Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χόρχη δεν σου λέω κάτι τέτοιο αλλά μπορούν να σταματήσουν να μας λένε πόσο βλάκες είμαστε που πληρώνουμε και άλλα τέτοια λοιπά σχόλια.

θες να κάνεις αρνητική κριτική μαζί σου είμαι. κάνε το παρέθεσε μου και ακριβή γεγονότα όχι αοριστίες του τύπου το παιχνίδι είναι για τα μπάζα και θα κάτσω να το συζητήσω μαζί σου.

σχεδον ολα τα post μου υποστηριζονται απο επιχειρηματα,οποτε μαλλον ακυρο αν το λες για μενα αυτο,

εκτος και αν αναγκαζομαι να απαντω σε ασχετα σχολια

Δημοσ.

βασικά συμφώνησα μαζί σου!! και απλά τόνισα ότι αυτό που χρειάζεται είναι σωστή κριτική και όχι υποτιμιτικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε αυτούς που συνεχίζουν να απολαμβάνουν το παιχνίδι.

Δημοσ.

βρες κανένα φίλο σου για να σου δώσει και τον client γιατί αλλιώς θα πρέπει να τον αγοράσεις 3 ευρώ από το επίσημο site.

Δημοσ.

αν μας πεις που το άφησες θα σου πω αν έχει βελτιωθεί. το pvp patch δεν έχει μπει ακόμα. προσωπικά το βλέπω για τέλη αυγούστου. είναι πολύ χύμα ακόμα.

Δημοσ.

έχουνε κάνει αρκετές βελτιώσεις και φτιάξιμο στις classes. τώρα αναλυτικά δεν τα θυμάμαι. αυτό που σου προτείνω αν το σκέφτεσαι είναι να του δώσεις λίγο ακόμα να μπει και το pvp patch. να είναι πιο ολοκληρωμένο το παιχνίδι. αν θες πάντως μπορώ να σου στείλω σε Pm τα patching notes των τελευταίων 2 μηνών.

Δημοσ.
Παιδιά το patching πώς πάει? sieges, pvp content, και raids είναι in game ? Γενικότερα το game έχει βελτιωθεί καθόλου?

Είναι ακόμα μισό.Έχουν φτιαξεί τα "κρααααα" αλλά έχει ακομά.Απο σεπτέμβρη βλέπω τα σόβαρα patches..Αν κρίνω απο το σημερίνο Patch τα παιδία λείπουν διακοπές να ξεσκάσουν λίγο και αυτοί μώλε....B)

Ξέρει κανείς αν κανω cancel και το ενεργοποιήσω αργότερα τι γντ?? απλώς κράταω τα keys και τα ξαναπερνάω ? η κρατάω το account στη σελίδα και απο κει κάνω τισ ενέργειες ???

Δημοσ.
βρες κανένα φίλο σου για να σου δώσει και τον client γιατί αλλιώς θα πρέπει να τον αγοράσεις 3 ευρώ από το επίσημο site.

Δυστυχώς δεν ξέρω κανεναν να παίζει conan

Δημοσ.

με μερικές εξερεσεις

όλοι το ίδιο κάνουμε

γιατί δυστυχώς καποιοι σκέφτηκαν να μας πουλήσουν

φύκια

για

μεταξωτές κορδελες

Δημοσ.

Κράζετε που κράζετε και με το δίκιο σας....κάντε το σωστά!!!! φύκια ειναι η παροιμία...(απο Σεπτέμβρη θα το δείς το ΑοC θα πίασει τα 5000000000 account.../laugh ) είναι κακό που μαρέσει και θέλω να ελπίζω????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...