Mourgolikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Κάνε μου pm το e-mail σου Έχω 3 κλειδάκια για μια βδομάδα.
Daemonos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με τα γραφικά! Εκεί που παίζω το παιχνίδι παγώνει και όταν ξεκινάει βλέπω πολύχρομα και πιξελιασμένα τα πάντα! τι φταίει?
Mourgolikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Τι λειτουργικό έχεις; Τι κάρτα γραφικών; Έχεις Sli/Crossfire; Μήπως έχεις overclocked πολύ την κάρτα και βλέπεις τα artifacts; Εγκατέστησε τους τελευταίους drivers από την κάρτα γραφικών και το νεότερο directx 9c (νοεμβρίου). Δοκίμασε και με διαφορετικές ρυθμίσεις γραφικών. Τρέξε και το SimpleConfig.exe (μέσα στον φάκελο του AoC) και πάτα στο Verify/Repair. Επίσης μπορείς να δεις κι εδώ forums-eu.ageofconan.com για να δεις ακριβώς για το πρόβλημα σου (αν υπάρχει κάτι σχετικό).
Daemonos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δέν είναι κάτι απο αυτά τα έχω ελένξει.ej;alloy me thn ;idia k;arta ;epaiza kai palai;otera xor;iw pr;oblhma. μου βγάζει αυτό.
Mourgolikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ εφόσον δεν όπως λες δεν είναι από το hardware (overclock ή defective gpu) ή τους drivers (αλλαγή λειτουργικού ή drivers), είναι να σβήσεις όλα τα αρχεία Shader cache και να κάνεις ένα Verify/Repair όπως είπα πιο πάνω. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και μια εγκατάσταση ξανά το dx9c του Νοεμβρίου. 80ΜΒ download είναι... Άλλο που μένει να κάνεις από μεριά software είναι να μειώσεις σε μια φάση στο τέρμα χαμηλό τα γραφικά και να δεις αν στο παρουσιάζει ξανά. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2009 από Mourgolikos
Mourgolikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ένα σχετικό thread που βρήκα τυχαία είναι αυτό: forums-us.ageofconan.com/showthread.php?t=46864 Δεν είναι ακριβώς το πρόβλημα σου, αλλά ο τρόπος που το λύνει καλύπτει ένα μεγάλο εύρος πιθανών προβλημάτων. ***Το play.com μου μέσα... ακόμα να μου φέρει την gamecard... (για 22,32€ περιμένω...##@)***
Deargr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το παιχνιδι παντως ειναι πολυ βελτιωμενο σε σχεση με το οταν κυκλοφορησε και εχει και πολους Ελληνες !!! Αξιζει τον κοπο να του αφιερωσει καποιος τον χρονο του . Και φυσικα ειδικα για PVPers το παιχνιδι σπεεεερνει!!!
Mourgolikos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ένα συγκριτικό των σύγχρονων καρτών γραφικών πάνω στο Age Of Conan, που βρήκα. (δύσκολα βρίσκεις για το AoC) Age of Conan Analysis While we continue to wait on the DirectX 10 version of Age of Conan, our DX9 tests go on. As we've seen in the past, this game tends to favor AMD hardware. Single cards stack up with AMD on top and the Radeon HD 4850 in competition with the GTX 260 cards. With the exception of 2560x1600, the two card 4850 CrossFire setup competes with GTX 280 SLI. The single card Sapphire 4850 X2 2B (with 1GB of RAM per GPU) fairs better at 2560x1600 than its two card counterpart. Our performance per dollar metrics show AMD single cards up near the top, but the 4850 X2 2GB shows lots of value and very high performance all the way up to the highest resolutions. The combination of pure performance and value of the Sapphire card is very impressive in this benchmark. At 1680x1050, any of our graphics cards will do just fine with the settings we used. At 1920x1200, gamers will want at least a GeForce GTX 280 or one of the Radeon HD 4870 variants. Running smoothly at 2560x1600 with the highest settings requires a multiGPU configuration, and even the 9800 GX2 just doesn't have enough power to make the grade. At the highest resolution, our price/performance metrics show every CrossFire solution to have higher value than every SLI solution. πηγή: anandtech.com
Xorxhs! Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 καλα ακομα να βγαλουν την dx10 version? τα ρεζιλικια τους συνεχιζονται....απλα,απαραδεκτοι,κριμα γιατι κατεστρεψαν εναν κορυφαιο τιτλο
Mourgolikos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Σίγουρα το dx10 θα πουλούσε πιο πολύ, αλλά δεν θα έχει και τόση διαφορά από το ήδη dx9. Περισσότερο "εμπορικό κόλπο" είναι. Επίσης, τώρα έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή στην βελτιστοποίηση των dx9 γραφικών και την αλλαγή πολλών rp στοιχείων. Τέλος ασχολούνται και με μια έκδοση για το xbox (άι να δούμε...). Οπότε το dx10 μόνο μπελάδες θα τους έφερνε στην τωρινή φάση. Πάντως και με το dx9 έχει από τα πιο όμορφα γραφικά σε rp παιχνίδι!
stf Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μπηκε με το τελευταιο patch το dx10 !! se test version βεβαια, οποιος θελει το δοκιμαζει. Εγω δεν ειδα πως ειναι, γιατι δεν εχω βιστα, αλλα ακουσα οτι ειναι σχεδον ετοιμο, αλλα βαραινει αρκετα το παιχνιδι...μαλλον που θα το δοσουν στο 1.05 ετοιμο.
Mourgolikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Να και μερικές εικόνες από το beta dx10 (όχι δικιές μου)! Τις έβαλα σε SPOILER για να μην σας τρελαίνουν κάθε φορά που βλέπετε το topic. Είναι πολλές! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2009 από Mourgolikos
subdee Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δεν έχω ξαναδεί τόσες εικόνες σε ΕΝΑ post. Όμορφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα