Προς το περιεχόμενο

Aπαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους

Toufas

Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;  

209 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Που θα έπρεπε να επιτρέπεται το κάπνισμα, αν ο νόμος τηρείται κατά γράμμα;

• Παντού εκτός από ΔΥ, Νοσοκομεία/Ιατρεία & Σχολεία/Νηπιαγωγεία.
    • Μόνο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που τηρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (Προηγ. νόμος)
    • Να μην επιτρέπεται σε κανέναν κλειστό δημόσιο χώρο. (Νυν νόμος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

δεν πιστεύω ότι το post μου "έκρυβε" την άποψή μου ότι κάνουμε αυτό που μας συμφέρει...

γιατί δεν εθίζεσαι στο τσιγάρο? δεν σου κάνει κακό στον οργανισμό χωρίς να βελτιώνει την υγεία σου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ευχαριστώ που επιβεβαίωσες αυτό που δεν ανέφερε ο Status, ότι ο καθένας κοιτάει την πάρτη του :-)

Εμ, ειδικά εγώ, αμέ πως πως, εγώ ρωτάω ρε και πριν τον νόμο! είσαι άδικος, θα το πω στον ISP σου για να μάθεις:mad::P

βαρα και ενεσεις αμα θες

παρε και αναβολικα για αλογα για να γινεις κτηνος

απλα μη με ενοχλεις

Εσύ με ενοχλείς που θες να έρχεσαι στο bar / club και δεν θες να καπνίζω.

Μάλιστα δεν θες να έρχεσαι, απλά δεν θες να καπνίζω!

δεν πιστεύω ότι το post μου "έκρυβε" την άποψή μου ότι κάνουμε αυτό που μας συμφέρει...

Είπες ότι επιβεβαίωσα τον Status.

Συγκεκριμένα:

επίσημες έρευνες που δόθηκαν κάμποσα posts πριν λένε για κάτω του 45% αν δεν κάνω λάθος...

edit: τελικά 42% όπως είπε και ο Ntinaras...

ευχαριστώ που επιβεβαίωσες αυτό που δεν ανέφερε ο Status, ότι ο καθένας κοιτάει την πάρτη του :-)

γιατί δεν εθίζεσαι στο τσιγάρο? δεν σου κάνει κακό στον οργανισμό χωρίς να βελτιώνει την υγεία σου?

Και στο Insomnia μπορεί να είναι κάποιος εθισμένος, ναρκωτικό είναι?

Εξίσωση των πάντων ^2? :P

Εσύ με ενοχλείς που θες να έρχεσαι στο bar / club και δεν θες να καπνίζω.

Μάλιστα δεν θες να έρχεσαι, απλά δεν θες να καπνίζω!

εσυ με ενοχλεις που ζεις στην ιδια πολη με μενα και δε θες να βαζω μουσικη στις 4 το πρωι

με ενοχλεις που δε μ αφηνεις να κανω κοντρες στους δρομους

με ενοχλεις που δε μ αφηνεις να πεταω πετρες στο αυτοκινητο σου.

αμα δε σ αρεσουν αυτα μπορεις να πας σε αλλη χωρα

• Super Moderators

όταν το τσιγάρο εθίζει, κάνει κακό στην υγεία και στην τελική είναι αιτία θανάτου γιατί να μην το θεωρήσω?

γιατί κολλάς όμως σε αυτή τη λέξη? πες μου είναι κοινή λογική να καπνίζεις ενώ ξέρεις τις συνέπειες και τα ανύπαρκτα θετικά που προσφέρει στον οργανισμό?

http://en.wikipedia.org/wiki/Nicotine

According to the American Heart Association, nicotine addiction has historically been one of the hardest addictions to break, while the pharmacological and behavioral characteristics that determine tobacco addiction are similar to those that determine addiction to drugs such as heroin and cocaine.

Ακόμα κι αν δε μου αρέσει ως πηγή το Wikipedia δε μπόρεσα να μην το βάλω :P

• Super Moderators
http://en.wikipedia.org/wiki/Nicotine

According to the American Heart Association, nicotine addiction has historically been one of the hardest addictions to break, while the pharmacological and behavioral characteristics that determine tobacco addiction are similar to those that determine addiction to drugs such as heroin and cocaine.

Ακόμα κι αν δε μου αρέσει ως πηγή το Wikipedia δε μπόρεσα να μην το βάλω :P

σε παρακαλώ, η κοινή λογική λέει ότι αυτά δεν ισχύουν...

• Super Moderators
Μην μου πείτε όλοι η μη καπνιστές με ηλεκτροκινητο αυτοκίνητο κυκλοφορείτε.

ναι, prove us wrong :P

να φανταστώ ότι μετακινήσε και εσύ με το τσιγάρο? σώζεις ζωές με το τσιγάρο όπως το ασθενοφόρο ή το αεροπλάνο κτλπ κτλπ

διότι αυτοκίνητα/τρένα/αεροπλάνα/εργοστάσια/κτλπ προσφέρουν ΠΟΛΛΑ θετικά στην ανθρωπότητα, για πες ένα που προσφέρει το τσιγάρο και δεν μπορείς να το έχεις με κάποιο άλλο προϊόν...

ναι, prove us wrong :P

να φανταστώ ότι μετακινήσε και εσύ με το τσιγάρο? σώζεις ζωές με το τσιγάρο όπως το ασθενοφόρο ή το αεροπλάνο κτλπ κτλπ

Με ενοχλεις φίλε μου οταν είμαι με το καρότσι με το παιδί Λέμε τωρα και με φλομωνεις με τα καυσαέρια σου. Και αυτα δεν τα σώζει καμία υποδομή. Χαλαρώστε λίγο.

Με ενοχλεις φίλε μου οταν είμαι με το καρότσι με το παιδί και με φλομωνεις με τα καυσαέρια σου. Και αυτα δεν τα σώζει καμία υποδομή. Χαλαρώστε λίγο.

Ακριβώς, όπως ενοχλεί εσένα το καυσαέριο έτσι ενοχλέι και έναν μη καπνιστή το να καπνίζεις στα μούτρα του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...