Προς το περιεχόμενο

laptop με matt οθόνη

galanones

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω laptop με matt οθόνη (όχι glossy). Γενικά είναι δύσκολο να βρεις τέτοιο laptop. Αυτά που ψάχνω είναι

Processor Intel Core 2 Duo, 2 GHz και πάνω

Display 15.4", 1680 x 1050, matt

Έχω βρει μερικά μοντέλα και τα αναφέρω παρακάτω.

1. Toshiba Tecra A9-11M

Processor Intel Core 2 Duo T7700 / 2.4 GHz

Display 15.4" TFT 1680 x 1050 ( WSXGA+ )

RAM 2 GB (installed) / 4 GB (max)

Operating System XP Professional

2. HP Compaq Business Notebook 6710b

Processor Intel Core 2 Duo T7700 / 2.4 GHz

RAM 1 GB (installed) / 4 GB (max)

Operating System Vista Business

3. Lenovo ThinkPad R61 8918

Processor Intel Core 2 Duo T8100 / 2.1 GHz

RAM 2 GB (installed) / 3 GB (max)

Operating System XP Professional

Οι τιμές και των τριών είναι πάνω κάτω ίδιες (λίγο πάνω από τα 1000 euro). Το πρόβλημα είναι ότι δεν τους έχω δει από κοντά και δεν μπορώ να τους συγκρίνω. Παρακαλώ όποιος έχει γνώμη ας την πει.

Δημοσ.

Οχι το Toshiba. Μεγάλη μαγκιά της εταιρείας η πολιτική που ακολουθεί σε περίπτωση ατυχήματος αλλά από ποιότητα (κατασκευής, επίπεδα θορύβου κτλ) τα Tecra πάσχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το 6710b είναι οκ γενικά αλλά η οθόνη είναι ανομοιογενής και με μέτρια φωτεινότητα.

Θα σου προτείνω είτε το Τhinkpad R61 569D666 είτε αν αγοράζεις από εξωτερικό το HP 6715b GR899EA σε σούπερ τιμή από Γερμανία (μόνο πρόβλημα η διάρκεια της εγγύησης). H σειρα 6715 είναι γενικά πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη 6710 με Intel επεξεργαστή (κορυφαία ματ οθόνη, ακόμα χαμηλότερη θερμοκρασία).

Δημοσ.

Ο Τhinkpad R61 569D666 μου κάνει τρομερή εντύπωση. Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω και σε πολύ καλή τιμή, αλλά δεν μπορώ να τον βρω σε e-shop της Αγγλίας, ούτε στην επίσημη σελίδα της lenovo!

Τον HP 6715b τον είχα και εγώ στα υπόψιν μου, αλλά το σκέφτομαι λόγω AMD επεξεργαστή (αν και δεν έχω καμία εμπειρία από AMD). Πάντως αφού τον προτείνεις θα τον βάλω στις επιλογές.

Ο HP Compaq 8510p πάλι μου κάνει εντύπωση γιατί στα Αγγλικά site είναι πολύ ακριβότερος και αρχικά δεν τον είχα στις επιλογές μου.

Νομίζω ότι πρέπει να πάρω πιο σοβαρά την ελληνική αγορά. Δεν την έχω ψάξει αρκετά! Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...