LuxJaja Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 whiners πάρτε δρόμο και πάτε να παίξετε την dota σας. ή ακόμα καλύτερα warhammer. απλά όμως φύγετε.
Xorxhs! Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 whiners πάρτε δρόμο και πάτε να παίξετε την dota σας. ή ακόμα καλύτερα warhammer. απλά όμως φύγετε. εγω ακομα καλυτερα θα ελεγα,αλά Λεβεντης....'Ζωο' καταναλωτη,ΞΥΠΝΑ,χαλας τη πιατσα απο ατομα που οτι πληρωνουν θελουν να το παιρνουν. Αιώνιο θύμα!
christos_75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Τουλαχιστον η dota ειναι free. Δεν ειναι beta και την πληρωνεις.
sodeli Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Να φύγετε, να πάτε αλλού P.S Επιπλέον, αλλάχτε και το όνομα του τοπικ σε "Age of Conan Official Fanboys Topic"
telarin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 whiners πάρτε δρόμο και πάτε να παίξετε την dota σας. ή ακόμα καλύτερα warhammer. απλά όμως φύγετε. ναι καλά τράβα τώρα ζήσε τον μύθο σου ότι παίζεις mmo της προκοπής και btw ευχαρίστησε την failcom που σε χρεώνει 15 ευρώ τον μήνα για να κάνεις την δουλειά της. Μιλάμε για ορισμό του epic fail
telarin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Να φύγετε, να πάτε αλλού P.S Επιπλέον, αλλάχτε και το όνομα του τοπικ σε "Age of Conan Official Fanboys Topic" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
chek2fire Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Και ποιός σας είπε ρε παληκάρια ότι έχουμε κανά συμφέρον με την funcom? Oύτε μετοχές έχουμε ούτε έχουμε κανα συμφέρον. Τα πράγματα είναι απλά. Θα ασχολούμαστε με το game όσο υπάρχει ενδιαφέρων. Αν δούμε ότι δεν τραβάει θα το παρατήσουμε. Αυτό που δεν μπορώ όμως να καταλάβω ειναι γιατί σας τρώει τόσο και μπαίνετε συνέχεια στο νήμα και σπαμάρετε? Ούτε αντιπρόσωποι της EA Ελλας να ήσασταν.
Xorxhs! Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Και ποιός σας είπε ρε παληκάρια ότι έχουμε κανά συμφέρον με την funcom? Oύτε μετοχές έχουμε ούτε έχουμε κανα συμφέρον. Τα πράγματα είναι απλά. Θα ασχολούμαστε με το game όσο υπάρχει ενδιαφέρων. Αν δούμε ότι δεν τραβάει θα το παρατήσουμε. Αυτό που δεν μπορώ όμως να καταλάβω ειναι γιατί σας τρώει τόσο και μπαίνετε συνέχεια στο νήμα και σπαμάρετε? Ούτε αντιπρόσωποι της EA Ελλας να ήσασταν. spam ειναι και το δικο σου,αλλα πολυ χειροτερο...Μαθε να απαιτεις,να φιλτραρεις και να μην τρως οτι σου σερβιρουν.Οσο για εναν απο τους λογους,η απαντηση ειναι μολις 2 post πιο πανω....(εξακολουθεις να μην διαβαζεις ) Παρολαυτα,μην νομιζεις οτι διαλογο ανοιγω μονο με εσενα και κανα δυο αλλους εδω μεσα.Υπαρχουν και αλλοι που διαβαζουν το συγκεκριμενο thread και θα πρεπει να γνωριζουν ολες τις πτυχες
telarin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Και ποιός σας είπε ρε παληκάρια ότι έχουμε κανά συμφέρον με την funcom? Oύτε μετοχές έχουμε ούτε έχουμε κανα συμφέρον. Τα πράγματα είναι απλά. Θα ασχολούμαστε με το game όσο υπάρχει ενδιαφέρων. Αν δούμε ότι δεν τραβάει θα το παρατήσουμε. Αυτό που δεν μπορώ όμως να καταλάβω ειναι γιατί σας τρώει τόσο και μπαίνετε συνέχεια στο νήμα και σπαμάρετε? Ούτε αντιπρόσωποι της EA Ελλας να ήσασταν. όταν κάποιος βάζει το χέρι του στην τσέπη σου και σε κλέβει εσύ του λες merci beaucoup ή τον αρχίζεις στις ψιλές? εμένα δεν μου περισσεύανε τα 50 ευρώ που μου έφαγε η failcom τάζοντας λαγούς με πετραχείλια αλλά κυρίως οι 2 μήνες καλοκαιριάτικα που σπατάλησα μασώντας το κουτόχορτο των patch και του "έλα μωρέ τώρα αρχή είναι θα στρώσει". ΑΝ εσύ και κάποιοι άλλοι βρίσκεται το κουτόχορτο γευστικό πρόβλημα σας. Οι υπόλοιποι που δεν ξέρουν τι παίζει με το aoc και δεν έχουν πρόσβαση σε buddy key τι φταίνε? Και στην τελική μαγκιά είναι να παραδέχεσαι τα λάθη σου όπως κάναμε μερικοί εδώ μέσα που λόγω μούρλας με τον conan τα χώσαμε για το έκτρωμα που λέγεται aoc..
Skia11 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Στα παιδιά αρέσει το game, αυτό το έχουν πεί πολλές φορές, και εγώ είπα για τα flaws του παιχνιδιού αρκετές φορές. Από ένα σημείο και μετά όμως αυτό που κάνετε (και έκανα) είναι αγενές, να προσβάλετε τον κόσμο επειδή έχει αλλά γούστα και άλλες απόψεις απο εσάς, εγώ το κατάλαβα και ζήτησα συγγνώμη, imo μπορεί να γίνεται κουβέντα κόσμια με επιχειρήματα χωρίς να παρεκτρέπεται έτσι.
LuxJaja Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 αυτό ρε γαμώτο. στην τελική βαρέθηκα να ακούω πόσο ηλίθιος είμαι γιατί πληρώνω ένα παιχνίδι που εγώ (και δικαίωμα μου) απολαμβάνω. σας κλέβω;; από τη δική σας τσέπη τα παίρνω;; θέλετε να κάνετε κριτική; εποικοδομητική όχι ατέλειωτο whining. ότι και να έχει το game το ζήτημα είναι ότι μέσα σε 2 μήνες έχουν βάλει patches 1,5 gb!!! την κάνανε την βλακεία τους εντάξει και βγάλανε beta αλλά 1,5 gb patches δεν μας λέει πλέον τίποτα;; που σε άλλα παιχνίδια παρακαλάς για ένα καλό Patch. (σ.σ. μίλησε κανείς για Gothic 3 που στο τέλος βγήκαν community patches).
chek2fire Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Καταρχήν ποιός σας είπε ότι δεν γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι έχει προβλήματα και ότι το βγάλανε ανέτοιμο στην αγορά. Ακόμα και έτσι όμως το παιχνίδι είναι μια καλή εμπειρία για όποιον θέλει να το δοκιμάσει. Tα θετικά του παιχνιδιού και αυτά που με έχουν κολλήσει μέχρι το 60lvl που έχω φτάσει είναι μερικές πανέμορφες τοποθεσίες που υπάρχουν με τις καλύτερες να τις βρίσκεις στην cimmeria και στην stygia καθώς και τα πρωτότυπα μερικές φορές quest που συναντάς. Αν αρέσουν σε κάποιον τα rpg θα του αρέσει και το game. Ακόμα και τα mob που συναντάς είναι φοβερά καλοσχεδιασμένα και με τίποτα επαναλαμβανόμενα. Αν έχει παίξει κανείς το lotro θα θυμάται τα ακριβώς ίδια mob που συναντούσες σε όλα τα lvl με διαφορετικό ονομα !! Στα αρνητικά του παιχνιδιού είναι ότι ήθελε περισσότερη δουλειά πρωτού το κυκλοφορήσουν. Είναι εμφανής η έλλειψη περιεχομένου στα υψηλά lvl και υπάρχουν bug εκνευριστικά όπως το πρόβλημα με τα shaders στις nvidia κάρτες. Eχω ανανεώσει την συνδρομή μου για άλλους δύο μήνες μέχρι τον Οκτώβριο. Για να μείνω στο game από εκεί και πέρα περιμένω να κάνουν μια προσθήκη νέου περιεχομένου και τα επόμενα patch να βελτιώσουν το game. Είπαμε δεν είμαι μέτοχος της funcom ούτε με καίει αν θα διορθώσουν το game. Οσο μου αρέσει θα παίζω αν το βαρεθώ θα σταματήσω. Τα πράγματα είναι απλά. Χτές ανέβασα το climbing και πήγα σε άλλα δύο σημεία. Το ένα ήταν στo λιμάνι στην old tarantia μια μεγάλη σκάλα που υπάρχει εκεί και χρειάζετε 300 πόντους για να ανέβεις. Αν ανέβεις εκεί υπάρχει ένα chest που περιέχει ένα potion που αν το πιείς βγάζει ο char σου για δέκα λεπτά αστραπές
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 πως ανεβασες το climbing 300? πληρωσες για να παρεις πισω τους ποντους και να τους βαλεις ολους στο climbing?
chek2fire Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Oχι απλά κατάλαβα ότι τα περισσότερα skill και να μην τα ανεβάσεις δεν έχει και τόσο σημασία. Αφού έφτασα μερικά στους 500 πόντους άρχισα να βάζω πόντους και το climbing
LuxJaja Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Bandaging full, renew mana full, casting concentration full και λίγο climbing όταν το χρειάζομαι και μετά το κάνω reset. στον necroθάφτη μου αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα