Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά το wow το παράτησα και εγώ τον πρώτο μήνα :P αλλά μετά σιγά σιγά το παιχνίδι έγινε αυτό που ξέρουμε. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και με το AOC, εγώ τουλάχιστον παρόλα τα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί ως gamer αρνούμαι να το ξεγράψω από τώρα. Περιμένω πολλά στην συνέχεια. Η funcom δουλεύει αν κρίνω από το patches οπότε μια δεύτερη ευκαιρία από εμένα θα την έχει.

Όταν βγήκε το wow δεν υπήρχε ανταγωνισμός ούτε το είδος των mmo ήταν τόσο διαδεδομένο. Για τους περισσότερους από εμάς ήταν η πρώτη επαφή με τα mmo και όσο να ναι δεν ξεχνιέται το ανελέητο λιώσιμο. χώρια του ότι πάρα πολλοί παίκτες του wow είχαν τεράστια επαφή με τον κόσμο του παιχνιδιού από τα strategy games του franchise. Το AOC μπήκε έτσι σφήνα στην pc gaming industry και τουλάχιστον στο launch ο κόσμος έδειξε ότι διψάει για κάτι νέο. Ως καταναλωτές όταν η μπάλα ήταν στην μεριά μας την παίξαμε κατάλληλα : "ναι θέλουμε aoc". Tώρα η μπάλα είναι στην μεριά την funcom....από αυτήν εξαρτάται το μέλλον του AOC.

Δημοσ.
Προσωπικά το wow το παράτησα και εγώ τον πρώτο μήνα :P αλλά μετά σιγά σιγά το παιχνίδι έγινε αυτό που ξέρουμε. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και με το AOC, εγώ τουλάχιστον παρόλα τα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί ως gamer αρνούμαι να το ξεγράψω από τώρα. Περιμένω πολλά στην συνέχεια. Η funcom δουλεύει αν κρίνω από το patches οπότε μια δεύτερη ευκαιρία από εμένα θα την έχει.

Όταν βγήκε το wow δεν υπήρχε ανταγωνισμός ούτε το είδος των mmo ήταν τόσο διαδεδομένο. Για τους περισσότερους από εμάς ήταν η πρώτη επαφή με τα mmo και όσο να ναι δεν ξεχνιέται το ανελέητο λιώσιμο. χώρια του ότι πάρα πολλοί παίκτες του wow είχαν τεράστια επαφή με τον κόσμο του παιχνιδιού από τα strategy games του franchise. Το AOC μπήκε έτσι σφήνα στην pc gaming industry και τουλάχιστον στο launch ο κόσμος έδειξε ότι διψάει για κάτι νέο. Ως καταναλωτές όταν η μπάλα ήταν στην μεριά μας την παίξαμε κατάλληλα : "ναι θέλουμε aoc". Tώρα η μπάλα είναι στην μεριά την funcom....από αυτήν εξαρτάται το μέλλον του AOC.

Εδώ νομίζω τελιώνει το θέμα.Είναι οτι πιο σώστο έχει γραφτεί στο section.Δυστυχώς το ΑoC είναι μισό αλλά και για μένα νομίζω ότι αξίζει την υπομονή μου.Ξέρει κανείς ,σε οποιοδήποτε αθλήμα,κλάδο,η οτι αλλό, ο πρώτος να πέθανε απο κάτι καινουριό???Δέν ξέρω αν η funcom κάνει τι διάφορα σίγουρα όμως θα κάνω λίγο υπομονή να την δώ, και σίγουρα η πρώτη εντυπώση δεν είναι υπερ της.Αυτά

Δημοσ.
Η funcom δουλεύει αν κρίνω από το patches οπότε μια δεύτερη ευκαιρία από εμένα θα την έχει.

Και εγω θα ηθελα να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στην εταιρια, ομως απο αυτα που βλεπω...

--Βρισκομαστε στο ετος 2008 ολα τα παιχνιδια πατας /channel message για να γραψεις σε ενα καναλι, το conan εκει το βιολι του, εχει ενα νεο chat system και ας ειναι γτπ

--Σε ολα τα παιχνιδια πατας /emote και δουλευει, στο conan θελει combo για να χορεψεις...

--Ειμαι σε ενα group με αλλους 4 και δε μπορω να τους δω στον χαρτη γιατι βρισκονται μακρητερα απο 30 yrd απο εμενα.

--Κοιτας τα αντικειμενα και γραφουν +0.1% defence rating στο lvl 1 . Στο lvl 30 κανεις τρομερο upgrade και περνεις item με 0.2% defence rating και 0.223111 wisdom full plate armor. Εντωμεταξυ full plate φοραει μονο ο guardian και δε του χριαζεται το wisdom γιατι δεν εχει ουτε καν mana..

--User interface? Αστο καλυτερα, αν παλευανε 5 χρονια για να launcharoun το παιχνιδι με αυτο το UI και να σου λενε "We are working for a better UI.." . Αργησατε παιδια, το UI επρεπε να το ειχατε ετοιμο ΕΧΤΕΣ, γιατι το αυριο, οπως το πατε, δε θα σας ερθει ποτε.

Και παρολα αυτα τα pathces που βγαινουν καθε εβδομαδα ειναι

Necromancer :"The base dmg of to mallitisgrias spell has been decreased and the bonus dmg gained from items has been increased"

Priest of Mitra :"When Priest of Mitra is inactive for 30 secs now has a new animation of scratching his balls and waving around his head"

Δημοσ.

Με αυτα που διαβαζω αν και ειχα την περιεργια να δοκιμασω το aoc δεν θα το κανω.

παιζω 3 χρονια τα gw και δεν κρυβω την αληθεια οτι to pve του ειναι μικρο σε σχεση με τα αλλα mmorg αλλα το pvp του ειναι αρκετα καλο κατι που δεν ξερω αν θα συναντισω σε αλλο game.

εχεις 8 skills καθε φορα στη διαθεση σου,αλλα απαιτει πολυ συνεργασια στο pvp και εχεις πολους συνδιασμους απο skills να διαλεξεις.

εχω αγορασει lotr,city of heroes και τα 2 καθονται στο συρταρι δεν με εντυπωσιασαν στο pvp.

Αναμενω το gw2 που θα ειναι και free απο συνδρομες αλλα καπου 2010 θα βγει,εως τοτε θα ψαχνομαι σε κανα free καλο mmorg για να μην φαω τζαμπα τα λεφτα σε συνδρομες για games που μετα απο 2 μηνες δεν θα τα παιζω.

Δημοσ.
Με αυτα που διαβαζω αν και ειχα την περιεργια να δοκιμασω το aoc δεν θα το κανω.

παιζω 3 χρονια τα gw και δεν κρυβω την αληθεια οτι to pve του ειναι μικρο σε σχεση με τα αλλα mmorg αλλα το pvp του ειναι αρκετα καλο κατι που δεν ξερω αν θα συναντισω σε αλλο game.

εχεις 8 skills καθε φορα στη διαθεση σου,αλλα απαιτει πολυ συνεργασια στο pvp και εχεις πολους συνδιασμους απο skills να διαλεξεις.

εχω αγορασει lotr,city of heroes και τα 2 καθονται στο συρταρι δεν με εντυπωσιασαν στο pvp.

Αναμενω το gw2 που θα ειναι και free απο συνδρομες αλλα καπου 2010 θα βγει,εως τοτε θα ψαχνομαι σε κανα free καλο mmorg για να μην φαω τζαμπα τα λεφτα σε συνδρομες για games που μετα απο 2 μηνες δεν θα τα παιζω.

και πολυ καλα κανεις....patience my padawan

Δημοσ.

Ελα ντε είπαμε να καείτε με ένα game αλλά και όχι έτσι :P. Xτες βρήκα μια κρυφή αρένα στο field of the dead. Εκανα ένα quest και είδα εκεί κοντά ένα totem που έβγαζε καπνό. Πήγα από περιέργεια κοντά του έκανα διπλο κλικ πάνω του και με πέταξε σε μια αρένα με ένα πανδύσκολο boss για το lvl μου για να το ρίξω. Toδύσκολο ήταν ότι έκανε συχνά και γρήγορα heal. Tελικά τον έριξα όμως :)

• Moderators
Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι πως αν πάει κανείς από εμάς στο πιο "πορωμένο" WoW topic και γράψουμε τα ίδια περί "προστασίας των κακόμοιρων παιδιών", γιατί όλοι έχουμε δει το WoW (και δεν γυρνάω ποτέ ξανά), θα μας πάρουν με τις πέτρες. Οπότε καλό είναι όσοι είστε WoW-δες να πάτε στο topic σας. :)

Δημοσ.

απο τα σημερινά patch notes:

"Assassin:

Golden Lotus Extract now has a new particle effect. " Αυτααααααααααααααααααααααααααά

Απλά lol οι τύποι έχουν χάσει κάθε επαφή με τα προβλήματα του game (και των assassins κατά κύριο λόγο), Λυπάμαι που το λέω, επειδή παρακολουθώ τα AoC forums (EU και US) καθημερινά, τέτοιο χάλια customer support και feedback δεν έχω ξαναδεί σε game απο "σοβαρή" εταιρεία.

Πολύ φοβάμαι ότι το game είναι πλέον beyond redemption...

Edit: @checkfire...welcome to the grindage απο lvl 48 και μετά (άν κατάλαβα καλά απο το post σου για το FoTD)

Δημοσ.

becausE δε σου φταιω εγω αν δεν μπορεις να καταλαβεις λεξη απο οτι γραφω....ειναι πολυ advanced για πρωτη δημοτικου....οποτε θα πω και σε εσενα...patience,ull grow up

• Moderators
Δημοσ.
πολυ advanced για πρωτη δημοτικου....οποτε θα πω και σε εσενα...patience,ull grow up

"Patience, you'll grow up"

Πρώτα γράφουμε σωστά και μετά λέμε για advanced πράγματα. ;)

Επίσης καλό είναι να μην γίνονται προσωπικές επιθέσεις τέτοιου είδους.

Δημοσ.

Καλά Skia11 για grinding δλδ τι να πουν game σαν το l2 η και ακόμα σαν το lotro που από το lvl 1 σου δίνουν quest του τύπου πήγαινε και σκότωσε 100 αράχνες η 100 αγριογούρουνα.Το ίδιο δεν συμβαίνει και στο wow? Και το πιο κακό σε αυτά τα game είναι ότι τα mob είναι πάντα τα ίδια. Δλδ τις αράχνες μπορεί να τις βρεις στο lvl 10 αλλά θα τις βρεις να σε περιμένουν και στο lvl 20 και στο lvl 30 και πάει λέγοντας. Και το πιο αστείο είναι ότι για ποικιλία θα τους αλλάζουν και το όνομα για να μην βαριέσε :P

Δημοσ.
Καλά Skia11 για grinding δλδ τι να πουν game σαν το l2 η και ακόμα σαν το lotro που από το lvl 1 σου δίνουν quest του τύπου πήγαινε και σκότωσε 100 αράχνες η 100 αγριογούρουνα.Το ίδιο δεν συμβαίνει και στο wow? Και το πιο κακό σε αυτά τα game είναι ότι τα mob είναι πάντα τα ίδια. Δλδ τις αράχνες μπορεί να τις βρεις στο lvl 10 αλλά θα τις βρεις να σε περιμένουν και στο lvl 20 και στο lvl 30 και πάει λέγοντας. Και το πιο αστείο είναι ότι για ποικιλία θα τους αλλάζουν και το όνομα για να μην βαριέσε :P

Καλά, όταν θα ψάχνεις τα quest με το κυάλι και θα αναγκαστείς να lvlαρεις grindαροντας mobs για 2,3,4 lvls έλα να μου ξαναπείς τι συμβαίνει στα άλλα games...πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχουν quests απο ένα σημείο (lvl 48 - εώς και lvl 55+).

To μόνο που θα έχεις θα είναι grp quests τα οποία δε βγαίνουν απλά με 1-2 άτομα, θες κανονικό grp μπας και πάρεις κανα 1/2 lvl απο quests.

Sorry but its the sad truth, και έχε υπόψη σου ότι το game ξανακάνει κοιλιά απο quests σε ανώτερα lvl ranges επίσης.

Τώρα επειδή αναφέρθηκες στα άλλα games (εσύ όχι εγώ, για να μη ξεχνιόμαστε), τέτοιο κακό σχεδιασμό σε τέτοιο κρίσιμο σημείο στο lvling, δεν έχω συναντήσει σε κανένα άλλο game, έχω lvlαρει 4 lvl 70 (διαφορετικά races) στο WoW και δεν βαρέθηκα ούτε μια στιγμή.

Αν το game σ' αρέσει πραγματικά τόσο πολύ θα τα καταφέρεις να περάσεις το lack of content (to name one of the problems) αλλά ειλικρινά θα ήθελα να μου πείς τη γνώμη σου μετά για αυτά που προανέφερα.

Good luck και...καλό κουράγιο.

Edit: check, τι class είσαι?

• Moderators
Δημοσ.

Sigh, έχω δει ήδη και αρκετούς assassins lvl 80.

Επίσης, πράγματι υπάρχουν μέρη που κάνει κοιλιά, αλλά εκτός μερικές ώρες grind, δεν είναι κάτι τραγικό. Υπάρχουν άλλα πράγματα που με καίνε περισσότερο τώρα που είμαι 80 εδώ και κάτι βδομάδες.

Και αν το leveling είναι το κύριο σου πρόβλημα Skia, δεν έχεις παίξει πολύ το παιχνίδι. ;)

Γενικά ελπίζω (αν και χάνω τις ελπίδες) να έρθει σύντομα το μεγάλο PvP patch ή γενικά εκείνες οι άλλαγες που έλεγαν, γιατί χρειαζόμαστε γρήγορα κάτι στο end-game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...