chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Χτές επιτέλους 50αρισά μια και αυτόν τον καιρό έχω λιώσει στην δουλειά και είναι λίγο δύσκολο να παίζω όπως καιγόμουνα παλιότερα σε άλλα mmorpg . Πάντως παρά τα προβλήματα του το game το βρίσκω αρκετά ενήλικο και δεν αγχώνομαι καθόλου να παίρνω τα lvl άμεσα αλλά το μόνο που με νοιάζει είναι να κάνω explore κάθε γωνία του game. Σήμερα μου στείλανε από την funcom ένα ερωτηματολόγιο για το πώς μπορεί να βελτιωθεί το game. Νομίζω ότι προτεραιότητα τους είναι πρώτα τα τεχνικά προβλήματα μετά το pvp και τέλος να δώσουν κάποιο expansion με νέες περιοχές ώστε να ανανεώσουν το ενδιαφέρων στους high lvl. Καθώς έφταστα στα 50 πήρα το απόλυτο mage skill. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί σε mmorpg. Μιλάω για το spellweaving. Aν το κάνεις cast σηκώνετε ένας βωμός και ρίχνεις μετά spell αλλά το τίμημα μπορεί να είναι ακόμα και με death καθώς αρχικά σου τρώει stamina και μετά σου τρώει health. Δεν έψαξα τι κάνει το κάθε spell από αυτά που ρίχνεις. Αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει. Αλλά δύο σημεία που θέλω να ρωτήσω είναι ότι πήγα στο purple lotus swap για βόλτα. Σύν ότι βρήκα πολλούς 80αριδες boss πήγα και στο boarders to kush που σε πετάει σε μια περιοχή πανομοιότυπη με το purple αλλά πιο σκοτεινή. Και εκεί δεν ξέρω τι παίζει.. Τέλος στο old tarantia και στην γέφυρα απο nooble districkt υπάρχει στους πύργους climb μπάρες που θέλουν 600!! climb point για να ανεβεις. Πάνω είδα κάποιους βωμούς να υπάρχουν. Θελώ να ρωτήσω και εδώ το τι παίζει αν και χλωμό το βλέπω να ξέρει κανεις
LuxJaja Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 λοιπόν ας τα πάρουμε από την αρχή. το spellweaving είναι πραγματικά άχρηστο γιατί είναι πολύ ενοχλητικό αν όχι επιβλαβές. πρέπει να έχεις έναν priest να σε κάνει heal συνέχεια κάτι που στο pve group είναι αδύνατο. από κει και πέρα δεν έχω βρει τόσο φανταστικά πλεονεκτήματα. άντε για κανένα δύσκολο αρχηγό να αξίζει. πάντως όσο το προσπάθησα ήταν αρκετά δύσκολο και θέλει να κρατάς ισοροπία μεταξύ του τι κάνεις cast και του spell mana & stamina. από εκεί και πέρα. τα level 80 που είδες στο Swamp σημαίνουν ότι είχε περάσει κάποιος 80άρης από εκεί και κάνανε spawn. όσο για την περιοχή δίπλα λέγεται Keshatta και είναι 70+ περιοχή με τρελές pvp σφαγές. να σου πώ την αλήθεια το climbing δεν πρόκειται να το ανεβάσω απλά για να ανεβώ εκεί πάνω μιάς και για να σβήσεις 600 skill points θέλεις 50 silver, ποσό που δεν είμαι διαθετειμμένος να το δώσω ακόμα έτσι για ψίλου πήδημα.
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Για το spellweaving νομίζω μπορείς να το ισσοροπήσεις αν πιεις κάποιος potion για το stamina. Θα το δοκιμάσω λίγο να δω πως λειτουργεί αν και δεν ξέρω τι κάνει το κάθε spell του. Τέλος για purple δεν μιλάω για το keshatta πήγα και εκεί μια βόλτα να δω τι παίζει. Μιλάω για το πολύ βόρεια που υπάρχει μια πύλη και σε πάει στο borders to kush. H περιοχή είναι ακριβώς ίδια με την purple lotus swamp αλλά φοβερά σκοτεινή. Δεν προχώρησα για explore όμως να δω τι παιζει.
LuxJaja Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 α είναι τα αντίστοιχα border kingdoms. free open pvp areas. :-) ψιλοάχρηστα για όσους είναι σε pvp ή rp-pvp servers.
LuxJaja Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 http://www.aocupdates.com/2008/07/16/age-of-conan-expansion-confirmed/ rejoice my brethren for another gold time has come. :-)
christos_75 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ας τελειωσει πρωτα η beta και μετα μπορουν να μιλησουν και για expansion.
chek2fire Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Το expansion νομίζω θα έρθει κατά τις γιορτές και νομίζω ότι θα δοθεί free προσθέτοντας νέες περιοχές στο παιχνίδι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Για 2009 λένε, οπότε βλέπουμε.
batig0al Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 batigOal σε ποια guild εισαι ?Epsilon Team ειμαι στον Wildsoul με nick Εladir (ranger 80lvl). Τελευταια το εχουμε γυρισει στο PvP και στα minigames σε αναμονη του PVP patch. Eλπιζω να προσθεσει pvp content συντομα η Fancom γιατι το να ανεβαζω professions εχει αρχιζει να με κουραζει.
Dragonheart Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Καλησπερα και απο εμενα, ξεκινησα και εγω το AOC μετα απο μηνες αναμονης! Εχοντας μεγαλωσει με τα κομικ του κοναν απλα νοιωθω εξασιασμενος και μονο που το παιζω, εχει βεβαια μερικα προβληματα ακομα αλλα ειμαι αισιοδοξος οτι ολα θα λυθουν τους επομενους μηνες. Ο χαρακτηρας μου ονομαζεται Scribonious παιζω στον Wildsoul και ειμαι στη συμμαχια Greek phalanx. Καλο παιχνιδι σε ολους και πανω απ'ολα καλη διασκεδαση!
chek2fire Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Aνοιξαν τα buddy keys για όσους έχουν πάρει τον κολέκτορα. Αν θέλει κάποιος να του δώσω κάποιο κλειδί ας μου κάνει pm http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm?GAMEID=191&SHOWARTICLE=11267&SETVIEW=news&bhcp=1
chill Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Σημειωτέον ότι αν δεν μπορείτε να βρείτε από κάποιον φίλο το παιχνίδι, πληρώνεται 3 ευρώ για να κατεβάσετε τον client και στις 7 ημέρες του buddy key προστίθενται άλλες τρεις :/
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Χτες επαιζά για ώρα μαζί με ένα necromancer που έπαιζε water elemental δλδ cold. Φοβερό dmg πολύ περισσότερο από τον δικό μου fire και το minion που έχει είναι πολύ πιο χρήσιμο από αυτό του demonologist. Γενικά νομίζω ότι ο necro είναι από τις πιο προσεγμένες class στο game έτσι όπως τους έχω δει να παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα