chek2fire Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 To bandaging και το renew είναι για το rest μόνο και δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα τους αν και ήδη τους έχω βάλει 500 πόντους στο καθένα. Το μόνο χρήσιμο βλέπω να είναι το casting concentration
posonap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Λες να προκάλεσω ένταση μ αυτό το video ????χαχαχαχα έχει πλάκα χαχαχα http://www.youtube.com/watch?v=IALNsmIilFg
Xvipes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Tο μόνο όμως που δεν είπε το βίντεο είναι για το gameplay.... Γιατί ως γνωστον Gameplay>από όλα τα άλλα. Και ακόμα πιο μαγκιά της Blizzard που κατάφερε να κάνει ένα game τόσο καλό με πολύ χάλια γραφικά για τα σημερινά δεδομένα... p.s έχω παίξει aoc αλλά τπτ το ιδιαίτερο για να μπορώ να εκφέρω σοβαρή γνώμη,οπότε τα παραπάνω τα λέω γνωρίζοντας τις απόψεις των παιχτών που έχω καεί πάνω στο Aoc και στο Wow.
LuxJaja Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 όπως λέει και το βίντεο στο τέλος Und lass Köpfe Rollen ή αλλιώς Heads lets start Rolling
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Oχι απλά κατάλαβα ότι τα περισσότερα skill και να μην τα ανεβάσεις δεν έχει και τόσο σημασία. Αφού έφτασα μερικά στους 500 πόντους άρχισα να βάζω πόντους και το climbing Νομιζα τα ειχανε φτιαξει αυτα με patch. Τα ιδια παντελακη μου... Να σου πω και το κορυφαιο? Βαλε μονο 1 ποντο στο casting concentration και ειναι τα μαγικα σου uninteraptable. Μαγικο ε?
Xorxhs! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Στα παιδιά αρέσει το game, αυτό το έχουν πεί πολλές φορές, και εγώ είπα για τα flaws του παιχνιδιού αρκετές φορές.Από ένα σημείο και μετά όμως αυτό που κάνετε (και έκανα) είναι αγενές, να προσβάλετε τον κόσμο επειδή έχει αλλά γούστα και άλλες απόψεις απο εσάς, εγώ το κατάλαβα και ζήτησα συγγνώμη, imo μπορεί να γίνεται κουβέντα κόσμια με επιχειρήματα χωρίς να παρεκτρέπεται έτσι. δεν διαφωνησα ποτε γιαυτο,αλλά ενα game θα πρεπει να δεχεται και τις θετικες και τις αρνητικες κριτικες.Δεν θα φτασουμε απο την αλλη,εμεις να απολογουμαστε γιατι δεν μας αρεσει το game
LuxJaja Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Χόρχη δεν σου λέω κάτι τέτοιο αλλά μπορούν να σταματήσουν να μας λένε πόσο βλάκες είμαστε που πληρώνουμε και άλλα τέτοια λοιπά σχόλια. θες να κάνεις αρνητική κριτική μαζί σου είμαι. κάνε το παρέθεσε μου και ακριβή γεγονότα όχι αοριστίες του τύπου το παιχνίδι είναι για τα μπάζα και θα κάτσω να το συζητήσω μαζί σου.
telarin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 κανένας δεν μίλησε στους κολημένους του aoc, κανένας δεν ασχολείται μαζί τους, απλά μετά από 2 μήνες λιώσιμο, έναν 72ρι, έναν 40ρι και κάμποσους ακόμα στην Tortage έχω - έχουμε ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εκφέρουμε τις απόψεις μας, όποιο fanboy δεν τις κάνει κέφι ή γενικώς δεν γουστάρει δημοκρατικές διαδικασίες ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ - ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 chek2fire άδειασε αν μπορείς λίγο τα pm σου. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα σας. Πριν λιγο έλλαβα τεστ key από τον chek2fire (σε ευχαριστώ). Για να το κατεβάσω το game λέει οτι πρέπει να πληρώσω 3ευρώ. Αν το κατεβάσω από του θείου το EU client θα 'εχω πρόβλημα??? Ευχαριστώ.
becausE Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 όχι μια χαρά θα είσαι αλλά αν πληρώσεις τα 3 ευρό θα πάρεις κάποιες μέρες παραπάνω στο trial
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Οκ ευχαριστώ. Μετά αν μου αρέσει το game θα μπορώ να το αγοράσω και να το συνεχίσω στο ίδιο account η θα πρέπει να δημιουργήσω νέο λογιαριασμό με το νέο cd key? Ευχαριστώ και πάλι.
Toufas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 κανένας δεν μίλησε στους κολημένους του aoc, κανένας δεν ασχολείται μαζί τους, απλά μετά από 2 μήνες λιώσιμο, έναν 72ρι, έναν 40ρι και κάμποσους ακόμα στην Tortage έχω - έχουμε ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εκφέρουμε τις απόψεις μας, όποιο fanboy δεν τις κάνει κέφι ή γενικώς δεν γουστάρει δημοκρατικές διαδικασίες ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ - ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ. σε 2 μηνες και δεν πηγες 80 ? lol...
telarin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 σε 2 μηνες και δεν πηγες 80 ? lol... έχω και 4 chars στο WoW τι να πρωτοπαίξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα