batig0al Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Και ολα αυτα που περιγραφεις φιλε telarin τα ειχε το wow οταν ειχε βγει ? /lmao
Xorxhs! Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 more crap comments please /cant agree more tespa...ο καθενας εκφραζει τις υποκειμενικες τους αποψεις....γουστα και προσωπικες εκτιμησεις...
christos_75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 tο παιχνιδι θα σβησει το δεκεμβριο οταν θα βγει το wotlk ....+1 απο μενα....
Dreamcatcher Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 μεγάλη απογοήτευση το παιχνίδι τελικα. Καμία εθιστικοτητα και αμέτρητα σημαντικότατα bug παντού. Δεν πρόκειται να γυρίσω wow (αν και η τραγικότητα του aoc με έκανε να το εκτιμήσω πολύ περισσότερο) έχω μερικές ελπίδες για το warhammer αλλά μετά την ήττα αυτη κραταω μικρό καλάθι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Εγώ κρατάω 2h sword και είμαι 80. Can I have your stuff;
altair Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 οκ με το wow... ρίξατε όλο το black temple? ανεβάσατε στο 500 το resilience και παίξατε 5άρα αρένα στους τελικούς ευρώπης? ΟΚ!!! Εμεις που παράλληλα έχουμε παίξει και Αsherons Call + Ultima + EQ + Vanguard τι φταίμε ? Αν θέλετε να συγκρίνετε προσπαθήστε να έχετε μια πλήρη εικόνα και όχι μονομερή. Θα σας πω ένα απλό παράδειγμα, την φόρμουλα tanking=f(aggro-dps). Αν έχετε παίξει μόνο wow θα έχετε συνηθίσει σε threat / aggro meters και οτι κυρίως το tank φταίει στην περίπτωση που oi healers η το dps τραβάει aggro. Αν είχατε όμως παίξει EQ η Vanguard θα γνωρίζατε ότι κυρίως o caster /healer/dpser φταίει που δεν προσέχει το aggro του. Τι είναι ποιό σωστό? τίποτα! το μόνο σωστό είναι αυτό που μας ευχαριστεί να παίζουμε. Εμένα αυτό τον καιρό με ευχαριστεί το Αοc το οποίο σίγά σιγά δείχνει να περνάει τις παιδικές ασθένειες του και περιμένω με χαρά τις επικές μάχες που θα ρίξουμε όταν 80αρίσουμε όλοι
christos_75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 http://www.gamesindustry.biz/articles/age-of-conan-nets-700k-players Θελω η Funcom να μας πει και ποσοι εχουν ακυρωσει. Warhammer time .-
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 η ειδηση πρέπει να είναι παλιά γιατί το game έχει ξεπεράσει κατα πολύ το ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Και για μένα είναι ένα αρκετά καλό game και παραμένω όσο στην αγορά δεν υπάρχει τίποτα να το ανταγωνίζετε εκτός από το eve online που είναι τελείως διαφορετικού ύφους. Oλα τα mmoprg όταν πρωτοκυκλοφορούν έχουν συμαντικά bug και θέλουν ένα διάστημα να στρώσουν γιαυτό όποιος ασχολείτε με αυτά τα game έχει δύο βασικούς κανόνες. Πρώτον ποτέ δεν ξεκινάει να παίζει με το που βγαίνει και δεύτερον αν κάνει το λάθος και το ξεκινήσει δεν κάθετε να κάει και να πάει 80lvl μέσα σε μια βδομάδα και να φάει όλα τα bug στην μάπα. Για το warhammer και εγώ το έχω παραγγείλει σε κολέκτορα αλλά δεν ξέρω μου αρέσει αρκετά το conan που ο κόσμος του δεν είναι σαν τα υπόλοιπα με νάνους,elf αλλά είναι τελείως διαφορετικός και αρκετά σκοτεινός.
christos_75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δεν ειναι παλια ειναι σημερινη. Το game ποτε δεν ξεπερασε το καταμυριο σε πωλησεις, αλλα σε τοποθετηση (αυτο που μπηκε στο ραφι, like Peggy Zina u know?) Μια απο τα ιδια, για Warhammer, beta key για collector.
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτό το μίσος και η εμπάθεια που έχεις για το game και μου είναι ακατανόητος ο οπαδισμός που έχεις για το warhammer γιατί και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε απλά για κάποιο game και όχι για ομάδες ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να σε δυσαρεστήσω αλλά το game έχει ξεπεράσει τα ένα εκατομύριο σε πωλήσεις από τις πρώτες 20 μέρες καθώς και τα collector έχουν γίνει soldout στις περισσότερες χώρες τις ευρώπης. Οι server τους είναι τιγκαρισμένοι και είναι ένας από τους βασικού λόγους που δεν δίνουν ακόμα κλειδία για trial. Τέλος αν δεν σου αρέσει ένα game δεν υπάρχει λόγος να χτυπιέσε. Απλά περιμένεις να βγει αυτό που γουστάρεις...
christos_75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Να εισαι σιγουρος οτι το παιχνιδι δεν το μισω απλα λεω την αληθεια και στο απεδειξα με link για τις ενεργοποιημενες συνδεσεις κατι που λεει η ιδια η Funcom και οχι ο κυρ Μανωλης της γειτονιας (μηπως φταει αυτο που ειπα για τη Peggy και το λες αυτο ). Για αυτο που λες για το ενα εκατομυριο σε πωλησεις δες εδω http://www.gamesindustry.biz/articles/age-of-conan-reaches-1m-milestone l2read
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Αν και την θεωρώ ανουσια και κουραστική μια τέτοια αντιπαράθεση δες και εδώ http://news.softpedia.com/news/Age-of-Conan-Continues-to-Dominate-the-Charts-88933.shtml και μιλάνε πάντα χωρίς τα us στοιχεία γιατί από εκεί δεν έχουν ακόμα επίσημη πληροφόρηση.
christos_75 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 παντως και παλι εγω το ιδιο βλεπω. 700K gamers signep up.
LuxJaja Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 χαχα και για τους κλασικούς doom Sayers και whiners ο Fury σφραγίστηκε λόγω αυξημένης συμμετοχής. στο patch της τετάρτης θα του αυξήσουν τον μέγιστο αριθμό που μπορεί να υποστηρίξει.
Taral21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 παντως και παλι εγω το ιδιο βλεπω. 700K gamers signep up. Όπως έχω ξαναγράψει, μακάρι όλοι οι WoW fans να πάνε στο WH να βγάλουν τα μάτια τους. Δεν λαμβάνεις υπόψη σου ότι το AoC είναι για ηλικίες 18+, άρα δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τα υπόλοιπα γλυκανάλατα που κυκλοφορούν και έχουν τρελές πωλήσεις. Επίσης το αν κάποιο παιχνίδι είναι καλό ή όχι δεν το καθορίζει το πόσους accounts έχει, αυτό καθορίζει την κερδοφορία του, σε σχέση με τα λειτουργικά του κ.ο.κ. Τέλος μου θυμίζεις εμάς του ΑΕΚτζήδες που για κάποιο διάστημα αντί να κοιτάμε την ομάδα και τι παίκτες παίρνουμε περιμέναμε να βγάλει τον ισολογισμό η ΠΑΕ για να λέμε ότι πάμε καλά. Όσον αφορά το aggro management, είναι θέμα τις ομάδας και όχι μόνο του tank, δεν είναι δυνατό να nukarει τρελά ο caster και μετά να παρακαλάει να του πάρουν από πάνω το boss, το ίδιο ισχύει και με τον healer που πρέπει να κάνει τα αναγκαία heals και όχι spam συνέχεια. Όπως κάνει aggro management o tank, έτσι πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι. Ευτυχώς υπάρχουν παιδιά που έχουν παίξει άλλα MMOs πέρα από το WoW και διαβάζουμε καμιά σωστή γνώμη για τα games.... cheers! Btw έπαιζα ένα rogue στο WoW, αν δεν έκανα σωστή διαχείριση των χτυπημάτων μου ή θα βρισκόμουν πεθαμένος ή θα βρισκόταν πεθαμένος ο healer γιατι για να με κρατήσει ζωντανό θα χρησιμοποιούσε όλα τα μεγάλα heals με αποτέλεσμα να πάρει πάνω του το aggro, δεν μου φταίει κανένα tank αν εγώ βαράω με top dps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα