα χρόνια δηλαδή που καπνίζαμε χωρίς να το επιλέξουμε γιατί δεν άκουγες αυτές τις λέξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ενώ από τη μέρα της ανακοίνωσης της καπνοαπαγόρευσης γέμισε ο τόπος φασίστες και ρατσιστές μη-καπνιστές;

Γιατί ντροπή του;

Γιατί ούτε παρακατιανοί είμαστε ούτε τίποτα, και ένα τέτοιο ποστ θυμίζει εκδικητικότητα, "Σας την έχουμε στημένη και φαίνεστε από της κάφτρες"

Αλλά επιστρέφουμε στην προηγούμενη φάση και δεν λέει...

We are good kirileman.

Επιμενεις στο θεμα του λαδωματος, μονοπλευρα, μονο οταν αφορα τους καπνιστες. Δε ειδα βεβαια να μου απαντας εδω

Γιατι καποιος λοιπον θα λαδωθει για μια αδεια η για να κανει τα στραβα ματια στο αν ο αλλος το κανει ολοτο μαγαζι του καπνιζοντων και δεν τηρησει το διαχωρισμο που εκανε, ενω δεν θα λαδωθει για να κανει τα στραβα ματια οταν θα περασει απ' εξω και δει με το νεο νομο το μαγαζι ντουμανι; Υπαρχει κανενα μαγικο που στη μια περιπτωση θα λαδωνεται ενω στην αλλη θα το παιζει αδιαφθορος;

(Δεν περιλαμβανω μεσα την επωνυμη καταγγελια, διοτι ως επωνυμη ειναι υπωχρεωμενα τα οργανα να γραψουν και στις δυο περιπτωσεις, εκει δεν εχει λαδωμα).

Εγω παντως μιλαω για επισημη/επωνυμη καταγγελια.

Οταν θα ειμαι ελλαδα, ετσι απλα θα τις κανω.

Γιατί ούτε παρακατιανοί είμαστε ούτε τίποτα, και ένα τέτοιο ποστ θυμίζει εκδικητικότητα, "Σας την έχουμε στημένη και φαίνεστε από της κάφτρες"

Αλλά επιστρέφουμε στην προηγούμενη φάση και δεν λέει...

We are good kirileman.

Πρόσθεσα και τη συνέχεια στο τμήμα που παρέθεσες.

Και δε γράφω προσωπικά.

Απλά ,τουλάχιστον θεωρητικά (γιατί πρακτικά αποκλείεται να συμβεί), αντιστρέφονται οι ρόλοι μεταξύ καπνιστών και μη-καπνιστών.

Α! Και καλό είναι για αυτό το θέμα να αναφέρεσαι σε Α ενικό. Δεν είστε όλοι οι καπνιστές ίδιοι. :)

Πρόσθεσα και τη συνέχεια στο τμήμα που παρέθεσες.

Και δε γράφω προσωπικά.

Απλά ,τουλάχιστον θεωρητικά (γιατί πρακτικά αποκλείεται να συμβεί), αντιστρέφονται οι ρόλοι μεταξύ καπνιστών και μη-καπνιστών.

Α! Και καλό είναι για αυτό το θέμα να αναφέρεσαι σε Α ενικό. Δεν είστε όλοι οι καπνιστές ίδιοι. :)

Το ξέρω ότι δεν είμαστε, άλλωστε προσπαθώ να μην ενοχλώ όταν βγαίνω έξω και καπνίζω, αλλά δεν υπάρχει win-win κατάσταση εδώ.

Εδώ ο Τούφας με κατηγορεί ότι ψωνίζω και ορίτζιναλ παιχνίδια στο Xbox.. κατάπτυστος είμαι :Ρ

• Super Moderators
Η ειρωνία θα είναι να κολλήσει πνευμονία ένας μη-κανιστής από ένα συνάδελφό του καπνιστή :P

σε καλύτερη μοίρα θα ήταν από να είχε καρκίνο... :P

Ακόμα και ο μικροβιακός τύπος της πνευμονίας μπορεί να εμφανιστεί αν κάποιος έχει αδύναμο ανοσοποιητικό, π.χ. είναι κρυωμένος. :P

Όπως και να'χει, ακόμα απορώ γιατί να καταργηθούν τα καπνιστήρια στους χώρους εργασίας.

Ποιος ενοχλείται τελικά;

ισως γιατι μπορει καποιος να το δει σαν παραθυράκι και να πει να η καφετερια ειναι χωρος εργασιας και οριζω σαν καπνιστήριο ολο το μαγαζι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...