Προς το περιεχόμενο

FORMAT

fountoux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά το να κάνεις format βοηθάει το σύστημά σου; Ή μήπως το καταστρέφει σιγά σιγά; Κάθε πόσο καιρό είναι σωστό να γίνεται format;:-)

Δημοσ.

Πολυσυζητημένο το θέμα. Όταν δεν λειτουργούν σωστά τα Windows και κρεμάνε συχνά, όταν το σύστημα είναι γεμάτο ιούς και λοιπά ζωύφια, είναι απαραίτητο. Πάντα με backup των κρίσιμων για τον χρήστη δεδομένων πρώτα. Φυσικά και δεν καταστρέφει τον υπολογιστή.

Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω οτί κάνει καλό στο PC. Αλλά πχ το να κάνεις format με συχνότητα μία φορά στους δύο μήνες μπορεί να προκαλέσει προβλήματα;

Δημοσ.

Όχι, κανένα πρόβλημα. Ούτε για το δίσκο ούτε για τίποτα άλλο.

Είναι βέβαια υπερβολικό ένα φορμάτ ανά δύο μήνες. Εγώ πλέον κάνω ανά δύο χρόνια και αν, μια και συντηρώ καλά το σύστημά μου.

Δημοσ.

εγω ποτε δεν εχω κανει format

οταν εχουν προβλημα τα windows απλα σβηνω τους φακελους windows program files και Documents και κανω νεα εγκατασταση

Δημοσ.
εγω ποτε δεν εχω κανει format

οταν εχουν προβλημα τα windows απλα σβηνω τους φακελους windows program files και Documents και κανω νεα εγκατασταση

Πλάκα έχει δεν το έχω δοκιμάσει. Όσο για της απορίες που υπόθηκαν το format αν και ακούγεται τρομακτικό δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα αυτό είναι μύθος των αρχάριων.Αυτό που έχω περιέργεια είναι, δεν είναι κουραστικό να κάνεις πολύ συχνά format; Με τι χρήση μπορεί να φτάσει ένας υπολογιστής να θέλει format μετά από 1-2 μήνες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...