Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να σας ρωτησω εαν θελησω να ξαναπαιξω το παιχνιδακι ποσα θα ειναι τα gb(patch) συνολικα που θα πρεπει να κατεβασω

Εξαρτάται από το ποια έκδοση του client έχεις και ποιες περιοχές (-levels) σε ενδιαφέρουν (-θες να παίξεις).

Kαι κατι τελευταιο.Σε ποιον server εχει τον μεγαλυτερο πλυθυσμο? με ενδιαφερει το pve πιο πολυ.

Για PvE server ο Crom έχει τον περισσότερο κόσμο.

Για PvP πας Fury.

Αν έχεις παρέα πάνε σίγουρα σε PvP (να γουστάρεις αδιάκοπη δράση), αλλιώς αν είσαι μοναχικός πάνε σε PvE να ανέβεις και κανένα level.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ έχω μια δίμηνη κάρτα και λόγω του expansion λέω να του ρίξω μια ματιά ακόμα αλλά με φοβίζουν τα patch lol. Η retail έκδοση του godslayer λογικά δεν θα αναβαθμίζει τον αρχικό τίτλο στην τρέχουσα έκδοση?

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο με το state of the game , αλλά έλαβα ένα καταπληκτικό mail από την funcom πριν λίγο καιρό.Για το αρχείο πήρα το game και έπαιξα μερικές μέρες από τον μήνα του κουτιού και έφυγα.Είχα 3 χαρακτήρες or something ο μεγαλύτερος ένας dt 18lvl.Πρέπει να καθαρίσει το db ε? :-)

Anyway

Dear customer,

Thank you for playing Age of Conan.

As part of our maintenance your account is now flagged to have your characters below level 20 deleted as part of maintenance. Please re-activate your account now to ensure that your characters progress and names stay intact.

As a welcome back offer we would like to give you a time-limited offer for 7 days of additional play time if you choose to re-subscribe now. Please click this link to use this special offer!

We hope to see you back in the game preparing your characters for the new adventures that will soon be introduced in the expansion "Age of Conan: Rise of the Godslayer". Click here to read more about the expansion.

Δημοσ.

Παιδια δεν φερνουν πια στην Ελλαδα prepaid cards του conan? δεν υπαρχει στο e-shop,

και ουτε στα multirama.

Και απ'οτι βλεπω στο site του παιχνιδιου δεν υπαρχει paypal επιλογη.:confused:

Δημοσ.
Και εγώ έχω μια δίμηνη κάρτα και λόγω του expansion λέω να του ρίξω μια ματιά ακόμα αλλά με φοβίζουν τα patch lol. Η retail έκδοση του godslayer λογικά δεν θα αναβαθμίζει τον αρχικό τίτλο στην τρέχουσα έκδοση?

Ίσως, αν και πιστεύω θα κατεβάσει αρκετά MB ακόμα.

Ψιλοάσχετο με το state of the game , αλλά έλαβα ένα καταπληκτικό mail από την funcom πριν λίγο καιρό.Για το αρχείο πήρα το game και έπαιξα μερικές μέρες από τον μήνα του κουτιού και έφυγα.Είχα 3 χαρακτήρες or something ο μεγαλύτερος ένας dt 18lvl.Πρέπει να καθαρίσει το db ε? :-)

Anyway

Dear customer,

Thank you for playing Age of Conan.

As part of our maintenance your account is now flagged to have your characters below level 20 deleted as part of maintenance. Please re-activate your account now to ensure that your characters progress and names stay intact.

As a welcome back offer we would like to give you a time-limited offer for 7 days of additional play time if you choose to re-subscribe now. Please click this link to use this special offer!

We hope to see you back in the game preparing your characters for the new adventures that will soon be introduced in the expansion "Age of Conan: Rise of the Godslayer". Click here to read more about the expansion.

Αυτό έγινε σε όλους του χαρακτήρες κάτω των 21 level (!) των λογαριασμών που ήταν ανενεργοί τουλάχιστον 7 μήνες (!). Στο κάτω-κάτω το 1-20 είναι υπόθεση λίγων ωρών. Πλέον με το offline-level-progression γίνεται και υπόθεση μερικών click.. Τέλος αν κάποιος είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα με αυτό, τότε με 15€ έπαιζε 37 μέρες και κρατούσε και τους χαρακτήρες του! Ε 15€ δεν αξίζουν για την αποφυγή αυτού του μεγάλου σοκ!;

Αν διάβασες καλά το EULA (TOS), θα ξέρεις ότι έχουν δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Το ίδιο ισχύει για σχεδόν όλα τα MMORPG, άσχετα το τι κάνουν. Σε μερικούς μεγάλους τίτλους κάτι τέτοιο δεν αποτελεί περίεργο φαινόμενο. Για παράδειγμα στο Anarchy Online αυτή είναι μια συνηθισμένη διαδικασία, ενώ στο Final Fantasy Online τα πράγματα είναι λίγο πιο αυστηρά.

Παιδια δεν φερνουν πια στην Ελλαδα prepaid cards του conan? δεν υπαρχει στο e-shop,

και ουτε στα multirama.

Και απ'οτι βλεπω στο site του παιχνιδιου δεν υπαρχει paypal επιλογη.:confused:

1) g2play.net (έχω πάρει πολλά games από εκεί με paypal χωρίς κανένα πρόβλημα)

2) διαλέγεις από εδώ (από gameplay πήρα πριν λίγες βδομάδες, με κάρτα, χωρίς πρόβλημα)

Δημοσ.

Aπό τι είδα ότι μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά η retail έκδοση του expansion. Ας μας πει εντυπώσεις όποιος το έπαιξε και τι νέο προσθέτει στον αρχικό τίτλο.

Δημοσ.

πηρα cd-key να δοκιμασω το expansion ποια η διαδικασια να το βαλω στο account που ηδη ειχα, οταν επαιζα παλιοτερα ? Μου φαινεται οτι κατι δεν κανω σωστα.. Μηπως ειναι κατω οι servers?

Δημοσ.

Age of Conan: Rise of the Godslayer Expansion Launches

Age of Conan: Rise of the Godslayer has lift off. The gates to Khitai are now open in the first expansion to Age of Conan. Rise of the Godslayer is available in retail as a combined package that includes the original game and the expansion, and is also available for purchase online for players upgrading from the original game. The expansion introduces new lands and dungeons, new gameplay features, and countless hours of adventuring.

We are very excited about seeing ‘Age of Conan’ back on the shelves in retail as a renewed and revitalized experience comprised of both the original game and the expansion, exactly two years after the launch of the original game in May 2008,” says Funcom CEO Trond Arne Aas. “We feel very confident about the level of quality offered in this expansion, and the initial reactions from press and players so far only serve to confirm our confidence in the game.”

Here are some of the initial reactions:

Khitai is visually striking […] The alternate advancement system is looking like a fantastic way to add more diversification and individuality to your character…” - MMORPG.com

My time with ‘Rise of the Godslayer’ has essentially confirmed what Funcom has been saying for weeks. It is a labor of love, and the effort shows in everything from the amount of new content, to the considered and varied advancement options, to the high production values…” - Massively.com

… ‘Rise of the Godslayer’ rounds out the ‘Age of Conan’ experience in an incredible way […] Funcom is definitely taking a huge step in the right direction with ‘Rise of the Godslayer’…” - ZAM.com

Δημοσ.

Δεν ξερω πως θα παει το expansion αλλα θα πω απλα οτι το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο. Εχει τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε mmo και απιστευτο lore σε ολα τα quests. Ισως να αξιζε να ξεκινησει καποιος σε pve server μεχρι να καταλαβει τι του γινεται ή ακομα καλυτερα σε rp-pvp. Eφοσον εχετε ολοι το δικαιωμα για 20 lvls free trial θα ελεγα να δοκιμασετε ;)

Δημοσ.

Έπαιζα στον Aquilonia αλλά είπα τη επανείσοδο μου στο παιχνίδι να τη κάνω στον Crom.

Δημοσ.
πηρα cd-key να δοκιμασω το expansion ποια η διαδικασια να το βαλω στο account που ηδη ειχα, οταν επαιζα παλιοτερα ? Μου φαινεται οτι κατι δεν κανω σωστα.. Μηπως ειναι κατω οι servers?

Θα πρέπει να βάλεις το κωδικό μέσα από το official site.

Δημοσ.

Θα πρέπει να βάλεις το κωδικό μέσα από το official site.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...