Skia11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ρε Ghost, πόσο να αντέξω ο άνθρωπος, μετά το FoTD (αλλά και σε αυτό) το game ήταν μια απελπισία απο θέμα quests, και ξέρεις ότι δεν είναι μερικές ώρες. Είναι απαράδεκτο κατά την γνώμη μου το 2008 να χρειάζεται να grindαρεις lvls ολόκληρα επειδή δεν μπόρεσαν να προβλέψουν ότι κάποτε ο κόσμος θα έφτανε και σε αυτό το lvl (lol?) κάποια στιγμή. Κατά την γνώμη μου το lvling σε ένα νέο ΜΜΟ πρέπει να είναι η πιο ευχάριστη διαδικασία καθώς εκεί γνωρίζεις τον κόσμο του game, το class σου, τις δυνατότητές σου, grpάρεις κάνοντας νέες φιλίες, pvp κάνοντας νέους εχθρούς, και άρχίζεις να έχεις ένα glimpse απο το μελλοντικό end game πλησιάζοντας τα high lvl areas σιγά σιγά. Ε λοιπόν μέχρι το lvl 53 όπου και σταμάτησα το game ήταν ένα uphill battle με τα bugs, lack of content, my broken class, τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ unballances μεταξύ των classes στο pvp. Ειλικρινά σε τέτοιο βαθμό frustration δεν είχε καταφέρει να με φτάσει game ποτέ, ζήτημα να κατάφερα να βρώ proper grp 1-2 φορές, για να κάνω κανά grp-dungeon quest απλά το game δεν είναι user friendly πως να το κάνουμε δλδ. Μπορεί να λέμε ότι το WoW είχε και αυτό προβλήματα στην αρχή του (καμία σχέση με αυτό το χάος του Conan) αλλά αυτό ήταν το...2004, 4 έτη μετά στο 2008 ΔΕΝ μπορώ ώς gamer, ώς πελάτης, και ώς νοήμων άνθρωπος να δεχτώ να πληρώσω για ένα service που βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, το game όχι απλά δεν ήταν polished...δεν ήταν READY για να βγεί, ήταν τόσο δύσκολο δλδ να πάρουν μερικά μαθήματα απο το ποιά ήταν τα στοιχεία που έκαναν το WoW (ακόμα και τώρα με όλο το κορεσμό) τέτοια επιτυχία?? Το μόνο που μου άφησε η εμπειρία μου με το Conan ήταν μια πικρία για το πως με έπιασαν κότσο πασσάροντας μου ότι ήθελα να ακούσω και πέταξα τα λεφτά μου. Αν αυτό σου ακούγεται υπερβολικό, τώρα που είσαι σε high lvl, και μπορείς να δεις το game στο σύνολό του πες μου με το χέρι στην καρδιά ότι είναι ψέμματα ότι το πιο polished κομμάτι του game ήταν στο Tortage...τυχαία? Δέν νομίζω, τέτοια χαώδης διαφορά απο το Tortage και μετά δε μπορεί να είναι τυχαία, ρίξανε εκεί όλα τα resources τους (στα πρώτα 20 lvls) για να τσιμπίσει ο κόσμος και να αρχίσει να ρέει το χρήμα...και μετά το Tortage έμενα μλκας βλέποντας τα probs και έλεγα "δε μπορει το game θα φτιάξει σε λίγο, στο επόμενο lvl, στο επόμενο feat, στο επόμενο zone, στο επόμενο proff, στο επόμενο dungeon, στο επόμενο pvp fight,στο επόμενο patch, στο επόμενο νέο combo, στο mount, στο επόμ....Ε ΑΪ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ στο τέλος τέλος /cancel sub" Αυτά και sorry άν ακούστηκα bitter και για το wall of text, αλλά είχα πολλά hopes για το συγκεκριμένο game, δε πειράζει όμως παθαίνεις και μαθαίνεις. Φιλικά πάντα Υ.Γ. Assassins @ lvl 80 is an urban myth
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 πες μου με το χέρι στην καρδιά ότι είναι ψέμματα ότι το πιο polished κομμάτι του game ήταν στο Tortage...τυχαία? Γεγονός είναι πως η Tortage είναι το πιο polished κομμάτι για να δώσει την καλή πρώτη εντύπωση. Το πρόβλημα είναι πως πράγματι μετά λείπουν αρκετά πράγματα. Χθες κάναμε συζήτηση με τα υπόλοιπα άτομα και παρ'όλο που μερικοί θέλουμε πολύ το παιχνίδι να πετύχει, χάνουμε την υπομονή μας με την Funcom... Πολλά πράγματα που είχαν υποσχεθεί, δεν έχουν μπει ακόμα και το PvP Patch αργεί πολύ ενώ ήταν τέλη Ιουνίου/αρχές Ιουλίου. Τώρα είμαστε μέσον σχεδόν. Αν δεν σκιστούν στην δουλειά, το βλέπω να παίρνει τον δρόμο του Auto Assault. Εγώ προσωπικά έχω πρόβλημα τώρα που κάθε φορά που κάνω log in, τρώω το 3 secs freeze & "An error has occured with your client...blah blah blah" (αυτό που μόλις το φάς, αρχίζει το παιχνίδι να κάνει corrupt τα αρχεία του) , με αποτέλεσμα να μπορώ να παίξω μόνο σε dungeon. Κι έκανα και reinstall... Assassins lvl 80 is an urban myth Μπα, υπάρχουν διάφοροι. Έχουμε κι εμείς 1.
Skia11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μπα, υπάρχουν διάφοροι. Έχουμε κι εμείς 1. Άν ασπάστηκαν τον βουδισμό και τις διδαχές του Ghandi μπορεί να τα κατάφεραν μερικοί :lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Απ'ότι φαίνεται Skia, τελικά το βλέπω να ρίχνεις cancel. Test Server patch notes για 16 Ιουλίου. http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=129193 Αυτό δεν έχω καταλάβει, γιατί ολοι το διάβασαν και κάνουν σαν τρελοί: For each attack in the combo chain that you do without a valid target, your end damage (on the combo finisher) is reduced 15% per miss. Valid target ελπίζω να εννοεί απλά να στοχεύεις κάποιον, αλλά όλοι φοβούνται μήπως εννοεί valid hit και πως αν δοκιμάζεις preload combo σε κάποιον που τρέχει χοροπηδάει, τότε θα κάνεις πχ. σε 4-hit combo finisher -45% ζημιά. Τέλος πάντων, βλέπουμε...
Skia11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 To έκανα το cancel Ghost βδομάδες πρίν. Άν είναι έτσι όπως τα λές για τα combos...ετοιμάσου για μαζικό exodus.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δεν λέω κάτι, γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοεί. Εγώ πιστεύω πως αν δεν έχεις κάνει κάποιον target, τότε μετράει το damage reduction από τα miss. Αλλά ο κόσμος θεωρεί (στις αρχικές σελίδες, γιατί δεν άντεχα να διαβάζω το ατέλειωτο QQ)ότι το valid target = valid hits το οποίο μου φαίνεται τελείως κουλό. Αν πάντως πρέπει όλα τα white hits του combo να σκάνε πάνω στον στόχο για να έχεις φουλ ζημιά, τότε ναι, θα κάνω κι εγώ το cancel πολύ γρήγορα, γιατί δεν έχω όρεξη να κυνηγάω τους χοροπηδηχτούληδες.
Skia11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Πάντως το +25% range στα combo final hit είναι προς την σωστή κατεύθυνση ειδικά για τους assassins οι οποιοί έχουν daggers (=the shortest range melee weapons in game).
sodeli Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Το μόνο που μου άφησε η εμπειρία μου με το Conan ήταν μια πικρία για το πως με έπιασαν κότσο πασσάροντας μου ότι ήθελα να ακούσω και πέταξα τα λεφτά μου. Αν αυτό σου ακούγεται υπερβολικό, τώρα που είσαι σε high lvl, και μπορείς να δεις το game στο σύνολό του πες μου με το χέρι στην καρδιά ότι είναι ψέμματα ότι το πιο polished κομμάτι του game ήταν στο Tortage...τυχαία? Δέν νομίζω, τέτοια χαώδης διαφορά απο το Tortage και μετά δε μπορεί να είναι τυχαία, ρίξανε εκεί όλα τα resources τους (στα πρώτα 20 lvls) για να τσιμπίσει ο κόσμος και να αρχίσει να ρέει το χρήμα...και μετά το Tortage έμενα μλκας βλέποντας τα probs και έλεγα "δε μπορει το game θα φτιάξει σε λίγο, στο επόμενο lvl, στο επόμενο feat, στο επόμενο zone, στο επόμενο proff, στο επόμενο dungeon, στο επόμενο pvp fight,στο επόμενο patch, στο επόμενο νέο combo, στο mount, στο επόμ....Ε ΑΪ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ στο τέλος τέλος /cancel sub" +1 Λίγο η βαρεμάρα απ το WoW, λίγο το μπλαμπλα την πατήσαμε με το Conan:-( That is called Hype my friend
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Με τον demonologist που παίζω τον έχω κατευχαριστηθεί. Πανέμορφα feat με αναβαθμίσεις στον nuker μου συνεχώς σε κάθε lv και με όμορφα spell. Καταρχην για να ξεκαθαρισουμε κάποια πράγματα. Τα mmorpg είναι απο την φύση του grinding game και άν περιμένεις κάτι παραπάνω δυστηχώς δεν πρέπει να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Και εγώ πλέον δεν παίζω φανατικά όπως έπαιζα πιτσιρικάς αλλά δεν με ενοχλεί το grinding αν έχει στηθεί σωστά σε ένα game. Δλδ να έχει μια ποικιλία από mob, να είναι αρκετά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να φαρμάρεις 3-4 lvl παραπάνω από τον char σου και τέλος οι τοποθεσίες αλλά και η μουσική που τις συνοδεύει να σου λένε κάτι. Στο aoc όλα αυτά τα έχω βρεί μέχρι στιγμής που είμαι 48 lvl και έχω μπορώ να πω ότι κάθε φορά που μπαίνω μέσα στο game θα βρω πράγματα να κάνω. Το μόνο κακό του είναι ότι υπάρχουν στιγμές που για να βρείς quest θα πρέπει να ρίξεις λίγο ποδαρόδρομο. Παίζω σχεδόν όλα τα mmorpg που κυκλοφορουν και ως συνήθως τα παρατάω από ακατάσχετη βαρεμάρα μετά από 2 μήνες. Αυτό εδώ θα το συνεχίσω μέχρι να εμφανισεί κάτι καλύτερο γιατί κάτι λέει και δεν ειναι τόσο μλκ που να σε κάνει να βαριέσε να μπεις να παίξεις...
Skia11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Check, είμαι 35 ετών και ασχολούμαι με games απο τον καιρό του spectrum και του commodore, ΞΕΡΩ πολύ καλά τι να περιμένω απο ένα game και απο ένα MMO και το grinding στο lvling ΧΩΡΙΣ quests είναι α π α ρ ά δ ε κ τ ο το 2008. Εσύ πως λες να έπεσα μέσα στο lvl range σου? τυχαία? no offence έλα να κάνουμε τη κουβέντα όταν θα έχεις περάσει απο το 48 - 56 grindfest. Ghost: τώρα το είδα "For each attack in the combo chain that you do without a valid target, your end damage (on the combo finisher) is reduced 15% per miss" Μπαρούτι μου μυρίζει...
Dreamcatcher Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Assassin* The following abilities now have new effects: Cat's Paw, Opportunistic Strike, Kidney Shots, Avatar of Death, Lotus Overdose, Necrotic Leech, Corrupting Strikes, and Lunge. επιτελους! τρεχω να ενεργοποιησω το account
christos_75 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ρε Ghost, πόσο να αντέξω ο άνθρωπος, μετά το FoTD (αλλά και σε αυτό) το game ήταν μια απελπισία απο θέμα quests, και ξέρεις ότι δεν είναι μερικές ώρες.Είναι απαράδεκτο κατά την γνώμη μου το 2008 να χρειάζεται να grindαρεις lvls ολόκληρα επειδή δεν μπόρεσαν να προβλέψουν ότι κάποτε ο κόσμος θα έφτανε και σε αυτό το lvl (lol?) κάποια στιγμή. Κατά την γνώμη μου το lvling σε ένα νέο ΜΜΟ πρέπει να είναι η πιο ευχάριστη διαδικασία καθώς εκεί γνωρίζεις τον κόσμο του game, το class σου, τις δυνατότητές σου, grpάρεις κάνοντας νέες φιλίες, pvp κάνοντας νέους εχθρούς, και άρχίζεις να έχεις ένα glimpse απο το μελλοντικό end game πλησιάζοντας τα high lvl areas σιγά σιγά. Ε λοιπόν μέχρι το lvl 53 όπου και σταμάτησα το game ήταν ένα uphill battle με τα bugs, lack of content, my broken class, τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ unballances μεταξύ των classes στο pvp. Ειλικρινά σε τέτοιο βαθμό frustration δεν είχε καταφέρει να με φτάσει game ποτέ, ζήτημα να κατάφερα να βρώ proper grp 1-2 φορές, για να κάνω κανά grp-dungeon quest απλά το game δεν είναι user friendly πως να το κάνουμε δλδ. Μπορεί να λέμε ότι το WoW είχε και αυτό προβλήματα στην αρχή του (καμία σχέση με αυτό το χάος του Conan) αλλά αυτό ήταν το...2004, 4 έτη μετά στο 2008 ΔΕΝ μπορώ ώς gamer, ώς πελάτης, και ώς νοήμων άνθρωπος να δεχτώ να πληρώσω για ένα service που βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, το game όχι απλά δεν ήταν polished...δεν ήταν READY για να βγεί, ήταν τόσο δύσκολο δλδ να πάρουν μερικά μαθήματα απο το ποιά ήταν τα στοιχεία που έκαναν το WoW (ακόμα και τώρα με όλο το κορεσμό) τέτοια επιτυχία?? Το μόνο που μου άφησε η εμπειρία μου με το Conan ήταν μια πικρία για το πως με έπιασαν κότσο πασσάροντας μου ότι ήθελα να ακούσω και πέταξα τα λεφτά μου. Αν αυτό σου ακούγεται υπερβολικό, τώρα που είσαι σε high lvl, και μπορείς να δεις το game στο σύνολό του πες μου με το χέρι στην καρδιά ότι είναι ψέμματα ότι το πιο polished κομμάτι του game ήταν στο Tortage...τυχαία? Δέν νομίζω, τέτοια χαώδης διαφορά απο το Tortage και μετά δε μπορεί να είναι τυχαία, ρίξανε εκεί όλα τα resources τους (στα πρώτα 20 lvls) για να τσιμπίσει ο κόσμος και να αρχίσει να ρέει το χρήμα...και μετά το Tortage έμενα μλκας βλέποντας τα probs και έλεγα "δε μπορει το game θα φτιάξει σε λίγο, στο επόμενο lvl, στο επόμενο feat, στο επόμενο zone, στο επόμενο proff, στο επόμενο dungeon, στο επόμενο pvp fight,στο επόμενο patch, στο επόμενο νέο combo, στο mount, στο επόμ....Ε ΑΪ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ στο τέλος τέλος /cancel sub" Αυτά και sorry άν ακούστηκα bitter και για το wall of text, αλλά είχα πολλά hopes για το συγκεκριμένο game, δε πειράζει όμως παθαίνεις και μαθαίνεις. Φιλικά πάντα Υ.Γ. Assassins @ lvl 80 is an urban myth +1 και απο μενα. Εχω κανει /cancel απο το δευτερο Σ/Κ που το ειχα.
kaiowas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Τα ιδια και δω το παρατησα 2η βδομαδα. Συμφωνω απολυτα με τον Skia, εγω βεβαια δεν εφτασα τοσο ψιλο level (22 level τον παρατησα). Κολησα με ενα ηλιθιο τελειως quest απο το main story που για μια βδομαδα δεν απαντουσαν Gm και στο Forum επισημα ενω ημασταν 20-30 ατομα που χαμε το προβλημα (και αλλοι χ100 φανταζομε που δεν μπηκαν στον κοπο να το γραψουν στο φορουμ γιατι ετσι και αλλιως κανεις δεν απαντουσε). Τελικα τελειωσα με το quest και πηγα σε αλλες πολεις εκτος της Tortage, οπου ηρθε το τελικο ξενερωμα. Το κακο ειναι οτι επεισα και κανα 2 φιλους μου να το παρουν να παιξουμε μαζι, οι οποιοι ακομα με βριζουν... Πεταμενα λεφτα και ποτε ξανα παιχνιδι απο την Funcom.
Skia11 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 "For each attack in the combo chain that you do without a valid target, your end damage (on the combo finisher) is reduced 15% per miss" Κάτι άλλο που παρατήρησα σε αυτό το patch note, "valid target" σημαίνει ότι πρέπει να έχεις κάπoιον targeted (as in tab targeting) ή απλά όποιον πάρει dmg? Ως γνωστόν σε πολλά fights δεν είναι απαραίτητο να κάνεις target τον αντίπαλο σου, αν είναι στο cone of damage σου τότε τον χτυπάνε και τα white hits και το final blow του combo σου...αν αυτό σημαινει tab targeting τότε άλλο ένα feature του game (και πολυδιαφημιζόμενο) πάει περίπατο καθώς θα είναι WoW style tab targeting all over again.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα