Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία αυτά που λέγανε αλλά για ETA ο Erling Ellingsen έλεγε στο άμεσο μέλλον και στο άμεσο μέλλον. και όταν του είπανε για τους επόμενους 6 μήνες τι να περιμένουμε πάλι ήταν τελείως αόριστος.

και αυτό που λένε για το PvP patch είναι ότι είναι ακόμα ανέτοιμο και μάλλον από σεπτέμβρη. επίσης πλέον τα patches θα γίνονται κάθε 2 βδομάδες. δεν ακούγονται και τόσο χαρμόσινα τα νέα άμα τα συνδυάσεις δυστυχώς.

ιδιαίτερα το Pvp patch είναι κάτι που το έχουμε άμεση ανάγκη μιάς και έχει καταντήσει γελοίο το newbie camping π.χ. από τους Captain Morgan Society στο Noble District.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το PvP patch είναι κατα τι γνώμη μου το πιο γελοίο πράγμα.Δλδ ένα game που το concept του βασίζεται στο PVP και στο αίμα και μέτα απο 5 χρόνια development να "περίμενουμε" το Pvp patch για λαλάκες ψάχνουν? /uninstall

Δημοσ.

To θέμα είναι πότε θα τα δούμε όλα αυτά. Για την περιοχή που είδαμε στο videο από τι είχα διαβάσει είναι για 50-60 lvl.

Δημοσ.

Αυτές τις μέρες έφτασα τα 600 climbing point και μπόρεσα να αναίβω στην γέφυρα που πάει από old tarantia προς noble district. Δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο πάνω εκτός από έναν μεθυσμένο

dionissospicture020dw4.th.png

Εφτασά και keshata. Νομίζω ότι είναι η πιο καλοσχεδιασμένη περιοχή στο game. Και εδώ μια pic

dionissospicture021ty7.th.png

Δημοσ.
Αυτές τις μέρες έφτασα τα 600 climbing point και μπόρεσα να αναίβω στην γέφυρα που πάει από old tarantia προς noble district. Δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο πάνω εκτός από έναν μεθυσμένο

αυτος ο μεθυσμενος ειναι ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΩΝ ΝΙΝΤΖΑ.

συνεχισε να πληρωνεις την funcom μεχρι να σκαρφαλωσεις σε ολα τα λοφακια και να τους ανακαλυψεις ολους!!

Bonus video οταν τους βρεις ολους!

http://uk.youtube.com/watch?v=yOc2GopBTxc&feature=related

Δημοσ.

Ελα ρε μια πλακα καναμε, αμεσως να με χαρακτηρισεις troll.

Μη σου θιξουμε δηλαδη τον μεθυσμενο που συναντησες στην ταρατσα μετα απο τοσο σκαρφαλωμα, αμεσως εσυ να μας την πεις.

Δημοσ.

Δεν θα κατσω να σχολιασω το game(δεν το εχω παιξει) ,αλλα μπαινω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο αμερικανικο official forum και πεθαινω στο γελιο. Υπαρχουν κατι τοπικ του στυλ ''funcom funk you'' ''funcom devs are retards'' ''failcom'' και τελευταιο και καλυτερο ενα παληκαρι εγραφε οτι η funcom προσελαβε μια κορυφαια developer. Οριστε τι link εβαλε. http://www.youtube.com/watch?v=lj3iNxZ8Dww

Να εχω πεσει κατω απο τα γελια λεμε

Δημοσ.
Δεν θα κατσω να σχολιασω το game(δεν το εχω παιξει) ,αλλα μπαινω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο αμερικανικο official forum και πεθαινω στο γελιο. Υπαρχουν κατι τοπικ του στυλ ''funcom funk you'' ''funcom devs are retards'' ''failcom'' και τελευταιο και καλυτερο ενα παληκαρι εγραφε οτι η funcom προσελαβε μια κορυφαια developer. Οριστε τι link εβαλε. http://www.youtube.com/watch?v=lj3iNxZ8Dww

Να εχω πεσει κατω απο τα γελια λεμε

Ναι υπάρχουν πολλά τέτοια..

Όπως και σε κάθε πολλά άλλα mmorpg και mmo.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ασχολήστε με τα αρνητικά του AoC;

Δεν αρέσει σε κάποιον κάτι τότε δεν ασχολείται άλλο με αυτο.

Επίσης το να πεί κάποιος την άποψη του για κάτι το οποίο έχει δοκιμάσει ο ίδιος (ηδού και η φράση "η άποψη του") δεκτό και μάλιστα θα ήθελα να ακούσω όλες τις απόψεις!

Αν σε μερικούς δεν αρέσει ούτετο thread αυτο τότε υπάρχουν κι άλλα stickied παιχνίδια σε αυτο το forum!

Η άποψη μου για το παιχνίδι (παίζω εδώ και 5 μήνες, ήμουν και στις Closed και Open Beta) είναι πως είναι κάτι το πρωτοπόρo (σε combat system κυρίως) το οποίο με κέρδησε γρήγορα! Έχει πολλά ατελή στοιχεία, τα οποία σε αυτούς του 5 μήνες μειώνονται ταχύτατα! Αν ήταν κάποιος σε μια Beta φάση θα ξέρει τι λέω. Έχω παίξει τα περισσότερα mmorpg παιχνία (γνωστά και μη!), το καθένα είχε το δυνατό του σημείο για μένα. Στο AoC ήτα αυτό που προαέφερα συν τα ρεαλιστικά γραφικά. Επίσης το 18+ rated μου προσφέρει μια σιγουριά πέρα του brutal περιεχομένου του πως δεν θα έχω να κάνω (συχνά) με 10-15χρονα παιδιά (ξέρουν οι περισσότεροι από εδώ τι εννοώ), χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλα του είναι ο ίδιος χαρακήρας.

Επιπλέον το AoC εξαρχής δεν ήταν παιχνίδι για το No #1, αλλά ήθελε να προσφέρει την εναλλακτική λύση (και πέτυχε τον σκοπό του). Αυτή είναι η αλήθεια.

Ακόμη τα specs για το AoC αφορούν ένα medium-high end pc που πολλοί δεν έχουν ακόμα. Λογικό είναι να τσατιστούν πολλόι όταν το τρέχουν σε ένα ταπινό pc, εδώ στα high end pc έπιανες και 10 fps (σε μια σπάνια περίπτωση).

Τα items στο AoC δίνουν απίστευτα μικρά bonus, αυτό καθιστά το παιχνίδι πιο πολύ στην αντίληψη του παίκτη και όχι στο ποιός θα "ψαρέψει" τον καλύτερο εξοπλισμό! Κάτι που κάνει τις μάχες λίγο πιο "απρόβλεπτες".

Σε πόσα παιχνίδια έχετε παίξει τέτοιο siege; Στο lineage θα πείτε οι περισσότεροι. Εδώ το AoC έχει να προσθέσει κάτι νέα χαρακτηριστικα τα οποιά προκαλουν ενδιαφέρον και μεγαλύτερη αίσθηση ρεαλιστικότητας. Δεν λέω υπάρχουν προβλήματα και σε αυτό τον τομέα, αλλά υπάρχουν και τα patches βρε παιδιά!

Τέλος κάποιοι δεν τα καταφέρνουν καλά στην προσαρμογή νέων κανόνων, είτε γιατι δεν έχουν αρκετό χρόνο για εκμάθηση, είτε γιατί βαριούντε. Δικαίωμα τους! Το AoC ήρθε με κάτι τελείως διαφορετικό, το active blocking, dodging και τα hits σε επιλεγμένα σημεία. Έτσι οι μάχες δέν ειναι 2,3,3,4 και τέλος, απλώς θέλουν λίγη περισσότερη "ικανότητα" από τον παίκτη. Περίπλοκο, αλλά πιο ρεαλιστικό..

Το παιχνίδι είναι επίσημα online εδώ και 3 μήνες και όλοι προσπαθείτε να το κρίνετε! Εδώ όταν παίρνεις νέο αυτοκίνητο, ή μηχανή πρώτα το στρώνεις και μετά το ρίχνεις και στις κόντρες!

Ξέρω πως πολλοί πίστεψαν στους λαγούς και στα πετραχήλια που έταξαν πολλόι στην αρχή. Πήρατε τουλάχιστον για αρχή τους λαγούς κάντε υπομονή για το ένδυμα.. Αλλιώς υπάρχουν κι άλλες λύσεις από παιχνίδια (αν θέλετε πάλι digital) όπως και η υπέρτατη επιλογή called παρέα ή σύντροφο και ελάτε ξανά μετά το expansion, που αναμένεται σύντομα, ή απλώς απλώς συνεχίστε σε αυτό που σας αρέσει!

Καθόμαστε και μαλώνουμε για ένα παιχνίδι που αποτελείται απο 01011001001... είμαστε εχθροί; Όχι είμαστε μια κοινότητα που μοιράζεται, καταλαβαίνει και υποστηρίζει τις απόψεις των μελών της.

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για το παιχνίδι απλώς καλό θα ήταν να διαβάσει τα σχόλια των "δοκιμαστών", όχι αερολογίες η διαμάχες για trolls, goblins, dragons και ninza!

Καλό θα ήταν να μπορύσαμε να βάζουμε και μια βαθμολογία σε κάθε παιχνίδι με εύρος 10.

Π.χ. εγώ θα έβαζα ένα 7/10 στην τωρινή κατάστασή του.

Δημοσ.
Ναι υπάρχουν πολλά τέτοια..

Όπως και σε κάθε πολλά άλλα mmorpg και mmo.

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ασχολήστε με τα αρνητικά του AoC;

Δεν αρέσει σε κάποιον κάτι τότε δεν ασχολείται άλλο με αυτο.

Επίσης το να πεί κάποιος την άποψη του για κάτι το οποίο έχει δοκιμάσει ο ίδιος (ηδού και η φράση "η άποψη του") δεκτό και μάλιστα θα ήθελα να ακούσω όλες τις απόψεις!

Αν σε μερικούς δεν αρέσει ούτετο thread αυτο τότε υπάρχουν κι άλλα stickied παιχνίδια σε αυτο το forum!

Η άποψη μου για το παιχνίδι (παίζω εδώ και 5 μήνες, ήμουν και στις Closed και Open Beta) είναι πως είναι κάτι το πρωτοπόρo (σε combat system κυρίως) το οποίο με κέρδησε γρήγορα! Έχει πολλά ατελή στοιχεία, τα οποία σε αυτούς του 5 μήνες μειώνονται ταχύτατα! Αν ήταν κάποιος σε μια Beta φάση θα ξέρει τι λέω. Έχω παίξει τα περισσότερα mmorpg παιχνία (γνωστά και μη!), το καθένα είχε το δυνατό του σημείο για μένα. Στο AoC ήτα αυτό που προαέφερα συν τα ρεαλιστικά γραφικά. Επίσης το 18+ rated μου προσφέρει μια σιγουριά πέρα του brutal περιεχομένου του πως δεν θα έχω να κάνω (συχνά) με 10-15χρονα παιδιά (ξέρουν οι περισσότεροι από εδώ τι εννοώ), χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλα του είναι ο ίδιος χαρακήρας.

Επιπλέον το AoC εξαρχής δεν ήταν παιχνίδι για το No #1, αλλά ήθελε να προσφέρει την εναλλακτική λύση (και πέτυχε τον σκοπό του). Αυτή είναι η αλήθεια.

Ακόμη τα specs για το AoC αφορούν ένα medium-high end pc που πολλοί δεν έχουν ακόμα. Λογικό είναι να τσατιστούν πολλόι όταν το τρέχουν σε ένα ταπινό pc, εδώ στα high end pc έπιανες και 10 fps (σε μια σπάνια περίπτωση).

Τα items στο AoC δίνουν απίστευτα μικρά bonus, αυτό καθιστά το παιχνίδι πιο πολύ στην αντίληψη του παίκτη και όχι στο ποιός θα "ψαρέψει" τον καλύτερο εξοπλισμό! Κάτι που κάνει τις μάχες λίγο πιο "απρόβλεπτες".

Σε πόσα παιχνίδια έχετε παίξει τέτοιο siege; Στο lineage θα πείτε οι περισσότεροι. Εδώ το AoC έχει να προσθέσει κάτι νέα χαρακτηριστικα τα οποιά προκαλουν ενδιαφέρον και μεγαλύτερη αίσθηση ρεαλιστικότητας. Δεν λέω υπάρχουν προβλήματα και σε αυτό τον τομέα, αλλά υπάρχουν και τα patches βρε παιδιά!

Τέλος κάποιοι δεν τα καταφέρνουν καλά στην προσαρμογή νέων κανόνων, είτε γιατι δεν έχουν αρκετό χρόνο για εκμάθηση, είτε γιατί βαριούντε. Δικαίωμα τους! Το AoC ήρθε με κάτι τελείως διαφορετικό, το active blocking, dodging και τα hits σε επιλεγμένα σημεία. Έτσι οι μάχες δέν ειναι 2,3,3,4 και τέλος, απλώς θέλουν λίγη περισσότερη "ικανότητα" από τον παίκτη. Περίπλοκο, αλλά πιο ρεαλιστικό..

Το παιχνίδι είναι επίσημα online εδώ και 3 μήνες και όλοι προσπαθείτε να το κρίνετε! Εδώ όταν παίρνεις νέο αυτοκίνητο, ή μηχανή πρώτα το στρώνεις και μετά το ρίχνεις και στις κόντρες!

Ξέρω πως πολλοί πίστεψαν στους λαγούς και στα πετραχήλια που έταξαν πολλόι στην αρχή. Πήρατε τουλάχιστον για αρχή τους λαγούς κάντε υπομονή για το ένδυμα.. Αλλιώς υπάρχουν κι άλλες λύσεις από παιχνίδια (αν θέλετε πάλι digital) όπως και η υπέρτατη επιλογή called παρέα ή σύντροφο και ελάτε ξανά μετά το expansion, που αναμένεται σύντομα, ή απλώς απλώς συνεχίστε σε αυτό που σας αρέσει!

Καθόμαστε και μαλώνουμε για ένα παιχνίδι που αποτελείται απο 01011001001... είμαστε εχθροί; Όχι είμαστε μια κοινότητα που μοιράζεται, καταλαβαίνει και υποστηρίζει τις απόψεις των μελών της.

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για το παιχνίδι απλώς καλό θα ήταν να διαβάσει τα σχόλια των "δοκιμαστών", όχι αερολογίες η διαμάχες για trolls, goblins, dragons και ninza!

Καλό θα ήταν να μπορύσαμε να βάζουμε και μια βαθμολογία σε κάθε παιχνίδι με εύρος 10.

Π.χ. εγώ θα έβαζα ένα 7/10 στην τωρινή κατάστασή του.

Ομολόγω ότι μαρέσεις... σώστη προσέγκιση των πραγμάτων...για μένα το ΑοC πέρνει 4/10 λόγο του ανύπαρκτου PVP system και του ανύπαρκτου Crafting mmo χώρις αύτα απλώς δεν ύπαρχει....

Δημοσ.

Και εγω του βαζω 3/10 λογω των παραπανω, αλλα και λογω του γελιου itemization που εχει.

Ισως του βαλω και 2/10, επειδη εκτος που δεν εχει τιποτα απο τα παραπανω, εχουν μπερδεψει τις πτσες με τις βουρτσες οσο αφορα τα training points. Θελανε να το κανουν πολυπλοκο..

Δημοσ.

LOL πραγματικά διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια

σας παιδιά & γελάω. Εντάξει το Conan δεν είναι

το αριστουργηματικό παιχνίδι της χρονιάς αλλά σίγουρα

ούτε & ένα από τα χειρότερα.Το κρίνετε υπερβολικά αυστηρά

εστιάζοντας μόνο στα αρνητικά του. Μην ξεχνάμε ό,τι

έχει κυκλοφορήσει μόλις πριν 3 μήνες & συνεχώς βελτιώνεται

βδομάδα με τη βδομάδα. Και τα αντικείμενα φτιάχνουν σιγά σιγά

& το pvp σύστημα θα μπεί σε δυο βδομάδες.

Το ενδιαφέρον όμως είναι οτι στον πυρήνα του είναι

πραγματικά πολύ καλό απλώς έχει κάποιες ελλείψεις που

μπορούν όμως σχετικά εύκολα να διορθωθούν. Αν διορθωθούν

αυτά τα προβλήματα όπως αναφέρει & το gamespot το AOC

μπορεί άνετα να γίνει το καλύτερο MMo!.

Και εγώ με βάση την παρούσα κατάσταση του παιχνιδιού, του βάζω 7/10 &

επιφυλάσσομαι για πολύ καλύτερη βαθμολογία αν διορθώσουν αυτές τις ατέλειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...