Taral21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μόνο ένα παιχνίδι θα μπορούσε να πάρει 2/10 το "Dark and Light" μιλάμε για την απόλυτη απογοήτευση, μπήκαμε στο release 2 μέρες και αμέσως κάναμε cancel τα accounts lol! 5/10 για το AoC, του έδωσα πολύ χρόνο για να διορθωθεί, η Funcom όντως ξύνει τα @@ της, το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι για 9/10!
posonap Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και το παιχνίδι παεί προς /uninstalled και λογό δουλειάς δεν έχω πάρει ακόμα κανένα αλλό mmo λεώ να checkarw το pvp patch του ΑoC σήμερα μπήκε ...Παίζει κανείς ??? λέει τπτ ????
Xorxhs! Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 o director Godager παραιτηθηκε....ελπιζω τωρα ολοι οι υπερασπιστες του aoc να κατάλαβαν οτι οχι αδίκως θάβαμε το παιχνιδι και την απαραδεκτη marketiνιστικη συμπεριφορα του
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και το παιχνίδι ήθελα να πάει καλύτερα, αυτόν τον μκα δεν τον συμπάθησα ποτέ.
posonap Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Παλί τα ίδια ???δέν το πολυ υποστηρίξα το παιχνίδι απλά του έδωσα χρόνο μάλλον δεν αξίζε αλλά πλέον που έχουμε να ασχολήθουμε και με άλλα ας αφήσουμε αυτό το forum στο ΑοC και τουσ παίκτες του.Λοίπον υπάρχει κανένας που να έπαιξε το patch ???
altair Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Παλί τα ίδια ???δέν το πολυ υποστηρίξα το παιχνίδι απλά του έδωσα χρόνο μάλλον δεν αξίζε αλλά πλέον που έχουμε να ασχολήθουμε και με άλλα ας αφήσουμε αυτό το forum στο ΑοC και τουσ παίκτες του.Λοίπον υπάρχει κανένας που να έπαιξε το patch ??? - ο σκουλικης λοκάρει κανονικά πλέον και δεν φαρμάρεται. - τα gem φάγανε τρελό νέρφ. - pvp xp αργά και σταθερά (υπολόγιζε κανά χιλικάρικο την μέρα) και το καλύτερο - οι scum γκρινιάζουν ότι τους κάνουμε spawn camp :)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 οι scum γκρινιάζουν ότι τους κάνουμε spawn camp :) ROFL! Για να δέσει το γλυκό, πες μου ότι ο Master Γκρίνιας είναι ο Shaakis! Καλοί βλάκες οι SCUM, όταν τα έκαναν εκείνοι με το "free travel agency" τους όπως το έλεγαν, ήταν μια χαρά. Τώρα φλώρεψαν ε; Βαράτε τους αλύπητα!
LuxJaja Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 να ξεφορτωθούμε και τους Captain Morgan Society τώρα και τι στο κόσμο. Θα σας κεράσω όλους παγωμένους Atzels.
posonap Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καηκά ενα τριωράκι χαλαρά .... νομίζω οτι το παιχνίδι απεκτησε νόημα,κρίμα που εγίνε τώρα αν και ξαναείδα κόσμο αρκέτο... και πολλές φάπες..κερδίσε καποιους πόντους..
Nightbringer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως το καινούργιο patch είναι κορυφή Ξαφνικά διορθώθηκαν τα ενοχλητικά bugs (memory leaks,grey maps,villas shader problem ktl) & το παιχνίδι έχει γίνει πάρα πολύ σταθερό & δεν έχει αυτά τα ανεβοκατεβάσματα στα frames που μου έκανε μερικές φορές παλιότερα. Απο άποψη απόδοσης το παιχνίδι πλέον δεν είναι σε beta, έχει γίνει super. Tώρα για το pvp δεν έχω δει πολλά ακόμα αλλά τα pvp armor που είδα στους vendors φαίνονται πολυ cool. Έπιτέλους η Funcom ξύπνησε & άρχισε να βάζει τα πράγματα σε μια σειρά!
chek2fire Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Χτες είπα να κάνω unistall το game για να περάσω το warhammer. Είπα ομως να μπω λίγο μέσα να δω τι έχει γίνει. Δεν ξέρω τι έχει αυτό το game αλλά ξανακόλησα και έπαιζα για αρκετή ώρα και φυσικά ακύρωσα το unistall. Νομίζω θα παίξω κανα μήνα ακόμα. Παρά τα πολλά προβλήματα του και παρόλο τον σχετικά μικρό του κόσμο το game είναι κόλλημα πως να το κάνουμε..
Nightbringer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Mια photo μου από το caravans hideout:-)
Nightbringer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Που βρίσκετε αυτό? Είναι dungeon στη Khesatta
posonap Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το game στρώνει ρεεεεε εέδη με το update απέκτησε αρκετό ενδιαφέρον...ερχονταί κι αλλά σίγουρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα