kospeir Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 καλησπέρα...παιδιά ενόψει ενός πάρτυ που κάνω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...υπάρχει τρόπος να αυξήσω την ένταση που "βγάζει" το λαπτοπ με κάποιο software?(το έχω συνδέσει με στερεοφωνικό) Κατα πάσα πιθανότητα ρωτάω μαλακία αφού είναι θέμα ενίσχυσης σήματος από hardware,αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
lefi Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Από όσο ξέρω όχι. Γιατί δεν ενισχύεις τον ήχο με hardware ο υπολογιστής έχει και όρια δεν μπορείς να εγκαταστήσεις λογισμικό που να "βάζει" την κάρτα ήχου να ενυσχύει υπερβολικά τον ήχο. Με τη θα το συνδέσεις με στερεοφωνικό; κατευθείαν με ηχεία. Α επι την ευκαιρία καλή επιτυχία στο πάρτι.
kospeir Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ευχαριστώ φίλε μου...θα το βάλω σε στερεοφωνικό και μετα θα πάει στα ηχεία.Μπορλω να παρεμβάλλω ενισχυτή?ξέρεις τι πα'ιζει?μια τιμή?
lefi Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Για τιμή και πολλά πολλά δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί, με το υπολογιστή και το στέρεο τέρμα πόσο ενίσχηση θέλεις ακόμα; αν θέλεις κάτι πρόχειρο μόνο για το πάρτι υπάρχουν οικονομικές λύσεις ρώτα και σε κανένα κατάστημα.
madsc Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μπορείς να ανεβάσεις προενίσχυση (mVolt), π.χ. από AC3Filter, άρα και συνολική ένταση ήχου (dB SPL) ή από όποιο πρόγραμμα pcdjing θα κάνεις mp3 mixing -εφόσον σου δίνει αυτή τη δυνατότητα- αλλά δεν προτείνεται. Ιδίως για party αν ξεπεράσεις τα όρια προσαρμογής του ενισχυτή σου υπάρχει πιθανότητα να καταστρέψεις από εισόδους ενισχυτή εώς τα ηχεία σου. Αν θέλεις δυνατότερο ήχο προτίμησε να νοικιάσεις PA τελικό ενισχυτή + ηχεία από αντίστοιχα καταστήματα. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.