Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το game απλά τα σπάει εχεί γίνει αλλό πράγμα.... μιλάμε για σφάγη στον Fury και ικανοποιήτικο κόσμο ...μπορώ να μιλήσω για άπειρες ακόμα ατέλειες αλλά τι να το κάνεις αν τα κάλα του πλέον μεγαλουργούν....

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκεί ήταν οι Argonaults αλλά από ότι θυμάμαι έπαψαν να είναι ελληνικό guild. Αλλά μπορεί να έχουν μείνει κάποιοι Έλληνες εκεί μέσα.

Δημοσ.

απο τι φαίνεται θα μείνω....το game είναι πολύ καλό ....υπάρχει κανένα οργανωμένο guild στον fury..international η ελληνικό??

Δημοσ.

Πρόσφατα ενεργοποίησα ξανά το Age of Conan για να δω πώς βελτιώθηκε αλλά και σε τι σχέση βρίσκεται σε σύγκριση με το warhammer που παίζω.

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι βελτιώθηκε σημαντικά σε σχέση με το launch και βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή πορεία, χαρακτηριστικό είναι ότι πολύ παίχτες ξαναγυρίζουν. Παρόλα αυτά, κατά την άποψη μου το παιχνίδι υποφέρει ακόμα σε κάποιο βαθμό από τις τραγικές επιλογές το lead designer (ευτυχώς παραιτήθηκε).

Τι μου αρέσει στο game:

1.Τα γραφικά του!! Τα γραφικά του game και ιδίως το περιβάλλον είναι μια κατηγορία παραπάνω από οτιδήποτε υπάρχει στα MMO’s σήμερα. Το warhammer μπορεί να έχει ένα εξίσου καταπληκτικό art design αλλά δεν φτάνει σε λεπτομέρεια το Conan. Να σημειώσω εδώ ότι ο λόγος που ξαναδίνω μια ευκαιρία στο Conan ήταν ο νοσταλγία για τα γραφικά του.

2. Τα animation. Το παιχνίδι είναι απίστευτα animated τόσο στις μάχες όσο και εκτός μαχών. Είναι πραγματικά ο παράδεισος για όσους αρέσκονται στο role playing. Το warhammer το κοντράρει μόνο στο θέμα των μαχών, όπου έχει πάρα πολλά και ωραία animations (στο warhammer είδα τον πλέον ρεαλιστικό τρόπο με τον οποίο κρατιέται ένα 2-h axe/mace), δυστυχώς δεν είναι το ίδιο στον τομέα των emotes (φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι αδειάζουν οι rp-servers.)

3. Fatalities!!! Δεν λέω τίποτα άλλο, απλά κορυφαία ιδέα και υλοποίηση.

4. Όσο και αν παραξενέψει μερικούς ο instanced κόσμος του. Μπορεί να μην μπορεί να προσφέρει τις massive μάχες του warhammer, αλλά μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση μεσαίων (σε πληθυσμό) μαχών που κατά την άποψη μου είναι αρκετά όμορφες και επικές.

5.Η ιδέα το team play μέσω των guilds. Η ιδέα είναι πραγματικά όμορφη, μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι έμπαινες σε ένα guild και έφτιαχνες ένα κάστρο, έφτιαχνες συμμαχίες με άλλα guilds. Η funcom θα πρέπει να επενδύσει πολλά σε αυτόν τον τομέα γιατί κατά την άποψή μου είναι ότι ποιο ωραίο προσφέρει το Conan. Το warhammer προσέφερε ένα αντίστοιχο σύστημα με πολύ προσεγμένο τρόπο και είναι κρίμα που η Funcom δεν του έδωσε όση σημασία του άξιζε. Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα το προσέξει ακόμα πιο πολύ.

6. τέλος, το κορυφαίο σύστημα δημιουργίας χαρακτήρα. Απλά κορυφή.

Το γκρίζο μέρος:

Το σύστημα μάχης. Είναι κάτι καινούργιο και καινοτόμο σίγουρα. Δεν είναι όμως στο ίδιο επίπεδο με το αντίστοιχο το warhammer. Το warhammer απλώς τελειοποίησε ένα σύστημα μάχης που χρησιμοποιείται χρόνια και πραγματικά σε αυτόν τον τομέα είναι κορυφή.

Τι δεν μου αρέσει :

1. Τα 80 levels. Ήταν πολλά και δεν χρειάζονταν με λιγότερα levels το παιχνίδι θα ήταν πολύ καλύτερο και δεν θα είχε levels τα οποία περνούσες μόνο με farming. Το Ymιr’s pass βελτίωσε την κατάσταση αλλά δεν την εξαφάνισε

2. Που είναι το mounted combat οεο?

3. Η άσχημη εξέλιξη την εμφάνισης του χαρακτήρα όσο αφορά τις πανοπλίες. Ο χαρακτήρας μου είναι level 62 και μοιάζει το ίδιο με το όταν ήταν 20+. Στο warhammer αντίθετα μπορεί να μην έχεις τα αντικείμενα αλλά τουλάχιστον όσο ανεβαίνεις ranks έχεις έναν εμφανίσιμο χαρακτήρα με ιδιαίτερα εντυπωσιακές πανοπλίες στα μεγάλα ranks. Να προσθέσω εδώ ότι μερικές πανοπλίες είναι μεν όμορφες αλλά πάρα πολλές είναι λίγο πολύ ότι νανε. : (

4. Και τέλος πολλές κλάσεις είναι βαρετές και εντελώς τυπικές (conqueror ). Μόνο οι HoX, ToS και Bear shaman έχουν κάποιο ενδιαφέρον οι άλλες τυπικότητα και βαρεμάρα.

Δημοσ.

Και εγώ αυτό που έχω νοσταλγίσει από το game είναι τα φοβερά του γραφικά και πιο πολύ η απίστευτη μουσική του. Περιμένω μήπως βάλουν νέο περιεχόμενο για τα high lvl μήπως υπάρχει κάτι να κάνουμε ingame.

Δημοσ.

Τι περιμένουμε περίπου στο 1.05 patch το οποίο θα είναι και το μεγαλύτερο έως τώρα: aoc.online-games.gr/content/view/214/66

Επίσης θα προστεθεί και νέο περιεχόμενο σύντομα (κυρίως για τα μεγάλα lvls).

...και κάτι σημαντικό. Σε λίγες μέρες το AoC κλείνει 1 χρόνο και για αυτό αποφάσισαν να δώσουν την δυνατότητα σε όποιον έχει έστω κι έναν χαρακτήρα πάνω από 50lvl να μπορέσει να δημιουργήσει έναν ακόμα (άλλον), ξεκινώντας τον από το 50ό lvl! Θα έχει κι άλλα καλούδια για τον 1 χρόνο αλλά θέλουν να κάνουν έκπληξη..

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξαναμπήκα αλλά ξεκίνησα ένα HoX από την αρχή αν και έχω και 80άρι. Πάντως έχω προβλήματα με το directX 10. Δε του αρέσει το pc μου. Μάλλον θα φταίει η κάρτα μου που είναι μία απλή 3850.

Δημοσ.

Αντιμετωπιζει κανεις αλλος προβληματα με τα γραφικα σε dx10 με την 4870?Σε καποια μερη τα artifacts καταντουν ενοχλητικα.

Δημοσ.

Να ρωτησω ρε παιδια το framerate εχει βελτιωθει καθολου? Γιατι περσυ οταν ειχε βγει ειχα πολυ μικρο fps στην πολη και στην περιοχη που βρισκοντουσαν τα keeps για παραδειγμα!Ειναι καλυτερη η κατασταση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...