Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nομίζω ότι αυτό που λείπει τώρα περισσότερο από το game είναι η προσθήκη νέου περιεχόμενου. Πάντως το game έχει αρκετό μέλλον αν και πολλοί βιάστικαν να το θάψουν.

Δημοσ.

ήταν σίγουρα μία φοβερή κρίση αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι ξαναζωντάνεψαν τα πράματα.

Δημοσ.

παλικάρια εγώ έφυγα για να δοκιμάσω το warhammer αλλα τώρα μάλλον θα φύγω και απο εκεί ,να γυρίσω wow ή έχει κόσμο εκει τώρα στο conan?το bug που κολούσε το pc το στρώσανε?

Δημοσ.

Αυτές τις μέρες δεν ξέρω τι με έχει πιάσει και παίζω με τις ώρες το conan. Γενικά τα περισσότερα bug τα έχουνσ στρώσει ακόμα και τις villes τις έχουν διορθώσει αρκετά μαζί με το ενοχλητικό bug με τα shaders στις nvidia κάρτες. Στην keshatta που παίζω πάντως γίνετε χαμός από pvp και γενικά από κόσμο.

Δημοσ.

αστον πρώτα να φθάσει 80...και μετα πας για τα 300 ... ουτως η αλλιώς με τις μάπες που παίζουμε khessata είναι παλούκι !

Δημοσ.

έχω να δω Post στο Official topic του Lineage.. αυτό γιατί δεν το βγάλανε δλδ;

κοινωνικός ρατσισμός λέω εγώ!!!

Δημοσ.

Βλεπω οτι εχει αλλαξει το γαμε και ισως το ξαναρχισω , τι λετε?

Αλλα φοβαιμαι γιατι τα λαπτοπ μου δεν την πολλυ παλευβουν ...

Δημοσ.

Με το pvp lvl τι γίνετε. Παίρνω πόντους αλλά δεν έχω χώσει ποτέ κανέναν. Μερικέ φορές έχω βοηθήσει του αργοναύτες αν βαράνε κανέναν από scum. Παρόλα αυτά έχω παρει μερικα xp

Δημοσ.

το leveling είναι αρκετά δύσκολο Check μιάς και για το 2ο level θέλεις 28000 XP !!!! ναι καλά άκουσες. πάντως βλέπω μία αύξηση στην συμμετοχή στα minigames και αυτό μου αρέσει αρκετά.

Δημοσ.

Οντως τα minigames έχουν αυξήθει, (για να μην λέμε π@π@ριες υπάρχουν τώρα γιάτι πριν δεν υπήρχαν). Ο κοσμός έχει γύρισει (μάλλον να το δοκιμάσει πάλι και όχι μόνιμα...)έγω ξεκίνησα πάλι νόμιζω θα συνεχίσω υπάρχει πλέον ενδιαφέρον και πόλυ ξύλο!!!!! (γι' αυτό παίζω AOC)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...