Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν Iσχυει αυτο που λες οτι το παιχνιδι ειναι 18+ oti παιζει ρολο. Αυτο θα σημαινε αυτοματα οτι κανενας κατω τον 18 δεν θα επαιζε GTA ή Resident Evil τα οποια παρεπιπτωντος κανουν τρελλες πωλησεις. Αλλα ξεχασα....αυτοι που ειναι 16 παιζουν ακομα με το Spyro και τον Crash που ειναι +3 PEGI, και περιμενουν καρτερικα να πανε 18 να τους παρει ο μπαμπας το Gta, οπως και εγω αλλο τοσο περιμενα να παω 18 να μπω στο arcade της γειτονιας να παιξω Golden Axe, Wonder Boy 2, κ.α. Και μην πεις οτι ειναι διαφορετικο κλπ. επειδη δηλωνεις ονομα κτλ. θα γελασουν και οι πετρες.

Το νεο που λεω πιο πανω ειναι οτι η ιδια η Fucnom λεει οτι εχει ανοιξει 700κ λογαριασμους (ενα πολυ καλο νουμερο κατα την αποψη μου) αλλα δεν μας λεει ποσοι ειναι ενεργοι διοτι βλεπω, περαν απο μενα, οτι και αρκετοι αλλοι "δεν την παλεψαν" με το game. Τωρα τι μας εφαιγε, προφανως ο καθενας για τα δικους τους λογους. (bugs, game tactics, wowακηδες κτλ)

Δημοσ.
Δεν Iσχυει αυτο που λες οτι το παιχνιδι ειναι 18+ oti παιζει ρολο. Αυτο θα σημαινε αυτοματα οτι κανενας κατω τον 18 δεν θα επαιζε GTA ή Resident Evil τα οποια παρεπιπτωντος κανουν τρελλες πωλησεις. Αλλα ξεχασα....αυτοι που ειναι 16 παιζουν ακομα με το Spyro και τον Crash που ειναι +3 PEGI, και περιμενουν καρτερικα να πανε 18 να τους παρει ο μπαμπας το Gta, οπως και εγω αλλο τοσο περιμενα να παω 18 να μπω στο arcade της γειτονιας να παιξω Golden Axe, Wonder Boy 2, κ.α. Και μην πεις οτι ειναι διαφορετικο κλπ. επειδη δηλωνεις ονομα κτλ. θα γελασουν και οι πετρες.

Το νεο που λεω πιο πανω ειναι οτι η ιδια η Fucnom λεει οτι εχει ανοιξει 700κ λογαριασμους (ενα πολυ καλο νουμερο κατα την αποψη μου) αλλα δεν μας λεει ποσοι ειναι ενεργοι διοτι βλεπω, περαν απο μενα, οτι και αρκετοι αλλοι "δεν την παλεψαν" με το game. Τωρα τι μας εφαιγε, προφανως ο καθενας για τα δικους τους λογους. (bugs, game tactics, wowακηδες κτλ)

Αυτό που λες μπορεί να ισχύει για την Ελλάδα, στο εξωτερικό όμως φίλε μου δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα και η αγορά της Ελλάδας δε νομίζω να μπορεί να επηρεάσει μια τέτοια αγορά. Το GTA έχει φάει τρελή λογοκρισία σε ορισμένες χώρες οπότε άστο.

Πες μου ένα MMO που στο release του δεν είχε bugs, όσο για τα tactics μέχρι το 69 lvl που είμαι τώρα παίζω μόνο με 1 grp και τα tactics δουλεύουν μια χαρά. 1 Guardian, 1 Conqueror, 1 ranger, 1 PoM και 1 BS. O Guardian ειναι MT, o Conq off tank και add tanking, o Ranger DPS, o PoM healing και DPS και ο BS healing και off tanking. Παίζουμε μαζί από το 2001 ξεκινώντας από το DAoC και σε ότι game έχουμε πάει τα tactics είναι τα ίδια, το tank κάνει pull (έχει crossbow), για κάποια δευτερόλεπτα παίρνει aggro και μετά μπαίνουμε οι υπόλοιποι. Αν για κάποιο λόγο χάσει το aggro το AoC σου δίνει την δυνατότητα με τα kicks να το στήσεις σε μια γωνία και τα τρια tank να τον κυκλώσουν ώστε να μην μπορεί να πλησιάσει στα softy classes. Μια τακτική που δεν την έχω δει σε άλλα παιχνίδια και κανένας δεν την αναφέρει γιατί δεν το είχε to WoW.

Και στο κάτω κάτω από ένα παιχνίδι περιμένω να με δυσκολέψει, να με κάνει να αγχωθώ να σκεφτώ άλλους τρόπους, να μην έχω god mod ποτέ, ακόμα και με το πιο balanced grp να φάω wipe και να μην ξέρω από που μου ήρθε. Από το να περιμένεις την Funcom και την κάθε Funcom να σου το κάνει πιο εύκολο, ψάξε να βρεις τον τρόπο με τους φίλους σου που παίζεις (Δεν μιλάω για bugs). Ευτυχώς δεν είναι easy mode παιχνίδι όπως το wow, το WH θα είναι (είμαι στην closed beta εδώ και ένα εξάμηνο αν θες info PM me), τουλάχιστον θα έχει RvR το οποίο πιστεύω είναι ότι καλύτερο στο PvP, αλλά δεν παύει να είναι ένα καινούργιο WoW.

Δημοσ.

Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει broken class αν δεν έχετε παίξει Assassin post lvl 30.

Το game απλά δε παλεύεται απο ένα σημείο και μετά.

Όπως και αν το δείς θέλει ΠΟΛΥ υπομονή για να παίξεις το game στην κατάσταση που είναι.

Δυστυχώς υπομονή έχω ακόμα λιγότερη απο χρόνο nowdays.

Ίσως άν συνεχίσουν το patching και καταφέρουν να φέρουν το game σε ανεκτά επίπεδα, να ξανακάνω activate το account.

Δημοσ.
Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει broken class αν δεν έχετε παίξει Assassin post lvl 30.

/signed

5 άτομα που αγοράσαμε όλοι την collectors (ηλικίες 25-30) το κάναμε cancel λιγο πριν τελειώσει ο free μηνας.. Φαντάζομαι δεν γίνεται να είμαστε οι μόνοι.

Το πιο αστείο πάντως επιχείρημα που ακούω είναι το το παιχνίδι απαιτεί skill σε σχέση με άλλα… Τραγικά αστείο πραγματικά...

Δημοσ.

Το aoc τα σπάει ότι και αν λέτε.... το έχω πορώσει άγρια!! Και να φανταστείτε ότι πρίν από 1 μήνα έλεγα ότι δεν αφήνω το wow για τίποτα.... Βγάλτε συμπεράσματα!

Δημοσ.
/signed

5 άτομα που αγοράσαμε όλοι την collectors (ηλικίες 25-30) το κάναμε cancel λιγο πριν τελειώσει ο free μηνας.. Φαντάζομαι δεν γίνεται να είμαστε οι μόνοι.

Το πιο αστείο πάντως επιχείρημα που ακούω είναι το το παιχνίδι απαιτεί skill σε σχέση με άλλα… Τραγικά αστείο πραγματικά...

Γούστα είναι αυτά αλλά και εχω την εντύπωση λές υπερβολές. 5 collector chancell? Δεν παίρνετε κανα playstation να βρείτε την υγειά σας? To pc gaming μάλλον δεν σας κάνει...

Δημοσ.
Γούστα είναι αυτά αλλά και εχω την εντύπωση λές υπερβολές. 5 collector chancell? Δεν παίρνετε κανα playstation να βρείτε την υγειά σας? To pc gaming μάλλον δεν σας κάνει...

lol πλακα κανεις ετσι????

αναλυσε μου σε παρακαλω τα θετικα στοιχεια του aoc περαν των γραφικων του (με την απαραδεκτα βαρια μηχανη) να γελασω λιγο

Δημοσ.

πω πω γκρινιάριδες όλοι εδώ μέσα. κάτι καλύτερο δεν έχετε. άμα σας αρέσει καλώς άμα δεν σας αρέσει πηγαίνετε σε μία παραλία. ωραίο καιρό έχει. αυτό είναι topic συζήτησης όχι κλαψούρας. και ρε check2fire σταμάτα να τους απαντάς. βαρέθηκα 3ις σελίδες κλαψούρα.

Δημοσ.
Φτάσε μέχρι τα 50 με assassin και μετά έλα να μου πεις εντυπώσεις.

Καλόμαθες εσύ πουλάκι μου με το IMBALANCE class του rogue στο wow και ο assassin σου φαίνεται κομματάκι δύσκολος :D.

Back to shadowstep γρήγοραααααα xaxaxax!!!!

Δημοσ.
Καλόμαθες εσύ πουλάκι μου με το IMBALANCE class του rogue στο wow και ο assassin σου φαίνεται κομματάκι δύσκολος :D.

Back to shadowstep γρήγοραααααα xaxaxax!!!!

for the love of god...

οχι παλι αυτη την απαντηση :-)

Δημοσ.

Ε πάντα priest παίζω το ξέρεις τι ρωτάς....Και μη μου πεις ότι ο PoM είναι Imbalance γι'αυτό και τον διάλεξα αφού είναι γνωστό ότι είμαι ταγμένο healbot. Δεν κοιτάω τι κάνει το κάθε class ποιο είναι imba και πoιο όχι, επιλέγω πάντα το primary healer με κλειστά τα μάτια.

Δημοσ.

Ρε παιδια μου συμβαινει το εξης....

Εχω σταματησει το wow εδω και 3 μηνες περιπου περιμενοντας την κυκλοφορια του AoC πως και πως καθως το WoW με ειχε κουρασει λογω της καθημερινης ρουτινας του...

Αρχισα λοιπον το ΑοC ανεβασα 2 chars εως 35lvl (Barb και DT) αλλα δεν ξερω γιατι αλλα ξενερωσα με αποτελεσμα να μην ανανεωσω τη συνδρομη μου..Δεν ευχαριστηθηκα ουτε το lvling οπως στο WoW που ανεβασα ενα καρο chars...

Η πλακα ειναι οτι πιστευα οτι σε ενα game με πολυ καλυτερα γραφικα και γενικα καινουριο style θα με τραβαγε και θα με εκανε να ξεχασω το καταραμενο WoW...

Το WoW ηδη μου ελειψε και σκεφτομαι να γυρισω πισω σε αυτο..

Θελω να μου πειτε αν το βλεπετε λογικο ολο αυτο και αν εχει συμβει και σε εσας..

Γενικα θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε αυτο που εγραψα και τι μου προτεινετε...

Ακουω προτασεις...:shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...