Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε μήπως αν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα quests?Γιατι τα δίνω και δέν μου δίνουν καθόλου xp.Βtw για όσους δέν έχω βρεί στον Wildsoul είναι επείδη προσπαθώ να προσαρμοστώ,ακόμα δεν ξέρω πως κάνεις friend invite,πως μιλάς στο party,inv party κλπ. κλπ. I LOVE TO BE NOOB.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά σήμερα μετά από αρκετές ώρες patching κατάφερα να μπω στην Beta έκδοση του παιχνιδιού και πραγματικά με άφησε άφωνο...

Τα bugs ήταν πολύ λιγα...

Το Combat System μου φένεται πολύ καλό γιατί νιώθεις πως κάνεις κάτι σε αντίθεση με το classic auto-attack....

Το περιβάλον είναι πολύ καλά σχεδιασμένο και το νερό είναι απλά ένα από τα καλύτερα που έχω δει...

Παρόλο που είμαι σε έναν PvP server ακόμα δεν έχω βιώσει την δράση του PvP μέρους γιατί είμαι lvl 6...

Απ'όσα έχω δει μέχρι στιγμής το παιχνίδι με έχει κάνει να ξεχάσω ήδη το WoW και ελπίζω να μην το καταστρέψουν μέτα από λίγους μήνες με nerfing...

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ προσπαθώ να αποφασίσω σε τι server θα μπω (PvP ή PvE), γνωρίζει κανείς αν οι επικές μάχες μεταξύ guilds θα μπορούν να γίνουν και σε PvE server; Ή αν όλα αυτά που βλέπω σε βίντεο (όπου κάθε guild μπορεί να φτιάξει δικό της κάστρο κλπ) είναι αποκλειστικά σε PvP server;

Δημοσ.

Τώρα δεν γίνεται να κάνω Login στην Beta λέει "Unable to connet to the authentication server" αν κάποιος είναι στην Beta από εδώ plz ας πει αν του βγάζει το ίδιο..

Δημοσ.

Age of Conan: Hyborian Adventures Ships Without DirectX10

While Funcom is thrilled with the early success of Age of Conan, and proud of the game launching this week, the company regrets to inform gamers that the DirectX 10 version of the game will not ship with the initial launch. As Microsofts DirectX 10 is undoubtedly the future of PC gaming, Funcom has decided to ship only the DirectX 9 version at launch, giving the team more time to focus on building a DirectX 10 version worthy of Microsofts great vision for the future of PC gaming. This postponement will let Funcom include even more features in the DirectX 10 version of Age of Conan than originally planned.

The DirectX 10 version will be premiered at the German Games Convention in Leipzig, Germany, August 20 24, 2008. A special preview showing off the advanced graphics made possible by DirectX 10 technology will be unveiled this summer at nVidias NVISION event in San Jose, California, August 25 27, 2008.

Δημοσ.

/soothe Deargr, θα το βάλουνε ρε σύ. Καλύτερα τότε που θα έχουνε λύσει αρκετά απο τα προβλήματα παρά τώρα.

Εξάλλου δεν έχουν και τις τεράστιες διαφορές το DX10 με το DX9 απ' ότι έχω διαβάσει...

Δημοσ.
/soothe Deargr, θα το βάλουνε ρε σύ. Καλύτερα τότε που θα έχουνε λύσει αρκετά απο τα προβλήματα παρά τώρα.

Εξάλλου δεν έχουν και τις τεράστιες διαφορές το DX10 με το DX9 απ' ότι έχω διαβάσει...

Βασικά από video που έχω δει υπάρχει αρκετή διαφορά αλλά εντάξει θα το αντέξουμε...

Το μόνο κακό είναι να μην μας βάλουν να ξαναγοράσουμε το game μόνο και μόνο για τα DX10 features....

Δημοσ.
Ρε noobia ρίξτε κανά screenshot με τους chars σας, έτσι να χορταίνει το μάτι μας.

βαλε πρωτος για να φιλοτιμιθουν και οι αλλοι

ο Rambo δεν αρεσκετε στην σκοποβολη των ψαριων του ποταμου

αλλα αργοτερα με εκπληκτικη ταχυτητα (για την ηλικια του) αλλα και

πραγματικα τρομερη δεξιοτεχνια, με το τοξακι του, κατατροπωνει τους

δυστιχους κιτρινιαριδες (ουπς) που τολμησαν χχμμμ να καψουν το χωριο

ομωεθνων τους.καλα δεν βαρεθηκε ο Rambo μια ζωη ηρωας

Δημοσ.

Είμαι στη δουλειά...ότι χειρότερο, να έχεις φρέσκο ένα γαμάτο mmo να σε περιμένει στο PC και εσύ να είσαι στη δουλειά Δευτέρα (γκρρρ) με ένα τόνο συμβάσεις να διεκπεραιώσεις...

BY CROM !!!! i need my fatalities

• Moderators
Δημοσ.

ο Rambo δεν αρεσκετε στην σκοποβολη των ψαριων του ποταμου

αλλα αργοτερα με εκπληκτικη ταχυτητα (για την ηλικια του) αλλα και

πραγματικα τρομερη δεξιοτεχνια, με το τοξακι του, κατατροπωνει τους

δυστιχους κιτρινιαριδες (ουπς) που τολμησαν χχμμμ να καψουν το χωριο

ομωεθνων τους.καλα δεν βαρεθηκε ο Rambo μια ζωη ηρωας

Rambo is a ranger. :P

Όσο για screenshot...

bounovp2.th.jpg bouno2ag1.th.jpg

"Χ.ζε ψηλά κι αγνάντευε" :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...