NeTeD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2000 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2000 Xerete ki apo mena! <P>Epitelous ayto to section htan kati pou to eixe anagi to ellhniko internet.<P>As antalaksoume idees , taktikes, kai empeiries sxetika me diagora programmata pou exoume xrhsimopoihsei!<P>As pame ligo mprosta giati amfivalw an 50 to poly atoma asxolountai me divx ktl sthn Ellada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
operater Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2000 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2000 Καλοριζικο να ειναι , εγω ειμαι πραγματικα χαρουμενος αφου απο ενα δικο μου topic φανηκε ποσο ηταν αναγκαια η υπαρξη αυτου εδω του forum.<BR>Καλη αρχη μας ευχομαι !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duke Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2000 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2000 Welcome stin parea mas NeTeD <BR>Kali arxi <BR> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotchagr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2000 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2000 Ωπα... Δύο μονδεράτορες (όπως λέγαμε παλιά στο Fidonet) στο ίδιο topic? Ώρε μάνα μου μεγαλεία... <P>Καλορίζικο βρε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2000 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2000 Kaloriziko.<BR>Htan kati pou eleipe apo thn sylogh toy Insomnia.<BR>Panta epytixies.<P><BR>:Mandos: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Winner Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2000 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2000 Ki ego mazi sas paidia... <P>Kaloriziko...<BR>Itan oti xreiazomastan... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatoulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2000 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2000 Simfono,<P>tora i insomnia ine poli olokliromeni: exi forums se ola ta 8emata!<P>Mprabo pedia,<P>kai eis anotera!<P>Filika,<BR>Giannis<BR> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abeness Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2000 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2000 Αντε βρε να ξεπεράσει σε topic το "γενικο μπλα μπλα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.