Xorxhs! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Χόρχη δεν σου λέω κάτι τέτοιο αλλά μπορούν να σταματήσουν να μας λένε πόσο βλάκες είμαστε που πληρώνουμε και άλλα τέτοια λοιπά σχόλια. θες να κάνεις αρνητική κριτική μαζί σου είμαι. κάνε το παρέθεσε μου και ακριβή γεγονότα όχι αοριστίες του τύπου το παιχνίδι είναι για τα μπάζα και θα κάτσω να το συζητήσω μαζί σου. σχεδον ολα τα post μου υποστηριζονται απο επιχειρηματα,οποτε μαλλον ακυρο αν το λες για μενα αυτο, εκτος και αν αναγκαζομαι να απαντω σε ασχετα σχολια
LuxJaja Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 βασικά συμφώνησα μαζί σου!! και απλά τόνισα ότι αυτό που χρειάζεται είναι σωστή κριτική και όχι υποτιμιτικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε αυτούς που συνεχίζουν να απολαμβάνουν το παιχνίδι.
evts Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εχει κανεις κανενα τεστ key να μπορέσω να το δοκιμάσω?
LuxJaja Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 βρες κανένα φίλο σου για να σου δώσει και τον client γιατί αλλιώς θα πρέπει να τον αγοράσεις 3 ευρώ από το επίσημο site.
Skia11 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Παιδιά το patching πώς πάει? sieges, pvp content, και raids είναι in game ? Γενικότερα το game έχει βελτιωθεί καθόλου?
LuxJaja Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 αν μας πεις που το άφησες θα σου πω αν έχει βελτιωθεί. το pvp patch δεν έχει μπει ακόμα. προσωπικά το βλέπω για τέλη αυγούστου. είναι πολύ χύμα ακόμα.
LuxJaja Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 έχουνε κάνει αρκετές βελτιώσεις και φτιάξιμο στις classes. τώρα αναλυτικά δεν τα θυμάμαι. αυτό που σου προτείνω αν το σκέφτεσαι είναι να του δώσεις λίγο ακόμα να μπει και το pvp patch. να είναι πιο ολοκληρωμένο το παιχνίδι. αν θες πάντως μπορώ να σου στείλω σε Pm τα patching notes των τελευταίων 2 μηνών.
posonap Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Παιδιά το patching πώς πάει? sieges, pvp content, και raids είναι in game ? Γενικότερα το game έχει βελτιωθεί καθόλου? Είναι ακόμα μισό.Έχουν φτιαξεί τα "κρααααα" αλλά έχει ακομά.Απο σεπτέμβρη βλέπω τα σόβαρα patches..Αν κρίνω απο το σημερίνο Patch τα παιδία λείπουν διακοπές να ξεσκάσουν λίγο και αυτοί μώλε.... Ξέρει κανείς αν κανω cancel και το ενεργοποιήσω αργότερα τι γντ?? απλώς κράταω τα keys και τα ξαναπερνάω ? η κρατάω το account στη σελίδα και απο κει κάνω τισ ενέργειες ???
telegamesvg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Aπλα στο account σου βαζεις το νεο κλειδι ,ή την πιστωτικη σου καρτα..
evts Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 βρες κανένα φίλο σου για να σου δώσει και τον client γιατί αλλιώς θα πρέπει να τον αγοράσεις 3 ευρώ από το επίσημο site. Δυστυχώς δεν ξέρω κανεναν να παίζει conan
aliakas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 με μερικές εξερεσεις όλοι το ίδιο κάνουμε γιατί δυστυχώς καποιοι σκέφτηκαν να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδελες
posonap Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Κράζετε που κράζετε και με το δίκιο σας....κάντε το σωστά!!!! φύκια ειναι η παροιμία...(απο Σεπτέμβρη θα το δείς το ΑοC θα πίασει τα 5000000000 account.../laugh ) είναι κακό που μαρέσει και θέλω να ελπίζω????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα