Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Αρκετά φτιαγμένο από PvP week-end και open beta. Χαρά και ξύλο!
chill Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Πόσα fps πιάνεται στο game? Είναι αρκετά βαρύ για mmo :/.... Τελικά με τον PoM τι παίζει ρε παιδιά? Εγώ caster έφτιαξα και καλά αλλά αν πάω να σκοτώσω με pew pew smite δεν καταφέρνω και πολλά . Αν πάω melee μια χαρά ....wtf? Όταν castaρεις ένα spell παίζουν ρόλο οι defenses του αντιπάλου για να κατευθύνεις το spell ή οχι? Πραγματικά δεν ξέρω τι μου γίνεται....ούτε friends δεν έχω μάθει ακόμα να βάζω. I need a fucking manual :/. Το παιχνίδι τα σπάει .
aliakas Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 θα το μαθουμε αρκει να ειναι καλο 04:00 σε πηρε η ωρα chill αρα καλο θα ειναι
chill Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Άσε με ρε γαμώτο και ετοιμάζουν νέο patch τώρα και δεν μπορώ να συνδεθώ . Από τις 4 για ύπνο, την πρώτη μέρα του launch δεν λέει. Πρέπει να ρίξουμε ένα 48ωρο συνεχούς καψίματος για να ξεκινήσει καλά η ιστορία . Μαμ, κακά και Conan τι καλύτερο για τους καμένους . Όχι απλά μου αρέσει, ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ* και ελπίζω να συνεχίσει έτσι το παιχνιδάκι. *Το κακό είναι ότι αύριο ξημερώνει Δευτέρα μπαχ
Toufas Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 13μισο παω για υπνο γιατι την δευτερα εχω να ξυπνησω 8 το πρωι.
aliakas Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 εφτιαξε κανενας ranger ? γιατι δεν βλεπω πουθενα στα feats κατι σχετικο με το pet του ??? ή μηπως δεν εχει pet ? edit : o server που λες ειναι pvp και απ' οτι εχω διαβασει στα ελληνικα fora ειναι ο επίσημος ελληνικος PVP server http://aoc.online-games.gr/content/view/181/66/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δεν έχει pet, δεν είναι Guild Wars.
telegamesvg Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν μπορει να μπει στο παιχνιδι... Eνω κανω κανονικα login στο account μου , όταν παω να μπω στο παιχνιδι μου λεει για προβλημα με τον κωδικο !!!! Το εχω κανει ήδη 4 φορες εγκατασταση ,μεχρι πιστωτικη καρτα εχω περασει ,αλλα τα ιδια .... Στο τελος μολις το κανω quit και μολις το ξανατρεξω μου βγαζει την οθονη του downloading patch information και κολλαει εκει !!!! Για να μην το σπασω ..Εχει κανεις καμια ιδέα ?
aliakas Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δεν έχει pet, δεν είναι Guild Wars. ελεος εισε σιγουρος ? ε τοτε τον γ@μισ@νε τον ranger αρα παω καρφι για μαγο μεγαλη μουφια της funcom παντος να μην εχει pet ο ranger :cry:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Τelegames, σίγουρα βάζεις κανονικά τα κεφαλαία και μη; Aliakas, γιατί οι rangers πρέπει να έχουν pet;
telegamesvg Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Τelegames, σίγουρα βάζεις κανονικά τα κεφαλαία και μη; Tα βάζω που να μην τα 'βαζα!!!! Τωρα το ξανακανω εγκατασταση σε αλλον υπολογιστη !!! Μπορεις να μου κανεις μια χαρη ?? Να σου δωσω το user name και το password να δουμε αν μπεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα