fountoux Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Τελικά το να κάνεις format βοηθάει το σύστημά σου; Ή μήπως το καταστρέφει σιγά σιγά; Κάθε πόσο καιρό είναι σωστό να γίνεται format;
accipio Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Πολυσυζητημένο το θέμα. Όταν δεν λειτουργούν σωστά τα Windows και κρεμάνε συχνά, όταν το σύστημα είναι γεμάτο ιούς και λοιπά ζωύφια, είναι απαραίτητο. Πάντα με backup των κρίσιμων για τον χρήστη δεδομένων πρώτα. Φυσικά και δεν καταστρέφει τον υπολογιστή.
fountoux Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Και εγώ πιστεύω οτί κάνει καλό στο PC. Αλλά πχ το να κάνεις format με συχνότητα μία φορά στους δύο μήνες μπορεί να προκαλέσει προβλήματα;
accipio Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Όχι, κανένα πρόβλημα. Ούτε για το δίσκο ούτε για τίποτα άλλο. Είναι βέβαια υπερβολικό ένα φορμάτ ανά δύο μήνες. Εγώ πλέον κάνω ανά δύο χρόνια και αν, μια και συντηρώ καλά το σύστημά μου.
adi32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 εγω ποτε δεν εχω κανει format οταν εχουν προβλημα τα windows απλα σβηνω τους φακελους windows program files και Documents και κανω νεα εγκατασταση
lefi Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 εγω ποτε δεν εχω κανει format οταν εχουν προβλημα τα windows απλα σβηνω τους φακελους windows program files και Documents και κανω νεα εγκατασταση Πλάκα έχει δεν το έχω δοκιμάσει. Όσο για της απορίες που υπόθηκαν το format αν και ακούγεται τρομακτικό δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα αυτό είναι μύθος των αρχάριων.Αυτό που έχω περιέργεια είναι, δεν είναι κουραστικό να κάνεις πολύ συχνά format; Με τι χρήση μπορεί να φτάσει ένας υπολογιστής να θέλει format μετά από 1-2 μήνες;
accipio Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αν έχετε όρεξη διαβάστε ένα σχετικό θέμα που είχα ανοίξει το 2004, με αφορμή τη συμπλήρωση 2 χρόνων χωρίς φορμάτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.