LuxJaja Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Από ότι μου λένε ο Aquilonia έχει αρκετό κόσμο και μπόλικο pvp. Τώρα για το θέμα του RP δε μπορώ να σου πω.
Daemonos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Το Conan έχει πεθάνει ρε παιδιά! Καλό θα ήταν να βγάλουν ένα νέο Single Player Conan με τη μηχανή γραφικών του Prince of persia! Θα ήταν φανταστικό!!! Ψηθείτε να στείλουμε κάνα μυνημα να το προτείνουμε!
LuxJaja Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Καλά δεν έχει πεθάνει. Δε πάει και τόσο καλά όσο θα θέλανε αλλά δε θα το έλεγα και νεκρό. Προσωπικά βέβαια θεωρώ ότι καλό θα ήταν να πάρουν τη μηχανή γραφικών του, να τη βάλουν στο ΑΟ και να το κλείσουν το AoC αφού μόνο χρήματα τους κοστίζει στη παρούσα φάση. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** http://www.eurogamer.net/articles/age-of-conan-subs-fall-below-100-000 Από το κακό στο χειρότερο.
chek2fire Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Aυτό δεν λέει τιποτα. Η πλειοψηφία των mmorpg που υπάρχουν έχουν κάτω από τις 100.000 κόσμο. Το θέμα είναι όταν παιζεις σε έναν server να έχει κόσμο να παίξεις και ας είναι και 20.000 αυτοί που παίζουν το game.
nzeppos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι γιατί δεν βγάζουν free trial για να το δούμε κι εμείς οι υπόλοιποι. Αν είναι δυνατόν να πρέπει να δώσω τόσα λεφτά για να πάρω ένα παιχνίδι που μπορεί να μην μου αρέσει, να μην υπάρχει ψυχή στο server ή να μην το σηκώνει το PC μου.
giorgos147 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι γιατί δεν βγάζουν free trial για να το δούμε κι εμείς οι υπόλοιποι. Αν είναι δυνατόν να πρέπει να δώσω τόσα λεφτά για να πάρω ένα παιχνίδι που μπορεί να μην μου αρέσει, να μην υπάρχει ψυχή στο server ή να μην το σηκώνει το PC μου. Εδώ θα συμφωνήσω...Θέλω να το δοκιμάσω αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύύύύ καιρό,αλλά αν ακούω οτι δεν αξίζει και τόσο και οτι ξέμεινε απο κόσμο...Τρέχε γύρευε...
Mourgolikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Έχω μερικά buddy keys. Κάντε μου ένα PM με το e-mail σας. Θα πρέπει όμως να κατεβάσετε τον client που είναι 28gb σήμερα! http://rapidshare.com/files/201724377/Age_Of_Conan_Patcher.7z
giorgos147 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Έχω μερικά buddy keys. Κάντε μου ένα PM με το e-mail σας.Θα πρέπει όμως να κατεβάσετε τον client που είναι 28gb σήμερα! Κατεβάζω το αρχείο σου και το κάνω αποσυμπίεση.Μόλις όμως ανοίγω το αρχείο conanpatcher.exe μου λέει αυτό που θα δείτε στο screenshot που σας έχω επισυνάψει και γράφει τον αριθμό ένα. Μετά κάνω δύο κλικ το συμπιεσμένο αρχείο και το ανοίγω απο εκεί το .exe.Μου ανοίγει ένα παράθυρο αλλά δε βλέπω να κάνει κάτι(εικόνα με το νούμερο δύο) Καμιά ιδεούλα;
Mourgolikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Κατεβάζω το αρχείο σου και το κάνω αποσυμπίεση.Μόλις όμως ανοίγω το αρχείο conanpatcher.exe μου λέει αυτό που θα δείτε στο screenshot που σας έχω επισυνάψει και γράφει τον αριθμό ένα. Μετά κάνω δύο κλικ το συμπιεσμένο αρχείο και το ανοίγω απο εκεί το .exe.Μου ανοίγει ένα παράθυρο αλλά δε βλέπω να κάνει κάτι(εικόνα με το νούμερο δύο) Καμιά ιδεούλα; Ε έχεις ελληνικούς χαρακτήρες στο path... Αποσυμπίεσε το κάπου όπου να είναι μόνο αγγλικό το path όπως C:\Games\Age Of Conan\
giorgos147 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ωραίος!Δε μου έβγαλε πρόβλημα! Το άνοιξα,αλλά δε κάνει τίποτα άλλο.Μόλις το ανοίγω απλά δημιουργεί ένα αρχείο Lock αλλά δε βλέπω να κατεβάζει κάτι..... Καμιά άλλη ιδέα;
Mourgolikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) To αρχείο Lock είναι προσωρινό αρχείο και το χρησιμοποιούν πολλές εφαρμογές. Σε μένα δοκίμασα τα αρχεία αλλά σε άλλη τοποθεσία και δούλεψαν. (έχω σβήσει την registry) Ή δοκίμασε αυτήν εδώ την λύση, κατεβάζοντας τον EU Downloader (πολύ παλιός downloader, αλλά ίσως δουλευει ακόμα) funcom.solidstatenetworks.com/about Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2009 από Mourgolikos
giorgos147 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εντάξει τελικά. Το κατεβάζω. Αν και έχω ένα προβληματάκι με τη ταχύτητα μιας που μία ανεβαίνει και μία κατεβαίνει. Π.χ. άρχισε με 200 kb/s και τώρα πάει με +/- 90kb/s.
chek2fire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως το παιχνίδι είναι πανέμορφο στα πρώτα του lvl και νομίζω ότι έχει ένα από τις καλύτερες σχεδιασμένες τοποθεσίες καθώς και πανέμορφα quest. Μετά τα κάνει θάλασσα και στις αρχές τουλάχιστον έπρεπε να κάνεις grinding για να πάρεις xp και δεν υπήρχαν πράγματα να κάνεις ingame. Νομίζω σε κανα μήνα θα ξαναμπώ να το παίξω λίγο.
Mourgolikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εντάξει τελικά.Το κατεβάζω. Αν και έχω ένα προβληματάκι με τη ταχύτητα μιας που μία ανεβαίνει και μία κατεβαίνει. Π.χ. άρχισε με 200 kb/s και τώρα πάει με +/- 90kb/s. Είσαι σε ώρα αιχμής Νομίζω με αυτόν τον downloader κατεβάζεις τον αρχικό client (τον οποίο και εγκαθιστάς μετά) και πιθανόν θα θέλει και τα updates Σου έκανα upload όλα τα αρχεία του aoc μου εκτός των RDB(27GB είναι αυτά) για να δοκιμάσεις άλλη μία αν θες. >http://rapidshare.com/files/201972952/AoC.7z Τρέξε πρώτα το SimpleConfig.exe και πάτα Verify/Repair και μετά το AgeOfConan.exe και λογικά θα αρχίσει να στα κατεβάζει. (Σε αγγλικό path όλα αυτά) Αλλιώς βασίζεσαι στον παραπάνω downloader. Στα πώτα 40lvl το παιχνίδι είναι ίσω το καλύτερο που έχω παίξει. Μετά αρχίζει να χανει... Τώρα όμως με τις νέες περιοχές και τις βελτιώσεις στα pvp και gathering έχεις κάτι ενδιαφέρον να κάνεις. Έχει λίγη δουλεία ακόμα για τα 70+lvl (σε quests και περιοχές μιλάω). Σε όσους μιλάνε χωρίς να το έχουν δοκιμάσει, στην αρχή του και τώρα, έχω 4 ακόμα buddy keys, αν θέλουν να δουν το τι κατακρίνουν ας μου πουν. Υπόψιν, με επεξεργαστές στο 1Ghz και πεντάχρονες κάρτες μην γκρινιάζετε πάλι ότι το παιχνίδι είναι χάλια! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2009 από Mourgolikos
giorgos147 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Κατέβασα αυτό που είπες Mourgolikos...Ανοίγω το conanpatch.exe αλλά βγάζει αυτό που βλέπετε στο screenshot.Κατέβασα το direct x που λέει,αλλά δε ξέρω που ακριβώς να το τοποθετήσω...Με ρωτάει που,αλλά δε ξέρω(εννοώ που να εγκατασταθεί) Αν ανοίξω το conan.exe λέει αυτό που θα δείτε στην εικόνα ν.2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα