Skia11 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Τα ισοπεδώνεις όλα νομίζω....Η Funcom, η Eidos και όποιος άλλος είναι πίσω απο αύτο μέχρι στιγμής δεν πηγαίνουν καλά....Έδωσαν το παιχνίδι στη κυκλοφορία μίσο (μη σου πω και λιγοτέρο), αλλά όχι οτι δεν κάνουν συνέχεια update όχι οτι δεν φτιαχνούν πραγμάτα όχι οτι δεν προσπάθουν (πολλές φορές εστιάζουν λάθος).Απο ' ότι καταλαβαίνω όμως πρέπει να είσαι πορομένος με το WoW ακούω συνέχεια για συκρίσεις in-game, πως ήταν το release του WoW πως του AoC, πως του l2...Συγχαριτηρία είσαι αλλος ένας γραφικός τύπος που βρήκες σαν μέτρο σύγκρισης οτι στο WoW δεν έχει γράψεί ποτέ κανείς απο το Develop.. στο forum...ήμαρτον οπωσ θα λεγέ και ο Γεωργίου....Απλώς γραφικός.... Το μόνο γραφικό στην όλη υπόθεση είναι ο τρόπος που μας δούλεψαν, και ο τρόπος που τα χάψαμε για να μας πάρουν τα φράγκα απο την Funcom. To γεγονός ότι έχουν γίνει 1000000 posts που συγκρίνουν το AoC με το WoW δε καθιστά αυτομάτως όποιον postαρει κάτι ανάλογο γραφικό, και κατά την γνώμη μου ήταν τουλάχιστον ατυχής ο χαρακτηρισμός σου (για να μη πω προσβλητικός) στον Radiated μόνο και μόνο επειδή έκανε μια αναφορά στο WoW : "Καταρχην lead designer γραφει σε φορουμς? στο wow 4 χρονια δεν εχει γραψει σε φορουμ ουτε ενας απλος developer." εγώ δε βλέπω τπτ το γραφικό σε αυτό που είπε. Όπως και να το κάνουμε atm δεν υπάρχει άλλο μέτρο σύγκρισης στα ΜΜΟ απο το WoW, και imo δε μπορώ να δεχτώ κάτι λιγότερο σε θέμα polishing απο 'δω και πέρα σε MMO. ΑΝ θέλουν τα φράγκα μας θα πρέπει να μας δώσουν κάτι αντίστοιχο σε θέμα ποιότητας, και όχι ένα overhyped, overated bloated piece of unpolished beta όπως το AoC. Eξάλλου όλοι όσοι postάρουν εδώ τα φράγκα τους τα σκάσανε (και απο early access οι περισσότεροι) το game το παίξανε σε αρκετά καλά lvls το hype ξεφούσκωσε (για μερικούς) και μείναμε να κοιτάμε απορημένοι το (faux) leather map της Hyboria ψάχνοντας το uninstall.
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ρε σεις ημαρτον λυπηθήτε μας. Εχετε 10 σελίδες που σπαμάρετε με κλάψα για το game. Αν δεν σας άρεσε να παρατήσετε το wow γιατί δεν περιμένατε να δείτε τι game είναι πρωτού το αγοράσετε? Εγώ μια χαρά το βρισκω και συνεχίζω να παίζω αν και είμαι 48 lvl έχω άπειρα quest στο journal μου, συνεχίζω να βρίσκω διαφορετικά mob, συνεχιζω να βρίσκω εκπλήξης ingame, σε κάθε lvl παρνω και απίθανα spell τι άλλο να θέλω από ένα mmorpg. Να μου στέλνει η funcom και γκόμενες στο σπίτι να μου κάνουν μαλάξεις καθώς παίζω?
Skia11 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Εσύ το βρίσκεις χάρμα, εγω το βρίσκω χάλια...το πρόβλημα σου πιο είναι? Εμείς που πληρώσαμε και παίξαμε για κοντά δυό μήνες και δε μας άρεσε πρέπει να βγάλουμε το σκασμό? Το να λές την γνώμη σου απο πότε είναι QQ και Blizz fanboyσμός? Στο τέλος τέλος αν δε σ' αρέσει τι γνώμη αποκομίσαμε απο το game υπάρχει και το ignore...
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ποτέ δεν κάνω ignore κανέναν σε όσα forum συμμετέχω και είναι και πάρα πολλά αλλά... Εντάξει σεβαστή η γνώμη σας την διαβάσαμε μια φορά μετά δύο φορές μετά τρεις φορές κάνατε cancel το account σας και καλός κάνατε αν δεν σας άρεσε το game και μετά όμως συνεχίζετε να γράφετε πόσο άθλιο είναι το game και ότι χάσατε 50 ευρώ. Εντάξει ρε σεις το εμπεδώσαμε σε όλες τις λεπτομέρειες γιατί δεν σας άρεσε το game ότι χάσατε τα λεφτά ότι η funcom είναι άθλια και για τα πανηγύρια και ότι δεν θα ξαναπιάσετε το game στα χέρια σας. Αλλά όλα έχουν ένα όριο και η υπερβολή σε όλα τα πράγματα έιναι κουραστική.
Skia11 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ok εφόσον γίνομαι κουραστικός, αυτό είναι το τελευταίο μου post σε αυτό το thread. Κάποια πράγματα είναι καλύτερο να τα διαπιστώσεις μόνος σου. /signing out
Radiatedsoul Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δε σου αρεσει δηλαδη που λεμε οτι παιχνιδι ειναι μουφα? Οτι μας εκλεψε τα λεφτα η funcom, οτι δε προκειτε να ξαναγορασω παιχνιδι της funcom και τσαμπα να μου το δινει. Οκ δε σου αρεσει να το ακους και σε καταλαβαινω, γιατι ειναι το παιχνιδι που παιζεις. Εξαλλου τοσοι πολλοι τα λενε συνεχεια, και εγω προσωπικα τα εχω πει πανω απο 10 φορες σε φορουμς, και απειρες φορες real life σε φιλους. Πιστευεις ομως οτι ορισμενες γνωμες εχουν μεγαλυτερη αξια και αλλες μικροτερη αξια? Αλλο ειναι να σου μιλαει ο Αινσταιν για την θερια της σχετικοτητας και αλλο ενα παιδακι που διαβασε ενα αρθρο σε μια εφημεριδα και θελει να σε "διαφωτισει". Ειπες οτι εισαι ακομα 48lvl . Εγω το παρατησα πριν απο 1 μηνα και ειμουν 59 lvl και ειχα περασει το tortage με 3 alts, οπως και πολλοι αλλοι απο αυτο το φορουμ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Απλά αυτοί που θέλουν να συνεχίσουν δεν θέλουν να ακούνε συνέχεια από αυτούς που έχουν φύγει. Ξέρουμε ότι δεν το γουστάρετε, αλλά αφού φύγατε φύγατε. Μην μας την λέτε συνέχεια please.
batig0al Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Τα περι κλεψιματος κτλ. τα βρισκω τουλαχιστον γελοια. Οποιος δεν ηξερε τι αγοραζε, ειτε να εμπαινε σε καμια απο τις πολλες Beta που κυκλοφορουσαν επι βδομαδες ή να περιμενε για κανα trial. Εγω ειμαι 76 lvl, ελπιζω να χτυπησω 80 μεχρι τη Παρασκευη γιατι εχει σχεδιαστει raid απο το guild στο Dragon's Lair (Vistrix) που απ'τι ακουω εχει ωραια drops αν και χλωμο το βλεπω να το καταφερνουμε στη 1η προσπαθεια. Απο PVP παντως στο server που παιζω (Wildsoul) γινεται της ποπης στη μονη 70-80 zone (Κhesatta). To 70-80 γινεται αρκετα ευκολο με group aoe και αυτο ειναι θετικο. Περιμενω πως και πως να χτυπησω 80, ήδη εχω μερικα ωραια items απο Khesatta epic αν και απο'τι εχω καταλαβει με craft ειναι τα καλυτερα items. Το class μου (Ranger) ενταξει καλο ειναι αλλα το οτι δεν εχει σχεδον καθολου aoe κανει δυσκολο το lvling. Στο pvp ειναι μετριος αν και ακομη περιμενω να δω στα 80 τι γινεται για να εκφερω γνωμη. Αν και απ'τι διαβαζω οταν εισαγουν το νεο pvp συστημα θα αλλαξουν και πραγματα στα classes. Για να δουμε...
Taral21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Lvl 75 Conqueror κι εγώ, σε PvE server, περιμένω να μπει το PvP patch για να κρίνω από πρώτο χέρι. Σε PvE καταστάσεις ακόμα υπάρχει ζουμί και δεν ξεμένω από quests μιας και στο Κhesatta γίνεται χαμός με πολλά quests grp ή solo! Για χρήμα κάνω συχνα πυκνά τα Villa quests με αποτέλεσμα να χρειάζομαι μόνο 3 gold πλέον για να πάω και σαν architect στο Tier 2....
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 batigOal σε ποια guild εισαι ? ειχα παει σε raid στο vistrix και ειμαστε 24 ατομα ειχα 8-10 fps στη μαχη ... μονο purple item level 80 ριχνουν τα mob
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 To χτεσινό update έφερε φοβερές βελτιώσεις και προετοιμάζετε το έδαφος για το pvp update που μάλλον θα έρθει την επόμενη εβδομάδαδ.Ηδη προστέθηκε η μπάρα για το pvp leveling. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα όσοι παίζουμε σε pvp server θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζική σφαγή . Aλλές όμορφες βελτιώσεις έιναι που επιτέλους συμαζέψανε το guild tab και βάλαν και ένα gui για τα emotion. Ρίξανε και τις τιμές για τα άλογα. Πλέον θέλεις περίπου στα 1.70g να πάρεις κάποιο άλογο και να μην σε φάει ο ποδαρόδρομος. Πάντως μηδενίσανε σχεδόν τις αποστάσεις αφού προσθέσανε npc που σε πάνε σε διάφορες τοποθεσίες ingame και δεν χρειάζετε πλέον να κόβεις τόσα χιλιόμετρα για να πας από την μια περιοχή στην άλλη. Γενικά έχουμε με το τελευταίο update μια αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα και πολλά quest διορθώθηκαν και έγιναν bug free. Δείτε και εδώ http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=publish.show&func_id=1109&table=PUBLISH&template=news_features_game&selected=1109 Aπό τι λένε είναι και κοντά το πρώτο update που θα προσθέσει νέες περιοχές και περισσότερα quest. Για μένα πάντως παραμένει το game το ομορφότερο mmoprg που έχω ασχοληθεί. Μια βόλτα από cimmeria θα πείσει και τον πιο δύσπιστο.
Xorxhs! Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 για να τα λεμε ολα,γιατι μαλον δε γνωριζεις και πολλα ... High number of players are invisible Many fatalities moves are bugged and can be exploided Many items have broken or missing stats Necromancer pets cant attack Inifinite Knockdown and Stuns
posonap Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Και μένα μου άρεσε το update...ΟΧΙ δεν έγινε το AοC αυτό που περιμένω....Οχι δεν είναι ολοκλήρωμένο....Εχώ μια υποψία οτι η Funcom δεν καταλαβαίνει γιατί ο κοσμός παράτησε το AoC μόλις ένα μήνα μετα το release του....Aς φτιάξει πιό κομβίκά πράγματα σαν αύτα που λεεί ο φίλος απο πάνω μου και ας καθηστερήσει λίγο το pvp update....Για να δούμε κάτι δεν μου παεί καλά ομως αν και μάρεσε το τεέυταίο update...Χθές το guild μού είχε siege....αν και εφόσον το βελτιώσουν κιαλλο είμαι σίγουρος οτι το conan θα παεί κάλα....Προς το πάρων η Funcom είναι ακομά ΜΗΔΕΝ....
LuxJaja Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Βάλανε fix χτες το βράδυ γύρω στις 12-1 μέχρι το πρωί που διόρθωνε τα bugs που εμφανίστηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα