Mourgolikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Αντιμετωπιζει κανεις αλλος προβληματα με τα γραφικα σε dx10 με την 4870?Σε καποια μερη τα artifacts καταντουν ενοχλητικα. Οι νέοι drivers 9.4 της ATI λένε ότι μειώνουν τα artifacts στο dx10 του AoC. Εγώ πάντως παίζω σε dx9 ακόμα. Να ρωτησω ρε παιδια το framerate εχει βελτιωθει καθολου? Γιατι περσυ οταν ειχε βγει ειχα πολυ μικρο fps στην πολη και στην περιοχη που βρισκοντουσαν τα keeps για παραδειγμα!Ειναι καλυτερη η κατασταση? Εγώ πάντως με μια 4830, 6GB ram και 2,4GHz χ2 CPU το παίζω με όλα full σε 1440x900 με average στα 35-55 fps (ανάλογα με την περιοχή και τον κόσμο παίζει σε 17-140 fps -17 fps στην Tarantia τρέχοντας με το άλογο). Σε siege δεν έχω παίξει, αλλά από άλλα άτομα που έμαθα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ η κατασταση. Με την παλιά μου x1800 σε σχέση με πέρσι είδα μια αύξηση στα frames γύρω στα +20-60% (ανάλογα με την περιοχή πάλι και με επιλογές ίδιες -Medium με κυρίως Low).
Vagolas Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μαλιστα εγω εχω μια 8600gt+2gb ram και επαιζα σε medium αλλα σε καποιεσ περιχες εφτανα πολυ χαμηλα αλλα σε αλλερ εφτανα και 60 fps τι θα μου προτεινες να το τολμησω?
Mourgolikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μαλιστα εγω εχω μια 8600gt+2gb ram και επαιζα σε medium αλλα σε καποιεσ περιχες εφτανα πολυ χαμηλα αλλα σε αλλερ εφτανα και 60 fps τι θα μου προτεινες να το τολμησω? Απλά δοκιμάζεις το trial και βλέπεις Σίγουρα θα δεις αρκετή βελτίωση, αλλά όπως και να το κάνουμε η 8600 και τα 2gb είναι για min απαιτήσεις στο AoC. (Για dx9 μιλάω, το dx10 είναι too much)
savvas1340 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δοκιμασα και με dx9 και η κατασταση βελτιωθηκε κατα 30-50% στο fps αλλα τα τεχνουργηματα ειναι ακομα εκει.Μεγαλη διαφορα παντως το 9 με το 10.
Daemonos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το παιχνίδι ενώ ήταν να σπάσει τα ρεκόρ έγινε τόσο μούφα... έπαιζα το παιχνίδι απο όταν κυκλοφόρησε.μετά σταμάτησα γιατί ξενέρωσα με τα όσα γινόταν με την παλιά "διοίκηση". μπήκα πάλι προχθές και ειληκρινά δέν βρίκα κάτι να με κρατήσει... πάλι τα ίδια και τα ίδια... PvP keshatta (άν βρεις κανέναν) Και farming για την Guild. Αντικείμενα είναι όλα τα ίδια, έλεγαν οτι ο χάρτης θα είναι ενιαίος σαν το WoW και θα μπορείς να ταξιδέψεις σε ΟΛΗ την Hyboria και το έκαναν με instances and loadable areas... Τα minigames δεν έχουν ποτέ κόσμο, Το AI είναι απαράδεκτο, και ακτός απο όλα αυτά μετά το Conan (Αντί να καθήσουν να ασχοληθούν λιγάκι) παρουσίασαν νέο μεγάλο και καλά mmo...Δηλαδή έλεος...μας κοροηδεύαν μπροστά στα μάτια μας! Για αυτό το Conan ήταν ένας θεός ο οποίος πέθανε αφού δεν υπήρχε ποια κανείς να πιστέψει σε αυτόν... P.S. Το Finishing blow του barbarian είναι ακόμα Broken...για όσους ξέρουν...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 P.S. Το Finishing blow του barbarian είναι ακόμα Broken...για όσους ξέρουν... Και δεν θα το φτιάξουν ποτέ το FB φαίνεται... Κρίμα, γιατί μπορούσε να ήταν τόσο καλύτερο το παιχνίδι με κάποιες αλλαγές. Ήταν τρελή πόρωση να κάνεις fatalities και να έχεις ρεαλιστικούς χαρακτήρες με όπλα που δεν έπιαναν την μισή οθόνη.
subdee Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το παιχνίδι ενώ ήταν να σπάσει τα ρεκόρ έγινε τόσο μούφα...έπαιζα το παιχνίδι απο όταν κυκλοφόρησε.μετά σταμάτησα γιατί ξενέρωσα με τα όσα γινόταν με την παλιά "διοίκηση". μπήκα πάλι προχθές και ειληκρινά δέν βρίκα κάτι να με κρατήσει... πάλι τα ίδια και τα ίδια... PvP keshatta (άν βρεις κανέναν) Και farming για την Guild. Αντικείμενα είναι όλα τα ίδια, έλεγαν οτι ο χάρτης θα είναι ενιαίος σαν το WoW και θα μπορείς να ταξιδέψεις σε ΟΛΗ την Hyboria και το έκαναν με instances and loadable areas... Τα minigames δεν έχουν ποτέ κόσμο, Το AI είναι απαράδεκτο, και ακτός απο όλα αυτά μετά το Conan (Αντί να καθήσουν να ασχοληθούν λιγάκι) παρουσίασαν νέο μεγάλο και καλά mmo...Δηλαδή έλεος...μας κοροηδεύαν μπροστά στα μάτια μας! Για αυτό το Conan ήταν ένας θεός ο οποίος πέθανε αφού δεν υπήρχε ποια κανείς να πιστέψει σε αυτόν... P.S. Το Finishing blow του barbarian είναι ακόμα Broken...για όσους ξέρουν... Είσαι ο μόνος που είχε να πεί κατι αρνητικό μετά την επιστροφή του στο παιχνίδι. Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως και δεν με πείθεις.
Daemonos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δέν είναι αυτό...απλά δέν είδα κάτι να έχει αλλάξει ριζικά! Και επίσης δεν είδα να έχουν βάλει όλα αυτά που υποσχέθηκαν οτι θα ήταν στο παιχνίδι απο την ημερομηνία κυκλοφορίας του!
Mourgolikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το παιχνίδι ενώ ήταν να σπάσει τα ρεκόρ έγινε τόσο μούφα...έπαιζα το παιχνίδι απο όταν κυκλοφόρησε.μετά σταμάτησα γιατί ξενέρωσα με τα όσα γινόταν με την παλιά "διοίκηση". μπήκα πάλι προχθές και ειληκρινά δέν βρίκα κάτι να με κρατήσει... πάλι τα ίδια και τα ίδια... PvP keshatta (άν βρεις κανέναν) Και farming για την Guild. Αντικείμενα είναι όλα τα ίδια, έλεγαν οτι ο χάρτης θα είναι ενιαίος σαν το WoW και θα μπορείς να ταξιδέψεις σε ΟΛΗ την Hyboria και το έκαναν με instances and loadable areas... Τα minigames δεν έχουν ποτέ κόσμο, Το AI είναι απαράδεκτο, και ακτός απο όλα αυτά μετά το Conan (Αντί να καθήσουν να ασχοληθούν λιγάκι) παρουσίασαν νέο μεγάλο και καλά mmo...Δηλαδή έλεος...μας κοροηδεύαν μπροστά στα μάτια μας! Για αυτό το Conan ήταν ένας θεός ο οποίος πέθανε αφού δεν υπήρχε ποια κανείς να πιστέψει σε αυτόν... P.S. Το Finishing blow του barbarian είναι ακόμα Broken...για όσους ξέρουν... Το παιχνίδι απέτυχε στην αρχή γιατί δεν ήταν έτοιμο. Είχε ήδη ένα delay στο ενεργητικό του οπότε δεν μπορούσαν να πουν και για δεύτερο. Ρίσκαραν, έχασαν. Άλλαξαν διοίκηση και όλα βαίνουν καλώς. Η ομάδα που ασχολείται για το Secret World είναι ανεξάρτητη. Δεν πήραν κανέναν από τους 10 developers του AoC. Για τον ενιαίο χάρτη ποτέ δεν ειπώθηκε ότι θα είναι ενιαίος. Μάλιστα πρόσφατα υποστήριξαν (σε συνέντευξη) ότι δεν σκοπεύουν κάτι τέτοιο και ίσα-ίσα έτσι μπορούν να προσθέσουν πολύ πιο εύκολα περιοχές (instances). Επίσης 29GB δεν θα σου είναι ευχάριστο να cashάρουν διαρκώς λόγω του ενιαίου χάρτη (άσε που θα πίεζαν τον server τους περισσότερο). Ήδη με instances έχει υψηλές απαιτήσεις το παιχνίδι. Βασικά σε PvP server γίνεται χαμός οπουδήποτε... Μήπως παίζεις σε PvE και περιμένεις PvP? Tα minigames όντως σπάνια έχουν κόσμο. (Συνήθως περιμένεις 30-60 λεπτά να γεμίσει το minigame) Δεν βρίσκω κάτι απαράδεκτο στο AI. Μια χαρα σου έρχονται και σου ρίχνουν και skills ή κάνουν heal. Επίσης αν πρόσεξες αν τους βαρέσεις από δύσβατη περιοχή πάλι βρίσκουν τρόπο να έρθουν πάνω σου, εκτός κι άν είναι ranged. Farming χρειάζεται σε όλα τα παιχνίδια να κάνεις. Στο AoC απλώς ασχολείσαι περισσότερο γιατί πέρα από την αναβάθμιση της πόλης του guid (απαραίτητη για pvp) δεν έχεις (δυστυχώς) και πολλά να κάνεις πέρα από τα 75lvl, μόνο raids ή pvp για την lvl 5 pvp armor. Με τον ρυθμό ανάπτυξης του AoC δεν θα πάρει πολύ να γεμίσει κι αυτό το κενό. Με το finishing blow του Barbarian δεν ασχολήθηκαν όπως και με μερικά ακόμα skills από άλλες κλάσεις γιατί ετοιμάζεται το 1.05 patch το οποίο όπως έχουμε πεί πολλές φορές αλλάζει πολλά skills και combos! Ποιός ο λόγος να φτιάξουν κάτι το οποίο θα αλλάξουν σε λίγο. Επικεντρώθηκαν στο perfomance και την προσθήκη περιοχών και έκαναν αξιοζήλευτη δουλειά. (Κι εσύ barbarian έκανες; Κάνε έναν HoX να γουστάρεις , party με ToS και σφάζεις ) Δέν είναι αυτό...απλά δέν είδα κάτι να έχει αλλάξει ριζικά!Και επίσης δεν είδα να έχουν βάλει όλα αυτά που υποσχέθηκαν οτι θα ήταν στο παιχνίδι απο την ημερομηνία κυκλοφορίας του! Υποθέτω ότι έπαιξες από την αρχή έως τουλάχιστον τα 60 lvl; Αλλίως αν συνέχισες έναν 80lvl ή έπαιξες μόνο τα πρώτα 20lvl, λογικό είναι να μην δεις διαφορά πέρα από το framerate
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Αν με το 1.05 φτιάξει, θα το κοιτάξω αφού γυρίσω από στρατό. Αλλιώς ο βάρβαρος μου ατύχησε. Και ναι, Conan παίζουμε, όχι Harry Potter, θέλω ΒΑΡΒΑΡΟ! (berserk spec, όχι μκιες hybrid...)
Mourgolikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Αν με το 1.05 φτιάξει, θα το κοιτάξω αφού γυρίσω από στρατό. Αλλιώς ο βάρβαρος μου ατύχησε. Και ναι, Conan παίζουμε, όχι Harry Potter, θέλω ΒΑΡΒΑΡΟ! (berserk spec, όχι μκιες hybrid...) Ένα polymorph είσαι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Αυτό είναι το θέμα, στις κανονικές ιστορίες δεν είχες παντού casters, τα σπαθιά μίλαγαν. Εδώ πέρα... τα γνωστά. Πότε θα βγει παιχνίδι που θα σπάσει αυτό το καλούπι;
Mourgolikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Αυτό είναι το θέμα, στις κανονικές ιστορίες δεν είχες παντού casters, τα σπαθιά μίλαγαν. Εδώ πέρα... τα γνωστά. Πότε θα βγει παιχνίδι που θα σπάσει αυτό το καλούπι; Αν δεν είχαμε μάγους πως θα κάναμε raids; Super-Duper-Turbo Potions; Και πάλι εσένα ειδικά τι σε χαλάνε οι μάγοι; Ένα knockback και 2-3 combos τους έχεις (HoX has a dual handed sword)
anemos13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το παιχνίδι ενώ ήταν να σπάσει τα ρεκόρ έγινε τόσο μούφα...έπαιζα το παιχνίδι απο όταν κυκλοφόρησε.μετά σταμάτησα γιατί ξενέρωσα με τα όσα γινόταν με την παλιά "διοίκηση". μπήκα πάλι προχθές και ειληκρινά δέν βρίκα κάτι να με κρατήσει... πάλι τα ίδια και τα ίδια... PvP keshatta (άν βρεις κανέναν) Και farming για την Guild. Αντικείμενα είναι όλα τα ίδια, έλεγαν οτι ο χάρτης θα είναι ενιαίος σαν το WoW και θα μπορείς να ταξιδέψεις σε ΟΛΗ την Hyboria και το έκαναν με instances and loadable areas... Τα minigames δεν έχουν ποτέ κόσμο, Το AI είναι απαράδεκτο, και ακτός απο όλα αυτά μετά το Conan (Αντί να καθήσουν να ασχοληθούν λιγάκι) παρουσίασαν νέο μεγάλο και καλά mmo...Δηλαδή έλεος...μας κοροηδεύαν μπροστά στα μάτια μας! Για αυτό το Conan ήταν ένας θεός ο οποίος πέθανε αφού δεν υπήρχε ποια κανείς να πιστέψει σε αυτόν... Εισαι ολιγον υπερβολικος,τι δε θα βρεις κανεναν(pvp kesh) ειναι το μονο μερος που γινεται χαμος,οσο για το farming τι περιμενες δλδ να σε επιλεξει ενα guild για την ομορφια σου εχεις και καποιες υποχρεωσεις(τα buildings δε φτιαχνονται απο μαγεια αλλα απο αγνα υλικα της γης ).Για τον κοσμο δεν ειπαν ποτε μα ποτε οτι θα γινει ενιαιος,που το διαβασες δε ξερω.Οσο αφορα τα items το επομενο και μεγαλυτερο patch ερχεται.Αν θεωρεις οτι η εταιρεια δε μπορει να ασχοληθει με 2 mmo ταυτοχρονα,οκ δικη σου αποψη. και ναι για μενα θεωρειτε το καλυτερο mmo και για αυτο πληρωνω και παιζω απο beta testing εποχη .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Αν δεν είχαμε μάγους πως θα κάναμε raids; Super-Duper-Turbo Potions; Και πάλι εσένα ειδικά τι σε χαλάνε οι μάγοι; Ένα knockback και 2-3 combos τους έχεις (HoX has a dual handed sword) Κάποτε έλεγαν ότι με τα bosses δεν θα πήγαιναν στην τακτική "του βαράω το δάχτυλο του ποδιού για να πεθάνει", τι έγινε τελικά; Αυτό ακριβώς. Με χαλάνε οι μάγοι, γιατί εγώ μπορώ να σκάσω knockback κι εκείνος να με stun/freeze ακόμη και με το CC breaker μου (απ'όσο θυμάμαι). Never HoX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα