Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται buddy key πλέον αφού δίνουν σε όλους free trial και μάλιστα δίνουν και κάποια ενδιαφέροντα bunus items.

Επίσης από ότι διάβασα κάπου δεν κατεβάζεις ολόκληρο τον client (29GB) αλλά μόνο το τμήμα που αφορά τα πρώτα lvl έτσι ώστε να μην περιμένες πολλές ώρες για να παίξεις (κάτι σαν το WoW).

Δημοσ.

Πάρα πολύ ωραία. Θα το (ξανα)δοκιμάσω σύντομα γιατί την προηγούμενη φορά που το είχα προσπαθήσει (με buddy key σου :-D) δεν έφτασα πολύ μακρυά (ας όψεται το WotLK).

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα ήθελα να του ξαναριξω μια ματιά,

το πρόβλημα μου είναι όμως όταν το έκανα Install, τα updates (που απ' ότι ξέρω είναι πολλά Gigabytes) κατέβαιναν απο τον updater σε ρυθμούς χελώνας.

Υπάρχει καμία άλλη ενναλακτική π.χ. απο κάποιο site ή rapidshare για να κατεβάσω τα patches και να κάνω τον client up to date χωρίς να φτάσω στα συντάξιμα μου χρόνια?

Δημοσ.
Ρε παιδιά θα ήθελα να του ξαναριξω μια ματιά,

το πρόβλημα μου είναι όμως όταν το έκανα Install, τα updates (που απ' ότι ξέρω είναι πολλά Gigabytes) κατέβαιναν απο τον updater σε ρυθμούς χελώνας.

Υπάρχει καμία άλλη ενναλακτική π.χ. απο κάποιο site ή rapidshare για να κατεβάσω τα patches και να κάνω τον client up to date χωρίς να φτάσω στα συντάξιμα μου χρόνια?

Και μέσω rapidshare δεν νομίζω να βοηθήσει καθώς θα είναι γύρω στα 24GB συμπιεσμένο.

Μέσω torrent θα έχεις πάλι μικρή ταχύτητα...

Μεμονωμένα τα updates δεν μπορείς να τα βρεις.

Μόνη λύση είναι να το αφήσεις ένα βραδάκι να τα κατεβάσει. (τότε θα έχεις και πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα!)

Αν το παίζεις από την αρχή μπορείς να κατεβάσεις τον trial client τους ο οποίος κατεβάζει μόνο το περιεχόμενα για τα πρώτα 20 lvl (αν θες) και μετά απλώς το αφήνεις να κατεβάζει και τα επιπρόσθετα σιγά-σιγα.

Δημοσ.

το ξανακάνω install με ψήσατε.. αν είναι μούφα θα καταράστω τη funcom να πτωχεύσει ..γιατι έχει πολυ αναμονή το πράγμα..ελπίζω να δώ τρομέρες αλλάγες.......πείτε κανένα server γιατι λογικά ο wildsoul που επαίζα εφαγέ merge...

Δημοσ.
το ξανακάνω install με ψήσατε.. αν είναι μούφα θα καταράστω τη funcom να πτωχεύσει ..γιατι έχει πολυ αναμονή το πράγμα..ελπίζω να δώ τρομέρες αλλάγες.......πείτε κανένα server γιατι λογικά ο wildsoul που επαίζα εφαγέ merge...

Crom αν θες PvE (εκεί παίζω κι εγώ, Mourgolikos, Frika, PartyAnimal, Hottest)

Blackscar για PvE (νέος server)

Fury, Skullcrusher(νέος) για PvP

Αν ενδιαφέρεσαι για rp ruleset τότε:

Aquilonia για RP-PvP

Hyrkania για RP-PvE

Σε PvP να ξέρεις πως γίνεται σφαγή :P

Αλλαγές σε σχέση με την αρχή υπάρχουν πολλές! Αλλά δεν είναι το θέμα αν άλλαξε, αλλά το αν σου αρέσει :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν το παιχνίδι εκάνε launch οπώς είναι τώρα θα τσάκιζε κόκκαλα....είναι η ιδία λογική του αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι.... τ.π. παααααρα πόλυ βελτιώμενο....

Επεξ/σία από posonap
Δημοσ.

Μα για αυτό υπάρχουν τα updates/patches :-)

Επίσης διαφορές στο περιεχόμενο υπάρχουν στις περιοχές μετά τα 20lvl, μιας και τα πρώτα lvl ήταν τα πιο προσεγμένα (marketing της beta με το lvl cap) :-)

Υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές στις class (feats,animations κτλ).

Βελτιώθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο το gathering και crafting.

Το σύστημα μάχης ανανεώθηκε με πιο σημαντικά τα combos να είναι έως 3 κουμπιά (έναντι 5 αρχικά!) και το pvp penalty (αν σκοτώνεις συνέχεια τον ίδιο η πολύ μικρότερα lvls).

Προστέθηκαν τα pvp items.

To chat πλέον είναι εύχρηστο και τα guilds πήραν τα πρόσθετα καλούδια τους.

Τα sieges έχουν βελτιωθεί δραματικά από τα bugs και το lag. (υπάρχουν περιπτώσεις siege με 90+ άτομα χωρίς lag, μιλάμε για σύγχρονα pc όμως)

Η κοινότητα πλέον είναι πολύ φιλική καθώς έφυγαν οι "whinners".

Τα raids πλέον προσελκύουν πολύ ενδιαφέρον.

Τα quests είναι πάμπολλα και καλύπτουν τα πρώτα 70 lvl χωρίς ιδιαίτερο grinding, αρκεί να ξέρεις που να τα βρεις ;)

To παιχνίδι πλέον είναι πιο σταθερό (και πάλι απαιτεί τουλάχιστον dual 2Ghz, 2+GB ram, 7800/x1800+, ενώ για να το ευχαριστηθείς θες πάνω από 2,4GHz, 3GB, HD3870/9800gtx+)

Χάρτης βελτιώθηκε λίγο και έγινε πιο κατατοπιστικός :o

Πολλά exploits και bugs πήραν πόδι.

Το lvl gap έφυγε και πλέον μπορεί να σε ανεβάζει σε hard quests (sotbs) ένας 80άρης :-D

Δημοσ.

[...]Η κοινότητα πλέον είναι πολύ φιλική καθώς έφυγαν οι "whinners".[...]

Πολύ σημαντικό. Μιλάμε για πολύ σημαντικό όμως.

Κάνει όλο το παιχνίδι καλύτερο για μένα.

Είπα πως είναι πολύ σημαντικό;

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λέτε θα με κάνετε να ξαναμπώ και εγώ. Αν και έχω δώσει λεφτά/αντικείμενα :fear:

Δημοσ.

Mourgoliko ευχαριστούμε που έκανες ρδελόμπου τη σελίδα με τις τεράστιες εικόνες..

Μήπως υπάρχει τρόπος να κατεβεί το trial client εκτός από τον official server?

Δημοσ.
Mourgoliko ευχαριστούμε που έκανες ρδελόμπου τη σελίδα με τις τεράστιες εικόνες..

Μήπως υπάρχει τρόπος να κατεβεί το trial client εκτός από τον official server?

Τις έβαλα σε SPOILER για να μην σας τρελαίνουν κάθε φορά που βλέπετε το topic. Είναι πολλές!
Έτσι φορτώνουν ήρεμα και ήσυχα στο παρασκήνιο.:-)

Το trial client ίσως το βρεις σε torrent ή rapidshare (αν και αμφιβάλλω), αλλιώς αν είσαι τυχερός και έχει τα dvd κάποιος φίλος σου ώστε να σου μείνουν μόνο καμιά 2-5GB updates.

Official λύση για άλλου είδους download δεν υπάρχει...

Δημοσ.

Κατεβαίνει με χαμηλή ταχύτητα το patch, και μάλιστα μου κόλλησε μια-δυό φορές, και πάλι από της αρχή.

Συγνώμη, αλλά αυτά είναι γελοιότητες.

Και οι φωτό μπορεί να φορτώνουν στο παρασκήνιο, αλλά μου δημιουργούσαν πρόβλημα στον Opera.

Δημοσ.

Για μένα βασικότερος λόγος για ένα mmorpg είναι να έχεις να κάνεις πράγματα. Από το conan ενώ πάντα μου άρεσε σαν game όταν έφτασα 75 δεν είχα τι να κάνω ingame με τις βίλες να είναι η μόνη διέξοδος αλλά πόσο vila να κάνεις κάπου το βαριόσουν. Λέω να κάνω ένα off για λίγο καιρο το καλοκαιράκι από το warhammer και να ασχοληθώ λίγο με το conan. O nuker του conan δεν συγκρίνετε :P

Δημοσ.
Κατεβαίνει με χαμηλή ταχύτητα το patch, και μάλιστα μου κόλλησε μια-δυό φορές, και πάλι από της αρχή.

Συγνώμη, αλλά αυτά είναι γελοιότητες.

Και οι φωτό μπορεί να φορτώνουν στο παρασκήνιο, αλλά μου δημιουργούσαν πρόβλημα στον Opera.

Δεν ξέρω γιατί σου κόλλησε, αλλά έχεις δίκιο καθώς δεν είναι σοβαρό να κατεβάζεις 29GB client και να κολλάει! (αν και σε εμένα δεν έχει κολλήσει ποτέ σε κάποιο update) Μακάρι να μπορούσα να στο δώσω με ftp αλλά με 1mbps upload καλά κρασιά...

Άλλη περίπτωση είναι torrent.

**Ελπίζω να κατεβάζεις τον ευρωπαϊκό client**

Σε firefox 3 με 1gb ram, σε 2mbps γραμμή, δεν είχα πρόβλημα με τις foto... (το δοκίμασα πολλές φορές πριν το αφήσω οριστικά, αλλά μόνο σε firefox και IE)

Για μένα βασικότερος λόγος για ένα mmorpg είναι να έχεις να κάνεις πράγματα. Από το conan ενώ πάντα μου άρεσε σαν game όταν έφτασα 75 δεν είχα τι να κάνω ingame με τις βίλες να είναι η μόνη διέξοδος αλλά πόσο vila να κάνεις κάπου το βαριόσουν. Λέω να κάνω ένα off για λίγο καιρο το καλοκαιράκι από το warhammer και να ασχοληθώ λίγο με το conan. O nuker του conan δεν συγκρίνετε :P

Και πάλι δεν έχει πολλά να κάνεις μετά τα 70lvl.

Περιμένουμε το 1.05 που θα αλλάξει και θα προσθέσει πολλά.

Για nuker μιλάς για demo;

Εγώ πάντως σε κάθε περίπτωση προτιμώ HoX (αρκεί να μην έχω το avatar σε cd B))

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...