Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

+1

και για να τονίσω κι άλλο το επιχείρημα

Γιατί να αναγκάζεται ο ναύτης να βγαίνει στην κουπαστή για τσιγάρο και να μην πηγαίνει η κουπαστή στον ναύτη για τσιγάρο ώστε να καπνίζει μέσα;

Ε;;

Ε;;

Ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσα δικαιώματα δεν έχουμε?

Όπως εσύ θεωρείς αυτονόητο ότι εγώ πρέπει να μείνω έξω στο κρύο για να μη σ' ενοχλώ, αντί να πεις να υπάρχει ειδικός χώρος για τους καπνιστές ή καλός εξαερισμός, σου προτείνω το αντίθετο. Πως σου φάνηκε?

Εσύ ενοχλείς, δεν ενοχλεί αυτός που δέχεται τον καπνό σου.

Αυτός που πρέπει να "φύγει" ή να βρει τον γαμημένο τρόπο να μην ενοχλεί είναι ο καπνιστής, εγώ που εισπνέω την κακή σου συνήθεια έχω κανέναν λόγο να σου βρω λύση;

Κοίτα, αν δεν κάνεις μπάνιο και βρωμάς, εσύ δεν θα μπεις στο λεωφορείο..μην περιμένεις να φύγουν όλοι οι υπόλοιποι.

Έχουν πλάκα οι δικαιολογίες που βρίσκουν οι αντικαπνιστές ή αλλιώς οι Haters των καπνιστών, για να μας πείσουν ότι ο νόμος είναι σωστός και δίκαιος.

Δεν νομίζω να υπάρχει καπνιστής που να μη ξέρει ότι το τσιγάρο του κάνει κακό. Και να υπάρχει όμως, κακό του κεφαλιού του.

Το θέμα δεν είναι αν κάνει κακό το τσιγάρο, το θέμα είναι και οι μη καπνιστές και οι καπνιστές να είναι ευχαριστημένοι στον ίδιο χώρο και ο ένας να πολεμάει για τα δικαιώματα του άλλου.

Πέφτετε ρε γ@μώτη σαν τα πρόβατα στη λόμπα των κυβερνήσεων που μας βάζουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας.

Οχι.

Εσεις τα κουτορνιθια οι καπνιστες πεφτετε στην λομπα των ξερω γω κυβερνησεων που σαν ξεζουμιζουν τα λεφτα με το να σας κανουν να καπνιζετε και αυτοι να θησαυριζουν.

Επισης αν εσενα το δικαιωμα σου ειναι να καπνιζεις, οχι μονο δεν θα το σεβαστω, αλλά θα προσπαθησω και να το σπασω με οποιον τροπο μπορω αυτο το δικαιωμα γιατι με βλαπτει.

Επισης αν εσυ δεν σεβαστεις το δικαωμα μου και με μπουκωνεις με τον κωλοκαπνο σου θα προσπαθησω να σε παταξω!

Εγω δεν σε βλαπτω με την συνηθεια μου να μην καπνιζω. Εσυ ομως με βλαπτεις.

Δεν ειμαστε ισα και ομοια.;)

Ναι αλλα οταν φτανουμε στις ακραιες κραυγες οτι ο καπνος του τσιγαρου καταστρεφει τον πλανητη, τοτε θεωρητικα ο καπνιστης δεν μπορει να καπνισει πουθενα, γιατι εμμεσα ενοχλει τον μη καπνιστη.

Ε και? Ας μην καπνισει.

Γιατι να βλαπτει εμενα η συνηθεια σας?

Και γιατί να μη κάθεται έξω αυτός που δε καπνίζει?

Και γιατι να μην ριχνει ο Θεος κεραυνους σε ολους τους βλακες?:fear:

Εσύ ενοχλείς, δεν ενοχλεί αυτός που δέχεται τον καπνό σου.

Αυτός που πρέπει να "φύγει" ή να βρει τον γαμημένο τρόπο να μην ενοχλεί είναι ο καπνιστής, εγώ που εισπνέω την κακή σου συνήθεια έχω κανέναν λόγο να σου βρω λύση;

Κοίτα, αν δεν κάνεις μπάνιο και βρωμάς, εσύ δεν θα μπεις στο λεωφορείο..μην περιμένεις να φύγουν όλοι οι υπόλοιποι.

Κάτι μου λέει ότι πάλι δε θα γίνεις κατανοητός. Δεν έχει δικαίωμα δηλαδή ο άλλος να μυρίζει βαρβατίλα; Εφόσον δε λερώνει τους άλλους, μόνο αυτός βρωμάει :P. Ρε μην ανησυχείτε τους καπνιστές αφού το δικό τους θα περάσει στο τέλος, αν δε δούν έσοδα από τις καταγγελίες. Εφόσον κάποιοι κωλόνουν για να μη τους πουν ρουφιάνους, κανείς δε θα εφαρμόζει τους νόμους. Έαν η πολιτεία δεν ενημερωθεί για το πρόβλημα πως θα βοηθήσει; Να βάλει από έναν αστυνομικό σε κάθε μαγαζί;

Και γιατι να μην ριχνει ο Θεος κεραυνους σε ολους τους βλακες?:fear:

1) Γιατί μάλλον δεν υπάρχει

2) Δε θα είχαν αξία οι έξυπνοι μετά :eek:

Η λογική είναι ότι αφού κάπνιζα εγώ παντού τώρα να μη επιτρέπεται να καπνίζω παντού. Αλλαγή βάρδιας? Τι λέμε τώρα?

Η λογική είναι ότι ενώ μέχρι χθες δεν υπήρχε νόμος να με προστατεύει από το ... κεκτημένο σου να βλάπτεις με τον καπνό σου την υγεία μου, τώρα υπάρχει και καλά θα κάνεις να το πάρεις, να το πάρετε όλοι απόφαση. Αλλιώς, καλή τύχη στο ΣτΕ. Και ναι, η στάση μου είναι καθαρά ρεβανσιστικη αφού κάθε μέρα διαπιστώνω ότι έχω να κάνω με καταπατητές που διεκδικούν το "δικαίωμα" να διατηρήσουν τα καταπατημένα. Guess what. Ο γαμημένος αέρας που μοιραζόμαστε δεν σας ανήκε ΠΟΤΈ! Οοοοοοόξω!!!!

..αντί να πεις να υπάρχει ειδικός χώρος για τους καπνιστές ή καλός εξαερισμός,...

Nα το πει που;Και γιατί;Και γιατί να τον νοιάζει αν θα υπάρξει χώρος για καπνιστές;

Και γιατί να μην υπάρχει και χώρος για να πηδιόμαστε;

Το έχετε πάρει προσωπικά και τσαντίζεστε τόσο που δεν σκέφτεστε...

Αφού δεν παίρνετε λοιπόν από διάλογο,

μην ανησυχείτε, όπως σε καφετέρια που πήγα σήμερα όλοι κάπνιζαν κανονικά, έτσι θα γίνει... ;)

Και αυτό φαντάζομαι είναι επιτυχία εις βάρος του αντικαπνιστικού κατεστημένου. Για πήγαινε στο εξωτερικό και άναψε τσιγάρο μέσα σε καφετέρια, και στη συνέχεια πόσταρε τα αποτελέσματα αυτού.

Οχι.

Ε και? Ας μην καπνισει.

Γιατι να βλαπτει εμενα η συνηθεια σας?

Για πολλοστη φορα να σου υπενθυμισω οτι δεν ειμαι πια καπνιστης. Οσοι υπερασπιζονται τα διακιωματα τους δεν ειναι απαραιτητα και καπνιστες. Οποτε σε παρακαλω να λειπει το 2ο πληθυντικο.

Nα το πει που;Και γιατί;Και γιατί να τον νοιάζει αν θα υπάρξει χώρος για καπνιστές;

Και γιατί να μην υπάρχει και χώρος για να πηδιόμαστε;

Μια χαρα χιλιαδες χωροι υπαρχουν για να πηδιομαστε. Σκεψου λιγο. Αυτο το απλο ζητανε και οι καπνιστες.

Η λογική είναι ότι ενώ μέχρι χθες δεν υπήρχε νόμος να με προστατεύει από το ... κεκτημένο σου να βλάπτεις με τον καπνό σου την υγεία μου, τώρα υπάρχει και καλά θα κάνεις να το πάρεις, να το πάρετε όλοι απόφαση. Αλλιώς, καλή τύχη στο ΣτΕ. Και ναι, η στάση μου είναι καθαρά ρεβανσιστικη αφού κάθε μέρα διαπιστώνω ότι έχω να κάνω με καταπατητές που διεκδικούν το "δικαίωμα" να διατηρήσουν τα καταπατημένα. Guess what. Ο γαμημένος αέρας που μοιραζόμαστε δεν σας ανήκε ΠΟΤΈ! Οοοοοοόξω!!!!

Το έχετε πάρει προσωπικά και τσαντίζεστε τόσο που δεν σκέφτεστε...

Αφού δεν παίρνετε λοιπόν από διάλογο,

μην ανησυχείτε, όπως σε καφετέρια που πήγα σήμερα όλοι κάπνιζαν κανονικά, έτσι θα γίνει... ;)

Να σε δω kilireman σε κανα εξαμηνο, αντε χρονο, που θα εχει ξεφουσκωσει ο νομος, να λες παλι για το ΣτΕ. Ευτυχως το παρων φορουμ εχει καλο search, και πολυ ευχαριστως θα τα βρω να σας τα υπενθυμισω.

Ούτε και σε εσένα ανήκει γιατί κάνεις λες και είναι τσιφλίκι σου; Και τι πράγματα είναι αυτά;

Πάνε γκρίνιαξε σε καμία αγελάδα που δημιουργεί τρούπες στο όζον και άσε μας εμάς να πεθάνουμε από καρκίνο, ο μα διάολε σαν θείτσα κάνεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...