Dreamcatcher Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Αρχισα λοιπον το ΑοC ανεβασα 2 chars εως 35lvl (Barb και DT) αλλα δεν ξερω γιατι αλλα ξενερωσα με αποτελεσμα να μην ανανεωσω τη συνδρομη μου..Δεν ευχαριστηθηκα ουτε το lvling οπως στο WoW που ανεβασα ενα καρο chars... οπως ειπα παραπανω το game εχει 0 εθιστικοτητα, δεν εχεις κατι να περιμενεις ωστε να σε "πιεζει" να ανεβεις.
aleilo03 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 οπως ειπα παραπανω το game εχει 0 εθιστικοτητα, δεν εχεις κατι να περιμενεις ωστε να σε "πιεζει" να ανεβεις. Το θεμα ειναι ομως απο που προερχεται η 0 εθιστικοτητα για την οποια συμφωνω.. Επειδη τοσα χρονια παιζουμε wow και καθε διαφορετικο παιχνιδι μας ξενιζει η επειδη οντως ειναι ετσι το game ωστε δεν σε εθιζει απο μονο του... Θυμαμαι οταν ειχα αρχισει το WoW πριν μερικα καλοκαιρια δεν χεκολλαγα καθολου απο το pc...Μηπως επειδη ηταν το πρωτο Online MMO που επαιζα??(Να πω οτι πριν το WoW δεν μου αρεσε κανενα game με καρτουνιστικα γραφικα - ειρωνια ε?) Προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως ειναι αυτο που φταει αλλα δε βγαζω ακρη...
GabrielConnor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Προσωπικά έχω λιώσει στο lvl-ing στο AoC και το βρίσκω άκρως πιο διασκεδαστικό από το WoW. Τα quests του είναι απλά σε άλλο επίπεδο για εμένα, καμία σχέση. Πολυ πιο σκοτεινό. Το μοναδικό πράγμα που μου λείπει είναι τα προσεγμένα Boss Encounters, με περίπλοκα phases, όπως πχ κάποια Bosses ΜΗ και ΒΤ για όσους έχουν λιώσει στο WoW. Για ένα μήνα παιχνίδι εγώ είμαι απίστευτα ευχαριστημένος μαζί του. Στο WoW κάνω μόνο τα scheduled farm raids του guild Μου αυτό τον καιρό, τίποτα άλλο δεν με κρατάει.
batig0al Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μαγκες το game αργοτερα θα μετρησει αγρια....το PvP του πιστευω θα γραψει ιστορια. Ηδη εχει αρχισει να πεφτει ξυλο στον server που παιζω και ακομη το ξυλο δεν εχει κανενα νοημα παρα μονο prestige. Μολις φτιαξουν rewards, φτιαξουν και τα battlekeeps κτλ. πιστευω θα γινεται σφαγη.
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μαγκες το game αργοτερα θα μετρησει αγρια....το PvP του πιστευω θα γραψει ιστορια. Ηδη εχει αρχισει να πεφτει ξυλο στον server που παιζω και ακομη το ξυλο δεν εχει κανενα νοημα παρα μονο prestige. Μολις φτιαξουν rewards, φτιαξουν και τα battlekeeps κτλ. πιστευω θα γινεται σφαγη. Εγω αντιθετως πιστευω οτι το παιχνιδι θα μηνει στα 200κ active accounts το πολυ. Σε λιγο που θα βγει το warhammer και WotlK τι να κανει το κακομοιρο. Θα προσπαθει να κανει τα combo του αλλα τα αλλα games ειναι casters και τρεχουν
Dreamcatcher Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Θα προσπαθει να κανει τα combo του αλλα τα αλλα games ειναι casters και τρεχουν LOL. epic
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Το game έχει πάντως τα πιο όμορφα και καλοσχεδιασμένα mob που έχω δει σε game του είδους
Xorxhs! Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 με λιγα λογια,ξενερωσα γιατι αισθανθηκα εξαπατημενος,με αποκορυφωμα το dx10,συνηθως δινω χρονο σε mmo για να δω πως θα εξελιχθει,αλλα όχι και τοσο δουλεμα ρε παιδια απο τη funcom,marketing,αλλα ειπαμε ....εχω χασει την εμπιστοσυνη μου προς την εταιρια.
Skia11 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 No more PR hype shit for me, το επόμενο ΜΜΟ (με εξαίρεση το WOTLK) που θα βγεί θα περιμένω 2 μήνες τουλάχιστον (ή και trial) πριν ξεφουρνίσω τα ωραία μου ευρώ σε unfinished products όπως το AoC. Edit: Λυπάμαι που το λέω αλλά μη τρέφετε ελπίδες for WAR to deliver...όσα videos έχω δεί με απογοήτευσαν πικρά (ναι ναι και ας είναι BETA).
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρατήσατε το wow αν έχετε τόσο μεγάλο κόλημα. Και τα λεφτά σας χαλάσατε και χαλιέστε κιόλας. Αφήστε όμως εμάς που μας αρέσει το aoc να έχουμε το δικαίωμα να το θεωρούμε εξαιρετικό game.
Xorxhs! Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρατήσατε το wow αν έχετε τόσο μεγάλο κόλημα. Και τα λεφτά σας χαλάσατε και χαλιέστε κιόλας. Αφήστε όμως εμάς που μας αρέσει το aoc να έχουμε το δικαίωμα να το θεωρούμε εξαιρετικό game. και ποιος σου το αφαιρει ρε φιλε αυτο το δικαιωμα? εκτος και αν δεν εισαι τοσο σιγουρος για το aoc.Ασε το λαο να εκφερει τις προσωπικες του αποψεις για το παιχνιδια,ετσι ωστε καποιος που θελει να ασχοληθει με το παιχνιδι να εχει μια ολοκληρωμενη 'υποκειμενικη' εικονα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Υπάρχει διαφορά μεταξύ του constructing criticism και του bashing πάντως. Δεν έχω πρόβλημα με το πρώτο, αλλά μου την δίνει το 2ο στο topic του παιχνιδιού που έχει οπαδούς (και δεν είναι πχ. Daikatana level).
aleilo03 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρατήσατε το wow αν έχετε τόσο μεγάλο κόλημα. Και τα λεφτά σας χαλάσατε και χαλιέστε κιόλας. Αφήστε όμως εμάς που μας αρέσει το aoc να έχουμε το δικαίωμα να το θεωρούμε εξαιρετικό game. Φιλε δεν ξερω αν διαβασες το ποστ μου που ειπα οτι παρατησα το wow για το aoc αλλα απογοητευτηκα και δεν ανανεωσα την συνδρομη...Ειναι δηλαδη τοσο κακο να μη μας αρεσει ενα game? Κανεις σαν κατι αλλους στα forums του wow που κραζουν to conan και ειναι φανατικοι οπαδοι του wow λες και παιρνουν μιζα απο την bllizard...Ελεος δηλαδη.. Δεν ειναι υποχρεωτικο να μη σου αρεσει (ή αρεσει) ενα game αρκει να αιτιολογεις με βασιμα επιχειρηματα γιατι το ενα και γιατι το αλλο.. Γιαυτο μη φτανουμε σε ακροτητες...Εγω ειμαι ετοιμος να γυρισω στο wow αλλα δε βγαινω να πω τι μαλακια ειναι αυτο και τι το αλλο...Αν ολοι μας γουσταραμε το wow δεν θα υπηρχε νοημα να βγαζουν νεα παιχνιδια αλλες εταιριες γιατι θα ηταν χαμενες απο χερι...Να ξερετε οτι ο ανταγωνισμος μονο καλο κανει!!Αυτα
pipiris Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 καλα ειναι μερικοι και λενε για τα bugs του game η για unfinished product και τετοια και μετα αρχιζουν να αποθεωνουν το wow λες και αυτο παντοτε ηταν αρτιο και χωρις bugs και απορω πως εχουν ξεχασει τους πρωτους μηνες του wow με τα απειρα dc, τα server crashes, τα bugs και ολα τα υπολοιπα. Σε αυτους προτεινω να επιστρεψουν στο wow και να μην επιχειρησουν καποιο αλλο νεο mmorpg μιας και σιγουρα θα εχει bugs και ολα τα συναφη στην αρχη. Αυτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα