altair Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Χτες επαιζά για ώρα μαζί με ένα necromancer που έπαιζε water elemental δλδ cold. Φοβερό dmg πολύ περισσότερο από τον δικό μου fire και το minion που έχει είναι πολύ πιο χρήσιμο από αυτό του demonologist. Γενικά νομίζω ότι ο necro είναι από τις πιο προσεγμένες class στο game έτσι όπως τους έχω δει να παίζουν. άσε που με τόσα minions δυσκολεύεσαι στο pvp να τον κάνεις target!
LuxJaja Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 κάνεις μεγάλο λάθος παλικάρι. είμαστε-αν από τις χειρότερες αλλά μας έκαναν κάποιες ουσιώδεις αλλαγές. ακόμα όμως έχουμε αρκετά θεματάκια. όπως πχ το Lich Form που κρατάει 35".
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πάντως σε pve να είσαι 51 lvl και να ρίχνουμε boss 60lvl εγώ και ένας necromancer νομίζω ότι δεν τον κάνει από τις χειρότερες. Και το boss κυνήγαγε τον necro όλη την ώρα.
LuxJaja Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 όπως είπα είχαμε βελτίωση αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετά σπαστικά.
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Παίζω αυτόν τον καιρό συνέχεια σε Elglophian mountains. Χτές μπήκα σε μια σπηλιά την yakhmar cave. Η σπηλιά ήταν τελείως χαοτική σε μέγεθος και αφού περπάτησα για ώρα στο τέλος της βρήκα ένα σκουλίκι boss το Yakhmar που δεν είχε ούτε lvl!! Δεν ξέρω τι είναι αυτό το boss πάντως έκανα το λάθος και πλησίασα αρκετά και με έριξε με μια κίνηση του
posonap Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Το παιχνίδι βελτιώνεται συνέχεια,δεν νομίζω οτι είναι έτοιμο αλλά αρχίζω και βρίσκω ενδιαφέρον,για να δουμέ....αναμένω τα updates....
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Σήμερα ανέβασα λίγο το climb skill και μπόρεσα να ανέβηκα στην πρώτη πύλη που συναντάς καθώς έρχεσε από το λιμάνι. Υπάρχει ένας πύργος που όταν αναιβένεις συναντάς στην κορυφή ένα κουτάβι να φυλάει ένα gem. Δεν ξέρω όμως τι συμβαίνει εκεί καθώς δεν έχει πουθενά κάτι για κάνεις. Δείτε και εδώ μια pic από το σημείο
chill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Quest είναι. Κάτω ακριβώς υπάρχει ένας κλέφτης ο οποίο λέει ότι θέλει το gem αλλά το φυλάει ένας ατρόμητος guardian - ο tinkerbell όπως αποδεικνύεται το κουτάβι της Paris Hilton lol - εσύ ανεβαίνεις το παίρνεις Quest Completed . Μάλλον είσαι μεγάλο level και δεν βλέπεις το quest.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Αν δεν έχεις πάρει το quest, τότε θα φαίνεται ό,τι level και να είσαι. Κακόμοιρο κουτάβι που κάθεται μόνο του εκεί πάνω...
chill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εδώ υπήρχε ένα κουτάβι στους υπονόμους της πρωτεύουσας, αυτό σε πείραξε που παίρνει τον αέρα του ψηλά xD?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ναι, γιατί την Princess την σώζεις.
Keosen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 [/troll mode on] Χωρις να θιξω κανεναν αλλα απ'οτι διαβαζω στα διαφορα forum οσοι παιζουν AoC ειναι κατι σαν beta testers που πληρωνουν κιολας ειναι λιγο τραγικο.... [/troll mode off]
altair Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 [/troll mode on]Χωρις να θιξω κανεναν αλλα απ'οτι διαβαζω στα διαφορα forum οσοι παιζουν AoC ειναι κατι σαν beta testers που πληρωνουν κιολας ειναι λιγο τραγικο.... [/troll mode off] Δεν θίγεις κανένα (εκτός και αν διαβάζει το thread κανένας dev) αλλα ανεξάρτητα από αυτό , με η χωρίς brackets, το post σου είναι φωτιά 100%. Ναί υπάρχουν ακόμα παιδικές ασθένειες, όχι δεν έχει feeling beta. Αντίθετα, τα ζόρια μεγαλώνουν, συμμαχίες οργανώνονται και όλοι περιμένουμε το pvp xp patch με το οποίο θα χυθεί άπειρο αίμα στην hyboria
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Mια χαρά είναι το game και όσο πάει γίνετε και καλύτερο. Θα αρχίσω από εδώ και πέρα να ανεβάζω τα climbing εχώ διαβάσει ότι υπάρχουν μέχρι και raid boss σε μερικά σημεία αν κάνεις climb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα