Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τα 3 raid bosses είναι ο Vistrix (θέλει climbing για το κατέβασμα, αλλά το πας και Lara Croft από πάνω και με λίγο χοροποδηχτό κατεβαίνεις), o Yakhmar (δεν θέλει climbing) και η Kylikki (δεν θέλει climbing). Πιο μετά δεν ξέρω.

• Moderators
Δημοσ.

Το μόνο για Atzel's Approach είναι ο Vistrix (δράκος). Κατεβαίνεις τοίχο αν δεν κάνω λάθος και όχι σκάλα (σίγουρα δεν ανεβαίνεις, τουλάχιστον από εκεί που πάμε εμείς). Σίγουρα οι 3 που είπα είναι τα raids. Μετά παίζει Black Ring Citadel που δεν είναι Atzel's.

ΥΓ. Έχουμε και forum βρε Check, γιατί δεν ρωτάς κι εκεί; :P

YΓ 2. Μην με ξαναστείλεις στο Βελζεβουλοπεριοδικό please. ;)

Δημοσ.

Το διαβάζω λόγο παράδοσης απο το 90 και σίγουρα θα συνεχίσω :P Oσο για το forum ότι ρωτάω εδώ το ρωτάω και στο κανάλι μας αλλά δεν έχω καμία τύχη...

Δημοσ.

Νέο update που δεν πρόσθεσε όμως τίποτα. Κάτι βελτιώσεις κάναν στις πυραμίδες αλλά εκεί έχω δει σε κάθε update κάνουν βελτιώσεις. Το εκνευριστικό πρόβλημα με τα shader στις nvidia κάρτες παραμένει και όταν πας να κάνεις villa θα πρέπει να τα ρίξεις από 3 σε 2.

Τα σημαντικότερα προβλήματα προσθήκες που πρέπει να κάνει η funcom επειγόντως είναι να προσθέσει παραπάνω περιεχόμενο για τα lvl 50-80. Eνώ μέχρι τα 56 lvl έχει άπειρα quest να κάνεις ξαφνικά τα πάντα περιορίζονται δραματικά. Υπάρχουν βέβαια πάντα τα group quest αλλά εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Νομίζω σε αυτό το game έχω συναντήσει τα πιο παλούκια team quest. Φοβερά δύσκολα και θέλει πολύ έμπειρους παίχτες στα mmorpg για να τα βγάλουν. Τρελό respawn στα mob και εμείς οι caster πρέπει να είμαστε φοβερά προσεκτικοί στα spell που ρίχνουμε για να μην αφήσουν τα mob τα tank και αρχίσουν να μασ θερίζουν.

Τέλος πότε θα αποφασίσουν να προσθέσουν αυτό το περιβόητο pvp? Ολο το ακούμε αλλά έχουν περάσει δύο βδομάδες από τότε που μας βάλαν την μπάρα και ακόμα.

Σε γενικές γραμμές σαν κίνηση το game συνεχίζει να πηγαίνει καλά. Μόνο στο guild μας την τελευταία βδομάδα έχουν έρθει πάνω από 10 άτομα που ξεκίνησαν τώρα το game.

Δημοσ.

βασικά από ότι μαθαίνω από τους live testers είναι ότι το pvp patch όπως είναι τώρα έχει τραγικά exploits και προβλήματα οπότε δεν το βλέπω σύντομα. βέβαια κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Δημοσ.
Νέο update που δεν πρόσθεσε όμως τίποτα. Κάτι βελτιώσεις κάναν στις πυραμίδες αλλά εκεί έχω δει σε κάθε update κάνουν βελτιώσεις. Το εκνευριστικό πρόβλημα με τα shader στις nvidia κάρτες παραμένει και όταν πας να κάνεις villa θα πρέπει να τα ρίξεις από 3 σε 2.

Τα σημαντικότερα προβλήματα προσθήκες που πρέπει να κάνει η funcom επειγόντως είναι να προσθέσει παραπάνω περιεχόμενο για τα lvl 50-80. Eνώ μέχρι τα 56 lvl έχει άπειρα quest να κάνεις ξαφνικά τα πάντα περιορίζονται δραματικά. Υπάρχουν βέβαια πάντα τα group quest αλλά εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Νομίζω σε αυτό το game έχω συναντήσει τα πιο παλούκια team quest. Φοβερά δύσκολα και θέλει πολύ έμπειρους παίχτες στα mmorpg για να τα βγάλουν. Τρελό respawn στα mob και εμείς οι caster πρέπει να είμαστε φοβερά προσεκτικοί στα spell που ρίχνουμε για να μην αφήσουν τα mob τα tank και αρχίσουν να μασ θερίζουν.

Τέλος πότε θα αποφασίσουν να προσθέσουν αυτό το περιβόητο pvp? Ολο το ακούμε αλλά έχουν περάσει δύο βδομάδες από τότε που μας βάλαν την μπάρα και ακόμα.

Σε γενικές γραμμές σαν κίνηση το game συνεχίζει να πηγαίνει καλά. Μόνο στο guild μας την τελευταία βδομάδα έχουν έρθει πάνω από 10 άτομα που ξεκίνησαν τώρα το game.

check2fire,συγνωμη,αλλα ε οχι οτι τα group quests ειναι και δυσκολα και μαλιστα θελει και εμπειρους παιχτες απο mmo,δηλαδη τι αλλο θα ακουσω απο εσενα.Aσε που απο οτι φαινεται δεν πρεπει να εχεις και πολυ ιδεα με threat και γενικοτερα με aggro management.Συμβουλη μου,προσπαθησε να γραφεις λιγοτερα και να διαβαζεις περισσοτερα για το aoc :P

no offence

Οσο για το aoc,παρτε μια συνεντευξη απο το boss του aoc..οφειλω να πω οτι οι ερωτησεις του δημοσιογραφου ηταν πετυχημενες(απορω γιατι ολες αφορουσαν προβληματα του aoc),καθως οι απαντησεις του boss μου θυμιζαν Αλογοσκουφη.

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/191/view/videos/play/1248

Δημοσ.

Ναι Xorxhs είμαι ένας noobas που δεν ξέρει τι λέει. Μετανιώνω πικρά που δεν ασχολήθηκα με το μεγιστό game wow να με μάθει τους βασικούς κανόνες των mmorpg και μετανιωνω που αντί για κάτι τέτοιο ασχολήθηκα μόνο με τα l2,dnd online, eve online, lotro που είχα φτιάξει το μεγαλύτερο ελληνικό guild στο snowbourn server τους power of greece, gw που έχω φτιάξει και εκεί το μεγαλύτερο ελληνικό guild και το μόνο από τα αρχαιότερα που υπάρχουν ακόμα power of greece εκεί έκανα και άλλη μια noobadiki κίνηση και έφτιαξα και το μεγαλύτερο ελληνικό ally με 600member και πάνω, tabulla rasa.

Για άλλη μια φορά ζητάω ταπεινά συγνώμη που ενώ έχω πάει με διάφορα team στα quest officers στα mountain και main system και δυσκολευτίκαμε να τα βγάλουμε πάρα πολύ. Και εκλιπαρώ τον μέγα player Xorxhs! να επιστρέψει στο aoc για να μας καθοδηγήσει...

edit: Για όποιον γνωρίζει το char name μου ήταν Vakhos Dionissos η απλά Dionsissos

Δημοσ.

το ξέρω και είναι βασικός κανόνας. Εγώ δεν την έχω πέσει ποτέ σε κάποιον σε όποιο forum και να συμμετέχω. Εντάξει το ξέρω ότι γέρασα πιά και δεν μπορώ να παίζω με τις ώρες όπως όταν έπαιζα παλιά. Αλλά ότι θα με χαρκτηρίσουν και nooba αυτό δεν το περίμενα ποτέ...

• Moderators
Δημοσ.

Γεγονός είναι πως το aggro management του AoC μερικές φορές έχει δικιά του ΑΙ.

Με τα group quests μπορούν πράγματι αν δεν γίνει καλή τακτική να ψοφήσει το group. (ή με το κλασσικό elite respawn δίπλα στο group)

Υπάρχουν διάφοροι παράγωντες και δεν νομίζω ότι τα λέει πολύ περίεργα ο Check. (ε, όχι και τόσο δύσκολα πάντως :P)

Δημοσ.

το main s θέλει μπλε βάψιμο και φούντο απ'το σούνιο, τα group q δυστυχώς θέλουν full group και άντε βρες άλλους 5 την συγκεκριμένη ώρα για τα συγκεκριμένα q, καμια ωρίτσα να μαζευτούν όλοι ποδαράτο (τα παλικάρια της funcom ζορίζονται να βάλουν summon, θα χάλαγε τον "ρεαλισμό" φαίνεται - πάλι καλά που στρόφαραν και φέρανε στα ίσια του το κόστος των απλών mounts, άκου 3 g sto lvl 40), τρως μετά στην μάπα και το "φανταστικό" ΑΙ των elite mobs και έτοιμη η συνταγή για παταγώδη αποτυχία του concept.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...