Daemonos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δέν αξίζει να πληρώνεις και να παίζεις casual.... εγώ λέω να το ξαναπαίξω το χειμώνα γιατι τώρα το καλοκαίρι δέ λέει... Αλλα ρε να πληρώνεις και να παίζεις 10 φορές το μήνα δέ λέει...ειδικά αμα έχεις και κουδούνι (κοπέλα) να σε ζαλίζει να μην μπορείς να κάτσεις...
kostacurtas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Age of Conan to unveil new expansion at GamesCom The first proper expansion for Age of Conan will be unveiled this August at GamesCom in Cologne, Germany. Funcom's Erling Ellingsen confirmed the news: "Yes, we will be revealing the first expansion for Age of Conan at the GamesCom show in August. We have lots of exciting stuff to reveal and Conan players and gamers in general are in for a real treat, but for now, our lips are sealed until then!" The unveil will feature in-game footage and a preview of the quests, monsters, new environments and other additions that will make up the expansion. This news comes not long after the release of a major content patch for AoC, and should help keep that positive momentum going.
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Xθές αργά το βράδι αφού είχα παίξει μαζικό pvp στο warhammer μπήκα και στο conan να κάνω κανα quest. Νομίζω η βασική και μεγαλύτερη διαφορά του conan από το warhammer είναι ότι στο conan είσαι τελείως για την πάρτι σου. Σαν μοναχικός λύκος που τα έχεις βάλει με όλους και τα έχουν βάλει όλοι μαζί σου. Δεν έχεις την αίσθηση ότι ανήκεις κάπου η ότι υπερασπίζεσε κάτι. Αντιθετα στο warhammer η αίσθηση ότι ανήκεις σε κάποιο realm είναι η βασική δομή του game.
LuxJaja Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Για παράδειγμα στον Aquilonia το pvp έχει μπει σε μία διαδρομή που τα μεγάλα zerg guilds κοπανιούνται μεταξύ τους αλλά και με όλα τα μικρότερα χωρίς κάποιο σκοπό. Το βρίσκω κουραστικό αφού πέρα από το να με δούνε να πεθαίνω δε κερδίζουνε κάτι. Απλά καταντάει κουραστικό.
kostacurtas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Age of Conan Launches 'Re-evaluation Campaign,' Invites Old Players Back with Free Playtime Now that Age of Conan has celebrated its first birthday, developer Funcom has launched a "re-evaluation campaign" to promote the "slew of massive updates and improvements" that were made to the PC MMORPG across its first year on the market. As part of the campaign, inactive accounts can be reactivated, at no cost, from July 8 to July 22, with those returning to the world of Hyboria getting two weeks of free play. "The free trial campaign will temporarily be closed to ensure the best play environment for all returning players," Funcom noted. The first major expansion for the game is slated to be revealed come August, with a long-promised Xbox 360 version still in the works.
Xorxhs! Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 το 1.05 δεν εχει μπει ακομη? και δινουν free access πριν το patch? ......
kostacurtas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 [gt]52422[/gt] [gt]52537[/gt] [gt]52533[/gt] [gt]52535[/gt]
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ωραία τα βίντεο , μου έστειλαν 14 μέρες come back ... Θα δω τι θα κάνω , αλλά σε ποιον server είστε ? Να ξέρω που να πάω δηλαδή .
totalius Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Το 1.05 έχει μπει εδώ κ 2 εβδομάδες.Το παιχνίδι έχει στρώσει πολύ κ βλέπω μια βελτίωση κ στα fps.
LuxJaja Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 το παιχνίδι έχει στρώσει πάρα πολύ για να λέμε την αλήθεια. ειδικά η καινούρια περιοχή είναι πολύ ενδιαφέρουσα. ο τρόπος που συνδυάζει τις αποφάσεις σου με το τι γίνεται στη περιοχή είναι ένα πολύ καλό βήμα ώστε να νοιώσει ο άνθρωπος ότι κάνει κάτι στο παιχνίδι.
Xorxhs! Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 σε ποιον server εχετε μαζευτει? ετσι κιαλλιως εχει free character transfer ...
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μου εστειλαν και μενα 14μερες τσαμπα, αλλα για να της παρω πρεπει να πληρωσω κανονικα ενα μηνα.. Εγω δε ξερω ρε παιδια αλλα παλι βλεπω fail στον οριζοντα με αυτο το παιχνιδι. Ερχεται και το Aion τωρα..θα δουμε
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μου εστειλαν και μενα 14μερες τσαμπα, αλλα για να της παρω πρεπει να πληρωσω κανονικα ενα μηνα..Εγω δε ξερω ρε παιδια αλλα παλι βλεπω fail στον οριζοντα με αυτο το παιχνιδι. Ερχεται και το Aion τωρα..θα δουμε Όχι δεν χρειάζεται να πληρώσεις, οι 14 μέρες είναι τζάμπα. Απλά σε περίπτωση που ανανεώσεις την συνδρομή σου, σου δίνουν και κάποια in game δώρα ή κάτι τέτοιο.
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Aνανεωμένο review από το eurogamer http://www.eurogamer.net/articles/age-of-conan-re-review αυτή εδώ η περιοχή που βρίσκετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα