Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι υπάρχουν κάποιοι που τους αρέσει το παιχνίδι. Ας δούμε και τα αναμενόμενα patch που έρχονται και τι βελτιώσεις θα φέρουν. Δλδ σε λίγο θα μας απαγορέψετε να παίζουμε και το παιχνίδι επειδή δεν αρέσει σε σας. Κανείς δεν αρνήθηκε τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα αλλά κανείς δεν μπορει να μας πει να μην γράφουμε και τα θετικά του στοιχεία.

Σήμερα έφυγα και από τους Αργοναύτες. Οι λόγοι είναι ότι δεν υπάρχει καμία συνοχή στο guild. Καταρχήν μιλάμε για ένα γιγαντωμένο guild με πάνω από 100 member αλλά που μεταξή τους δεν υπάρχει καμία αισθηση του guild . Μετά έχουν ανοίξει πόλεμο με ένα πλήθος guild στον server χωρίς να υπάρχει και εκεί ένα support η μια οργανωμένη δράση στο pvp. Και οι scum έχουν ανοίξει πόλεμο με όλον τον server αλλά αν ρίξεις ποτέ κάποιο member τους είναι 100% σίγουρο ότι θα τρέξουν από το guild τους για support. Φυσικά κάτι τέτοιο στους Αργοναύτες δεν υπήρχε και είχες την αίσθηση ότι ο καθένας ήταν για την πάρτη του. Το κερασάκι είναι διάφοροι που υπάρχουν στο guild και είναι κανονικοί ganker. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο άλλο ελληνικό guild στον server αλλά αν είναι σαν τους Αργοναύτες καλύτερα σε solo.

Δημοσ.

Σήμερα έφυγα και από τους Αργοναύτες. Οι λόγοι είναι ότι δεν υπάρχει καμία συνοχή στο guild. Καταρχήν μιλάμε για ένα γιγαντωμένο guild με πάνω από 100 member αλλά που μεταξή τους δεν υπάρχει καμία αισθηση του guild . Μετά έχουν ανοίξει πόλεμο με ένα πλήθος guild στον server χωρίς να υπάρχει και εκεί ένα support η μια οργανωμένη δράση στο pvp. Και οι scum έχουν ανοίξει πόλεμο με όλον τον server αλλά αν ρίξεις ποτέ κάποιο member τους είναι 100% σίγουρο ότι θα τρέξουν από το guild τους για support. Φυσικά κάτι τέτοιο στους Αργοναύτες δεν υπήρχε και είχες την αίσθηση ότι ο καθένας ήταν για την πάρτη του. Το κερασάκι είναι διάφοροι που υπάρχουν στο guild και είναι κανονικοί ganker. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο άλλο ελληνικό guild στον server αλλά αν είναι σαν τους Αργοναύτες καλύτερα σε solo.

ταπεινή μου γνώμη, βιάστηκες . το aoc βασίζεται σε δυνατά guild με μεγάλους αριθμούς ατόμων. Και σε ένα guild τόσο μεγάλο όσο οι αργοναύτες, λογικό είναι να βρείς και gankers, που πρέπει να τους επισημαίνεις.

Το βασικότερο όμως μιά και εγώ είμαι στο ίδιο guild

πριν κάνεις δημοσίευση σε ένα ανοικτό forum, γιατί δεν πόσταρες στο forum των αργοναυτών να πείς την γνώμη σου και να ακούσεις τι θα πούν και οι άλλοι?

Δημοσ.

Γιατί νομίζω ότι θα με γράψουν κανονικά όπως γίνετε και online. Δυνατο guild συμαίνει να έχεις και συνοχή και όχι να είσαι μόνο μάζα. Οι μάζες ποτέ δεν νικάνε αλλά μόνο αυτοί που έχουν μάθει να δουλεύουν σαν ομάδα. Και δυστηχώς οι Αργοναύτες με τίποτα δεν μπορουν να χαρακτηριστούν το δεύτερο. Ασέ που έχουν μαζεύτεί ένα κάρο πιτσιρικάδες εκεί πέρα που δεν μπορείς καν να συνεννοηθείς μαζί τους. Ο άλλος προχτές με έβριζε επειδή του είπα να πάμε πιο οργανωμένα να χτυπήσουμε μια ομάδα ganker. Full team εμείς με priest μαζί μας αλλά αντί να πάμε σαν ομάδα προτιμούσαν να πηγαίνουν πάντα ένας ένας και να μας θερίζουν. Και όταν διαμαρτυρήθηκα στον εν λόγο 80αρι!! γιατί τουλάχιστον δεν κάνουμε ένα repgroup άρχισε τις ειρωνείες και τις βρισίες.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά γεγονότα της νοοτροπίας που υπάρχει εκει μέσα.

Δημοσ.
καλά εσύ τον χαβά σου με τα γραφικά, βαρεθήκαμε να το διαβάζουμε λες και κρίνεται ένα mmo από αυτά. Εδώ κάνεις stealth attack και αντί να γίνεται αμέσως περιμένεις 2 δευτερόλεπτα για να παίξει το aoc το animation, ο αντίπαλος φυσικά σε βλεπει και την κοπανάει και εσύ μιλάς για βόλτες σε ειδυλιακά τοπία o.0 Το aoc εχει καταντήσει ο ορισμός του broken game και ο στρουθοκαμηλισμός από μερικούς πάει σύννεφο..

Και εσύ έχεις καταντήσει ο ορισμός του troll.

Γουστάρουμε να ξοδεύουμε τα λεφτά μας σε ένα "broken game" ,έχεις κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.
Και εσύ έχεις καταντήσει ο ορισμός του troll.

Γουστάρουμε να ξοδεύουμε τα λεφτά μας σε ένα "broken game" ,έχεις κάποιο πρόβλημα;

αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω, κάνε ignore πιτσιρίκο

Δημοσ.

ειρηνη αδερφια μου ας μην λογομαχουμε για ενα pc game η ουσια ειναι να διασκεδαζεις και οχι να λογομαχεις για τετοια games.

ο καθενας εχει τι γνωμη του για τους δικους του λογους.

Δημοσ.

επειδη διαβαζω θετικα, ελεγα να το ξεκινησω. τι πρεπει να κανω? αγοραζω το παιχνιδι απο καπου? η το κατεβαζω απο το επισημο site? οι περισσοτεροι Ελληνεσ παιζουν σε oficial servers?

Δημοσ.

δεν υπάρχουν "unofficial" servers. θα πρέπει να πας να το αγοράσεις και μετά να κάνεις εγγραφή στο επίσημο site της funcom. επίσης πρέπει κάθε μήνα να το πληρώνεις. αλλά ο 1ος μήνας είναι δωρέαν.

Δημοσ.

Σε αυτό το lvl που έχω φτάσει 67 δλδ έχει αρχίσει το grinding να γίνετε αναγκαίο για να ανέβεις lvl. Δεν υπάρχουν καν quest και αυτά που υπάρχουν είναι για grinding. Οι βίλες είναι μονόδρομος για να πάρεις xp και κάτι άλλα συστήματα όπως στο aztel που πας με group και ρίχνεις ορδές από mob που σου την πέφτουν. Για άλλη μια φορά το game βαδιζει τον δρόμο του unistall αλλά φυσικά θα περιμένω κανα δήμυνο να δω που θα πάνε τα πράγματα με το update που περιμένουμε. Κρίμα γιατί για μένα το game έχει από τα πιο ομορφα σεταρίσματα σε mage και οι αρχικές περιοχές του είναι φοβερά σχεδιασμένες σε όλα τα επίπεδα.

Χτες ανέβασα και το climb στα 500 και ανέβηκα στο σημείο πάνω απο το λιμάνι στην old tarantio. Δεν υπήρχε κάτι εκεί μόνο όμορφη θέα και μια γάτα σε μια γωνία :P

dionissospicture018hj0.png

Δημοσ.
Σε αυτό το lvl που έχω φτάσει 67 δλδ έχει αρχίσει το grinding να γίνετε αναγκαίο για να ανέβεις lvl. Δεν υπάρχουν καν quest και αυτά που υπάρχουν είναι για grinding. Οι βίλες είναι μονόδρομος για να πάρεις xp και κάτι άλλα συστήματα όπως στο aztel που πας με group και ρίχνεις ορδές από mob που σου την πέφτουν. Για άλλη μια φορά το game βαδιζει τον δρόμο του unistall αλλά φυσικά θα περιμένω κανα δήμυνο να δω που θα πάνε τα πράγματα με το update που περιμένουμε. Κρίμα γιατί για μένα το game έχει από τα πιο ομορφα σεταρίσματα σε mage και οι αρχικές περιοχές του είναι φοβερά σχεδιασμένες σε όλα τα επίπεδα.

Κανονικά σε αυτό το level δεν θα πρεπε να αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το leveling.

Εγώ μέχρι 73 level δεν έκανα ούτε μία φορά grinding.

Έχεις κάνει όλες τις αποστολές στην ανατολική ακτή του Thunder River;

Επίσης για το level σου ιδανικό είναι να κάνεις με group το Prison colony ,

στο Thunder river, θυμάμαι είχα κερδίσει ένα level μόνο απο τις αποστολές εκεί.

Στο Aztel επίσης σίγουρα σου μένουν αρκετές αποστολές μετά από το Skammestein, εκεί που έχει να σκοτώσεις μαμούθ,undead,θεό των πιθήκων κτλ + τα διάφορα vanir camps.

Ταυτόχρονα όποτα σε βολεύει κάνε & τις αποστολές του Conan.(σχεδόν όλες είναι για το Aztel)

Όταν κάνεις όλα αυτά θα είσαι γύρω στο 73 level.Οπότε & πας στην Kheshatta.

Έκεί αν και φαινομενικά έχει αρκετές αποστολές θα έχεις κάποιο πρόβλημα γιατί

οι περισσότερες δίνουν λιγο χp,ορισμένες είναι πανδύσκολες & όλες οι υπόλοιπες ομαδικές.

Χτες ανέβασα και το climb στα 500 και ανέβηκα στο σημείο πάνω απο το λιμάνι στην old tarantio. Δεν υπήρχε κάτι εκεί μόνο όμορφη θέα και μια γάτα σε μια γωνία :P

Ναι & γω περίμενα να έχει τπτ potions όπως στην γωνία της αποβάθρας αλλα τζίφος :P

Δημοσ.

H βλακεία είναι ότι έχω κάνει σχεδόν όλα τα quest και στο aztel και στο river. Βλέπεις κάνω πάντα κόκκινα quest. Τώρα μου έχουν μείνει κανα δύο στο aztel που δεν μου τα έχουν δώσει λόγο lvl.

Δημοσ.

Αποκλείεται να σου έχουν μέινει τόσα λίγα quests στο Aztel.

Εχει ορισμένα με εχθρούς 74,75 level οπότε είναι αδύνατο

να τα έχεις κάνει. Απλώς ίσως δεν μπορείς να τα δεις ακόμα

λόγω level.Πάρε κανένα level ακόμα & θα εμφανιστούν. Δεν λέω

ότι έχει παρα πολλές ακόμα απλώς έχει αρκετες για να πάρεις κάποια

level.

Δημοσ.

Το σημερινό update είναι αυτό εδώ

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=86508

δλδ μια από τα ίδια. Πουθένα το pvp πουθενά νέα quest και φυσικά το update νομίζω και να μην γινόταν δεν θα αλλάζε και τίποτα ingame :P

To παράξενο είναι ότι πριν μια βδομάδα είχαν ανακοινώση ότι θα καθηστερήσουν το update γιατί θέλουν να προσθέσουν στο σημερινό κάποια επαναλαμβανόμενα quest όπως είναι στις βίλες. Αλλά τέτοια quest δεν βλέπω να υπάρχουν...

Δημοσ.
Το σημερινό update είναι αυτό εδώ

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=86508

δλδ μια από τα ίδια. Πουθένα το pvp πουθενά νέα quest και φυσικά το update νομίζω και να μην γινόταν δεν θα αλλάζε και τίποτα ingame :P

To παράξενο είναι ότι πριν μια βδομάδα είχαν ανακοινώση ότι θα καθηστερήσουν το update γιατί θέλουν να προσθέσουν στο σημερινό κάποια επαναλαμβανόμενα quest όπως είναι στις βίλες. Αλλά τέτοια quest δεν βλέπω να υπάρχουν...

Βασικά αναφερόταν στα επαναλαμβανόμενα ομαδικά quests που έχει

πχ όπως αυτά στο Imirian ravine. Είχαν κάποια προβλήματα & τα έφτιαξαν.

Δημοσ.

Bγήκαν μερικές πληροφορίες απο τα update που έρχονται

GC 2008: Age of Conan: Hyborian Adventures Updated Impressions

http://www.gamespot.com/pc/rpg/ageofconanhyborianadventures/news.html?sid=6196643&part=rss&tag=gs_previews&subj=6196643&page=1

Από τι φένετε θα προστεθούν νέες περιοχές καθώς και νέα dungeon. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να τα δούμε άμεσα γιατί νομίζω τα σημαντικά update του παιχνιδιού καθηστερούν πάρα πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...