Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Το πρόβλημα δεν θα είναι μόνο το WoW style targeting, αλλά το ότι δεν θα μπορείς να κάνεις pre-load το combo και να περιμένεις το τελευταίο χτύπημα για να ρίξεις full damage. Στην Kylikki που πρέπει να σκοτώνεις γρήγορα κάτι λύκους που βγάζει, πρέπει να φορτώσεις το combo και μόλις βγουν να ρίξεις το τελευταίο χτύπημα για το damage. Αν είναι να χάνουμε 45% της ζημιάς (3 hits, στο 4ο ανάβει το combo), τότε να τα βάλουμε στον κ0λο μας; edit: Από http://forums.ageofconan.com/showpost.php?p=1515074&postcount=300 (Sharum - Designer) First of all, let me admit to not having read through the entire thread (I know I know, shame on me ) so I don't know if this has been answered already or not. With regards to the change to how combo-finisher damage is calculated ("For each attack in the combo chain that you do without a valid target, your end damage (on the combo finisher) is reduced 15% per miss.") I think I should point out that having a target, whether its standing still in front of you and you missing, or running away so its just out of range etc will NOT lower your damage. However, if you do the first 3 swings of a combo in mid-air with no target, then run up to someone and just execute the finisher, your damage WILL be lowered. Hope that clarifies things a bit
Skia11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Οκ, απ' ότι καταλαβαίνω ετοιμάζονται για το pvp patch και κάνουν προσπάθειες να ισορροπίσουν τα πράγματα στο grp pvp π.χ. να μη κάνει preload το CoS o barb στο κενό και μετά να το κάνει land σε ένα grp με pvpers που πλακώνεται παρακάτω...άν είναι έτσι και δεδομένου των (υποτιθέμενων) fixes με το hide bug τότε είναι indeed good news για classes όπως οι assassins. Ίδωμεν Edit: Είναι και ένα έμμεσο buff στα stealth classes καθώς άν είσαι hidden και φάς ένα combo που προορίζεται για κάποιον άλλο αυτό σημαίνει αρκετά λιγότερο dmg για σένα.
Dreamcatcher Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 να ταν το group stealth το μοναδικό προβλημα του assasin καλα θα ηταν. Kατ' εμε το class όπως είναι τώρα δεν εχει λογο ύπαρξης αφου τα αλλα 2 stealth classes μπορούν να κάνουν οτι εσυ τις πιο πολλές φορες καλύτερα και έχουν και καλύτερο armor. wtf δηλαδή...
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 εγω ξερω οτι με πιασαν κοτσο και μου πηραν τα 70 ευρω (ηθελα και κολεκτιον εντισιον...) Αλλα η αληθεια ειναι οτι ακομα παρακολουθω τα οφισιαλ φορουμς για να γελασω λιγο με τα νεα patches και με αυτους που τους αρεσει το παιχνιδι. Εγω ψιλιαστικα την δουλεια απο την αρχη οτι κατι βρωμαει εδω. Στο τελος της πρωτης εβδομαδας κυκλωφοριας ημερα παρασκευη τα πρωτα προβληματα ειχαν αρχισει να φαινονται σε πολυ μεγαλο βαθμο, και στα επισιμα φορουμς γινοτατε χαμος απο τα ποστς για προβληματα. Βγαινει λοιπον την παρασκευη ενας επισιμος στα φορουμς με τιτλο "lead designer" διπλα απο το ονομα του στα φορουμς και γραφει "we are very happy you enjoy our game! tonight its friday and all the team is going out to drink some bears and find ladies! cya all on monday happy weekend!" . Δε κανω πλακα αυτο ηταν σε γενικεσ γραμμες το ποστ που εκανε μπορειτε να πατε να κοιταξετε αν θελετε. Καταρχην lead designer γραφει σε φορουμς? στο wow 4 χρονια δεν εχει γραψει σε φορουμ ουτε ενας απλος developer. Κατα δευτερον πρωτη εβδομαδα κυκλωφωριας εκει που παιζονται ολα και ο αλλος θα κανει ΣΚ για μπυρες και χαλαρωση? Εδω ο κοσμος χανεται και το Μ...Ι χτενιζεται? Ρε παιδια και ψιλικατζιδικο να ανοιξεις που λεει ο λογος το πρωτο μηνα θα εισαι απο πανω για να μη παει τιποτα στραβα, και αυτοι ολοκληρο MMO λαντσαρανε και φυγανε το πρωτο ΣΚ για μπυρες? Αλλα αυτοι καλη δουλεια κανανε , εμεις ειμαστε οι μαλακες. 700 000 πουλησανε με 50 ευρω μεσο ορο το ενα μας κανει 35 κατομυρια ευρω. Τα τρωνε στην υγεια μας τωρα... γιαυτο φυγανε την πρωτη εβδομαδα για μπυρες, αυτο που θελανε το καταφεραν. καθιστε τωρα οσοι ειστε ακομα εκει και πληρωστε τις μπυρες τους.
posonap Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 εγω ξερω οτι με πιασαν κοτσο και μου πηραν τα 70 ευρω (ηθελα και κολεκτιον εντισιον...) Αλλα η αληθεια ειναι οτι ακομα παρακολουθω τα οφισιαλ φορουμς για να γελασω λιγο με τα νεα patches και με αυτους που τους αρεσει το παιχνιδι. Εγω ψιλιαστικα την δουλεια απο την αρχη οτι κατι βρωμαει εδω. Στο τελος της πρωτης εβδομαδας κυκλωφοριας ημερα παρασκευη τα πρωτα προβληματα ειχαν αρχισει να φαινονται σε πολυ μεγαλο βαθμο, και στα επισιμα φορουμς γινοτατε χαμος απο τα ποστς για προβληματα. Βγαινει λοιπον την παρασκευη ενας επισιμος στα φορουμς με τιτλο "lead designer" διπλα απο το ονομα του στα φορουμς και γραφει "we are very happy you enjoy our game! tonight its friday and all the team is going out to drink some bears and find ladies! cya all on monday happy weekend!" . Δε κανω πλακα αυτο ηταν σε γενικεσ γραμμες το ποστ που εκανε μπορειτε να πατε να κοιταξετε αν θελετε. Καταρχην lead designer γραφει σε φορουμς? στο wow 4 χρονια δεν εχει γραψει σε φορουμ ουτε ενας απλος developer. Κατα δευτερον πρωτη εβδομαδα κυκλωφωριας εκει που παιζονται ολα και ο αλλος θα κανει ΣΚ για μπυρες και χαλαρωση? Εδω ο κοσμος χανεται και το Μ...Ι χτενιζεται? Ρε παιδια και ψιλικατζιδικο να ανοιξεις που λεει ο λογος το πρωτο μηνα θα εισαι απο πανω για να μη παει τιποτα στραβα, και αυτοι ολοκληρο MMO λαντσαρανε και φυγανε το πρωτο ΣΚ για μπυρες? Αλλα αυτοι καλη δουλεια κανανε , εμεις ειμαστε οι μαλακες. 700 000 πουλησανε με 50 ευρω μεσο ορο το ενα μας κανει 35 κατομυρια ευρω. Τα τρωνε στην υγεια μας τωρα... γιαυτο φυγανε την πρωτη εβδομαδα για μπυρες, αυτο που θελανε το καταφεραν. καθιστε τωρα οσοι ειστε ακομα εκει και πληρωστε τις μπυρες τους. Τα ισοπεδώνεις όλα νομίζω....Η Funcom, η Eidos και όποιος άλλος είναι πίσω απο αύτο μέχρι στιγμής δεν πηγαίνουν καλά....Έδωσαν το παιχνίδι στη κυκλοφορία μίσο (μη σου πω και λιγοτέρο), αλλά όχι οτι δεν κάνουν συνέχεια update όχι οτι δεν φτιαχνούν πραγμάτα όχι οτι δεν προσπάθουν (πολλές φορές εστιάζουν λάθος).Απο ' ότι καταλαβαίνω όμως πρέπει να είσαι πορομένος με το WoW ακούω συνέχεια για συκρίσεις in-game, πως ήταν το release του WoW πως του AoC, πως του l2...Συγχαριτηρία είσαι αλλος ένας γραφικός τύπος που βρήκες σαν μέτρο σύγκρισης οτι στο WoW δεν έχει γράψεί ποτέ κανείς απο το Develop.. στο forum...ήμαρτον οπωσ θα λεγέ και ο Γεωργίου....Απλώς γραφικός....
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 και με ποιο παιχνιδι θελεις να το συγκρινω? με το tabula rasa? To wow ειναι το μετρο συγκρισης με αυτο το συγκρινω
sodeli Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Στο απόγειο του hype του λίγο πριν απο το release, το AoC ήταν το παιχνίδι που ήρθε να για να εκθρωνήσει το WoW, το οποίο όποιος δεν το βαριόταν ήταν retard,rp nerd κτλ. Και τώρα είναι άδικη η κάθε σύγκριση του AoC με το WoW,ακόμα και με το....L2 και όλοι εμείς που τα συγκρίνουμε είμαστε γραφικοί; Καλώς ή κακώς το WoW είναι το μέτρο σύγκρισης στα mmo. Το AoC είχε την ευκαιρία του, δυστυχώς όμως η Funcom χαντάκωσε ένα παιχνίδι με τεράστιες δυνατότητες. 1000 φορές να είχε καθυστερήσει την κυκλοφορία του και να βλέπαμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι παρά αυτο το απαράδεκτο beta release.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Καταρχην lead designer γραφει σε φορουμς? στο wow 4 χρονια δεν εχει γραψει σε φορουμ ουτε ενας απλος developer. Για τα υπόλοιπα δεν λέω κάτι, αλλά γι'αυτό... Όποια καλή εταιρεία σέβεται λίγο την κοινότητα της, έχει devs να μιλάνε στο forum. Το να κλείνεις την πόρτα στην μούρη των πελατών, είναι χοντρή μ...κία. Το πρόβλημα μου είναι πως το κάνει αρκετά η FC τελευταία ή μας δίνει πολύ λίγα στοιχεία.
posonap Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 και με ποιο παιχνιδι θελεις να το συγκρινω? με το tabula rasa?To wow ειναι το μετρο συγκρισης με αυτο το συγκρινω Αποψή μου είναι οτι για να καταφέρει μια εταιρεία να βγάλει τη blizzard απο την πρώτια πρέπει να έχει η κόσμο απο τη blizzard ή η ίδια η Blizzard να το αφήσει να γίνει...Πότε δεν πίστεψα οτί σε μία μερά 10.000.000 κόσμος θα σταματήσει να παίζει WoW και θα αρχίζει να παίζει ΑοC ή WAR ....Είναι ασκόπο να συγκρίνεις η να ψαρώνεις με τετοιού ειδούς παπαριές...Το AoC είναι μια καλή ανολοκλήρωτη σκέψη που αν δεν θές να χάσεις τα λεφτά σου καντό cancel και δώστου μια ευκαιρία το Σεπτεμβρή τότε αν είναι έτσι ακομα κάντο uninstall (αφου το πληρωσες που το πλήρωσες ) ...εγώ αυτό θα κάνω.. μπας και δεν χάσω τα λεφτά μου...
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Εγώ πιστευω ότι αυτα τα 10 εκατομμυρια που παίζουν wow δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν ποτέ άλλο mmorpg. Βλέπουμε και παραδείγματα εδώ που τα πάντα τους πειράζουν και δεν βλέπουν πουθενά κάτι θετικό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Γεγονός είναι ότι ΜΜΟ που να ρίξει το WoW από την καρέκλα του, δεν υπάρχει στον ορίζοντα μέχρι στιγμής. Και κάτι άκουσα ότι 4 classes από το Warhammer Online έφαγαν removal; Καλά πάμε...
GabrielConnor Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Όσοι έχουν κάνει end game raiding στο WoW και προσπαθήσουν να βρούν το ίδιο στο AoC, απλά θα ξενερώσουν. Αυτό έπαθα και εγώ. Πρός το παρόν τα boss encounters είναι αστεία. Ευελπιστώ στο μέλλον να βελτιωθεί πολύ το raiding κομμάτι, γιατί για εμένα και για πολλους άλλους είναι το μοναδικό πράγμα με το οποίο ασχολούμαστε στα MMO.
batig0al Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δεν τη παλευω να διαβασω τα post σχετικα με το wow κτλ. Για μενα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, και τον Αυγουστο θα κανουν το πεβεπε update και εχει να γινει σφαγη. Ηδη γινεται δηλαδη (μεγαλο μισος αναμεσα στα guilds) αλλα ειναι σχεδον ανουσια. Δεν ξερω αν εχει postaριστει πιο πανω αλλα ενα pvp videaki που ειχε ανεβει στα επισημα forums τα λεει ολα. Εδω ειναι το link για οποιν θελει να το κατεβασει σε καλη ποιοτητα (http://files.filefront.com/enkrangerpvpavi/;10951837;/fileinfo.html). Γουσταρουμε AOC για το PVP...heads will roll!
Xorxhs! Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 u=you....hehe Ghost πως φαινεται οτι παιζεις σε RP server
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα