aliakas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 ok fixed μακάρι να το στρώσουν το game αλλά το κλίμα έχει στραβώσει
posonap Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Σωστό δεν νομίζω να γυρήσει εύκολα ο κόσμος που το πήρε...Η αρχή είναι το Ημίση του παντώς (τη σκεφτηκά πάλι !!!!) πάντως για να λέμε το σώστο το AoC εδείξε το μέλλον ....ένα σώστο ΑοC θα είναι το επόμενο WoW και πια εταίρεια θα το βγαλεί....χμμμμμμμ νομίζω αρχίζει aπo Bli.... και τελιώνει σε zzard .... κατι τέτοιο.. Πάντως το χείμωνα νομίζω θα γίνει πιο ανταγωνιστικό ....(κολλημένος με τη μπάλα ????) πες το και ετσί ....
Nightbringer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Πάντως δεν καταλαβαίνω προς τι τόσο μίσος για το conan. Δε λέω έχει κάποια προβήματα αλλά όχι & "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" μια χαρά τα αξίζει τα λεφτά του.
chek2fire Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Το συμαντικότερο πρόβλημα του conan είναι ο κακογραμμένος κώδικας που έχει. Το game σαν ιδέα σαν gameplay είναι φοβερό. Νομίζω ότι είναι καθαρά στο χέρι της funcom αν θα διαχειριστεί καλά το προιόν της η θα το αφήσει να σβήσει.
Nightbringer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Το συμαντικότερο πρόβλημα του conan είναι ο κακογραμμένος κώδικας που έχει. Το game σαν ιδέα σαν gameplay είναι φοβερό. Νομίζω ότι είναι καθαρά στο χέρι της funcom αν θα διαχειριστεί καλά το προιόν της η θα το αφήσει να σβήσει. Ναι ο κώδικας του έχει προβήματα κυρίως τα memory leaks που αναφέρουν πολλοί (βέβαια εμένα για να πω την αληθεια μόνο μία φορά έχει κρασάρει το παιχνίδι). Απο προγραμματιστική άποψη όμως, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ένα παιχνίδι MMo για να έχει γραφικά σαν του Oblivion & βαλε, είναι πολυ δύσκολο εγχείρημα. Δεν είναι τυχαίο ότι το WAR που βγάινει τώρα έχει γραφικά ίδια με το WOW που βγήκε πριν τόσα χρόνια.
evts Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 βρες κανένα φίλο σου για να σου δώσει και τον client γιατί αλλιώς θα πρέπει να τον αγοράσεις 3 ευρώ από το επίσημο site. Ας δωσω 3 ευρω δεν πειραζει γιατι δεν εχω κανενα να βρω κλειδι
Balourdos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 2 διαπιστωσεις εκ διαμετρου αντιθετες... Πρωτον, το Conan ΔΕΝ εδωσε αυτα που υποσχεθηκε (ισως για καποιους, μονο μεχρι το level 20 στην Tortage). Δευτερον, το Conan ΜΠΟΡΕΙ να δωσει αυτα που υποσχεθηκε μακροπροθεσμα (Το πιθανοτερο...γιατι να μην το κανει αλλωστε αν μπορει). Απο κει και περα, οποιος θελει μενει, οποιος θελει φευγει...και αν δει βελτιωση στο μετρο που του αρμοζει, επιστρεφει. Προσωπικα, ουτε εμεινα, ουτε σκοπευω να επιστρεψω.Κατι λεει αυτο για μενα και για αρκετους πιστευω. Θεμα "μαρκετινγκ" ειναι να κανεις ντορο, διαφημιση, υποσχεσεις(και να ελπιζεις), αλλα θεμα "μαρκετινγκ" ειναι επισης και να ΜΗΝ γραφεις στα π@π@ρι@ σου τον κοσμο που σε εμπιστευτηκε(και να ελπιζεις να μην φυγουν). Απο μενα και χωρις παρεξηγηση...better luck(?) next time Funcom
posonap Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Πάντως το section έχει πλάκα ....Κανώ μια ερώτηση να δώ ποσοί το διαβάζουν (απο περιέργια) και τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν στο μυάλο τους.... α)Είναι το AoC next gen ΜΜΟ??? β)Ένα "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ" ΑΟC θα έπερνε τη θέση που του αρμόζει στο πάνθεον ? γ)Μπόρει η Funcom να κερδίσει το παιχνίδι που δείχνει να χάνει???(Αν θα μπορέσει να φερεί το κόσμο πίσω?? ) δ)Θα ξανα έπαιζες ΑoC αν σού λέγαν ότι έγινε ΤΟΥΜΠΑΝΟ ??? p.s. 1)ΘΑ απαντήσώ στο τέλος εγώ Απαντήστε ψυχραίμα βγάλτε ολο το φαρμάκι σας (χεχεχε γιατί οχι αλλωστέ??) 2)Σκέψου πρίν απαντήσεις μην βρεθείς εκτεθήμενος με ένα νέο Patch την Πέμπτη της τάξεως των 9847198479879283 GB 3Οσοί εξακολούθουν να παίζουν επείδη κάνουν υπομόνη ή τους αρέσει το game ας παράθεσουν την αποψή τους
chek2fire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Εγώ που συνεχίζω να παίζω με έχουν τραβήξει τα quest του που έχουν μια δόση rpg αλλά και η πανέμορφες σχεδιασμένες τοποθεσίες του. Αλλό ένα στοιχείο είναι το ελεύθερο pvp που υπάρχει αλλά και το σετάρισμα του mage που είναι ένας κανονικός nuker που σπαίρνει καταστροφή γύρω του. Θα συνεχίζω να παίζω άλλους δύο μήνες τουλάχιστον και μετά θα δω αν υπάρχει κάποια βελτίωση με τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα του game και θα αποφασίσω αν το συνεχίσω.
aliakas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Πάντως το section έχει πλάκα ....Κανώ μια ερώτηση να δώ ποσοί το διαβάζουν (απο περιέργια) και τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν στο μυάλο τους....α)Είναι το AoC next gen ΜΜΟ??? β)Ένα "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ" ΑΟC θα έπερνε τη θέση που του αρμόζει στο πάνθεον ? γ)Μπόρει η Funcom να κερδίσει το παιχνίδι που δείχνει να χάνει???(Αν θα μπορέσει να φερεί το κόσμο πίσω?? ) δ)Θα ξανα έπαιζες ΑoC αν σού λέγαν ότι έγινε ΤΟΥΜΠΑΝΟ ??? p.s. 1)ΘΑ απαντήσώ στο τέλος εγώ Απαντήστε ψυχραίμα βγάλτε ολο το φαρμάκι σας (χεχεχε γιατί οχι αλλωστέ??) 2)Σκέψου πρίν απαντήσεις μην βρεθείς εκτεθήμενος με ένα νέο Patch την Πέμπτη της τάξεως των 9847198479879283 GB 3Οσοί εξακολούθουν να παίζουν επείδη κάνουν υπομόνη ή τους αρέσει το game ας παράθεσουν την αποψή τους πολλοί διαβάζουν το section αλλά ξέρεις πολλοί από μας έχουν κουραστεί από το όλο θέμα για να μην αναφέρουμε πόσοι το παράτησαν από τον πρώτο μήνα άρα μην περιμένεις και μεγάλη ανταπόκριση
Nightbringer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Πάντως το section έχει πλάκα ....Κανώ μια ερώτηση να δώ ποσοί το διαβάζουν (απο περιέργια) και τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν στο μυάλο τους.... α)Είναι το AoC next gen ΜΜΟ??? β)Ένα "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ" ΑΟC θα έπερνε τη θέση που του αρμόζει στο πάνθεον ? γ)Μπόρει η Funcom να κερδίσει το παιχνίδι που δείχνει να χάνει???(Αν θα μπορέσει να φερεί το κόσμο πίσω?? ) δ)Θα ξανα έπαιζες ΑoC αν σού λέγαν ότι έγινε ΤΟΥΜΠΑΝΟ ??? p.s. 1)ΘΑ απαντήσώ στο τέλος εγώ Απαντήστε ψυχραίμα βγάλτε ολο το φαρμάκι σας (χεχεχε γιατί οχι αλλωστέ??) 2)Σκέψου πρίν απαντήσεις μην βρεθείς εκτεθήμενος με ένα νέο Patch την Πέμπτη της τάξεως των 9847198479879283 GB 3Οσοί εξακολούθουν να παίζουν επείδη κάνουν υπομόνη ή τους αρέσει το game ας παράθεσουν την αποψή τους α)NAI β)NAI γ)Το μελλον θα δείξει αν και δεν βλέπω κόσμο να χει φύγει στον server που είμαι έχει παρα πολύ κόσμο ακόμα & τώρα τον Αύγουστο. Συνεχίζω να παίζω γιατί μ'αρέσει το παιχνίδι. Είναι λογικό σε κάποιους να αρέσει & σε κάποιους όχι. Πάντως σίγουρα έχει πολλές δυνατότητες αν προσέξουν λίγο τα patches & έχουν καλύτερο marketing θα γίνει σίγουρα ένα απο τα κορυφαία MMOs.
Balourdos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Cybersex anyone? Δεν ξερω αν ειναι αληθεια ή φτιαχτο, αλλα εχει τη πλακα του!
chek2fire Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Από το παιχνίδι λείπουν μερικά βασικά στοιχεία που νομίζω ότι πρέπει να τα έχει κάθε mmorpg ώστε να μπορεί να σταθεί. Ενα από αυτά είναι το σύστημα crafting που είναι αρκετά ημιτελές. Υπάρχουν κάποια recipes αλλά δεν μπορείς να βρείς και άλλες όπως γίνετε σε όλα τα mmorpg. Ασε που σε οργάνωση το σύστημα του είναι αρκετά χαοτικό. Μετά τα chest. Υπάρχουν αρκετά λίγα στον κόσμο του και κατα 99% ότι βρίσκεις μέσα είναι της πλάκας. Γενικά το loot είναι της πλάκας στο aoc και σπάνια θα σου πέσει κάτι καλό σε αντίθεση φυσικά με τα άλλα mmorpg με αποτέλεσμα συχνά να βλέπεις 60lvl να φοράνε armor για 20lvl Tέλος ότι βιάστηκαν να βγάλουν το game στην αγορά και ότι το βγάλανε ανέτοιμο φένετε και από την έλλειψη περιεχομένου από το 50lvl και πάνω. Μέχρι αυτό το lvl υπάρχουν φοβερά quest και αρκετά πρωτότυπα που πραγματικά σε καθηλώνουν. Από εκεί και πέρα τα quest του είναι ένα συνεχές grinding που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ανάλογα παιχνίδια όπως το l2.
altair Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 δειχνει αληθινό, σε παραπέμπει και σε sshots. Τωρα αν έχει πέσει photoshop δεν ξερω
telarin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγώ που συνεχίζω να παίζω με έχουν τραβήξει τα quest του που έχουν μια δόση rpg αλλά και η πανέμορφες σχεδιασμένες τοποθεσίες του. Αλλό ένα στοιχείο είναι το ελεύθερο pvp που υπάρχει αλλά και το σετάρισμα του mage που είναι ένας κανονικός nuker που σπαίρνει καταστροφή γύρω του. Θα συνεχίζω να παίζω άλλους δύο μήνες τουλάχιστον και μετά θα δω αν υπάρχει κάποια βελτίωση με τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα του game και θα αποφασίσω αν το συνεχίσω. καλά εσύ τον χαβά σου με τα γραφικά, βαρεθήκαμε να το διαβάζουμε λες και κρίνεται ένα mmo από αυτά. Εδώ κάνεις stealth attack και αντί να γίνεται αμέσως περιμένεις 2 δευτερόλεπτα για να παίξει το aoc το animation, ο αντίπαλος φυσικά σε βλεπει και την κοπανάει και εσύ μιλάς για βόλτες σε ειδυλιακά τοπία o.0 Το aoc εχει καταντήσει ο ορισμός του broken game και ο στρουθοκαμηλισμός από μερικούς πάει σύννεφο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα