Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκιά είναι η τακτική ότι κάνω ότι τρέχω αλλά στην ουσία σε παρασύρω σε παγίδα . Η ουσία δεν είναι μια υποχώρηση στην μάχη αλλά να την κερδίσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι τακτική πως τρέχεις πέρισσότερο από melee χαρακτήρα ο οποίος θα έπρεπε να είναι πιο γυμνασμένος. Βάλε ενώ τρέχεις να σπαταλάει το mana σου, όπως εμάς το stamina και τότε έλα να μας πεις για τακτική. :P (πάλι καλά που είμαστε στην ίδια guild δηλαδή, αλλά στο επόμενο meeting...)

Δημοσ.
Excalibur? Αν ναι τι realm?

Εγώ έπαιζα Exc/Albion (Mithradir wizard και Haradrim merc) και δοκίμασα λίγο στο τέλος και avalon.

Όσον αφορά το AOC, δεν θέλω να το αδικήσω και μπορεί μετά απο λίγο καιρό και αφού πέσουν μερικά patches να εξελιχθεί σε πολύ καλύτερο παιχνίδι, αλλά προσωπικά άντεξα μέχρι lvl 51. Ίσως να φταίει ότι είμαι και στην closed beta του warhammer και αναπόφευχτα το συγκρίνω με αυτό. Στο wow πάντως δεν επιστρέφω ούτε για αστείο. Με κουράσε αφάνταστα το συνεχές raiding οπού σε αναγκάζει να χανείς σχεδόν όλα σου απογεύματά για ένα equipment που σε μερικούς μήνες θα είναι πάλι άχρηστο.

ειμουνα albion /exc με 2 χαρακτηρες ο ενας highlander female ministrel name servieta και ενα highlander male paladin patroclus name.

Δημοσ.

Πάντως η funcom το δουλεύει καλά το πράγμα. Συνέχεια updates. Κάποια στιγμή θα στρώσει το πράγμα και όλα θα είναι μια χαρά. Το θέμα είναι το παιχνίδι να αντέξει αυτό το διάστημα από τις αποχωρήσεις παιχτών και να μην μείνει στον αέρα μετά από λίγο καιρό (που δεν το φοβάμαι κάτι τέτοιο αλλά λέμε). Εξάλλου θυμηθείτε το wow στις αρχές, τεράστια τα προβλήματα αλλά δεν το εγκαταλείψαμε στιγμή και νομίζω ότι αποζημιωθήκαμε και με το παραπάνω. Ελπίζω το ίδιο να γίνει και με το aoc.

Δημοσ.

εμενα δε με ενοχλουν τοσο τα bugs, οσο η βασικες αρχες του παιχνιδιου.

Το συστημα κομβο ειναι αισχος. Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να παταω 5 κουμπια για να κανω ενα απλο skill. Αν τρεχει ο αλλος δε του το κανω και ποτε, και τρεχω σα το χαζο πισω του. Αν φυγει απο μπροστα μου βαραω αερα κοπανιστο και ο αλλος γελαει. Θελανε να κανουν κατι διαφορετικο αλλα στην ουσια κανανε τα ευκολα δυσκολα , χωρις απολυτως κανενα λογο.

Το pve ανυπαρκτο, ειχα παει σε ενα dungeon και φτασαμε στο τελευταιο boss, το pullarame μεχρι την αρχη του dungeon και πεθαιναμε εκει και ξαναφυτρωναμε, και ριχναμε και μερικες στο boss μεχρι να ξαναπεθανουμε aka zerging. Τελικα το boss επεσε και πεταχτηκε ενας απο το παρτυ και λεει "GG , very nice job we are imba team" αυτος δε πρεπει να ειχε παιξει ποτε wow pve γιατι εγω που παιζω ειχα σκασει στα γελια απο τις γελιοτητες της funcom.

Ο κοσμος μου μοιαζει πολυ μικρος, 6 ζωνες ειναι νομιζω για lvl up? Μπορει να ειναι και 8 δεν θυμαμαι καλα. Και πας απο την μια ζωνη στην αλλη με τηλεμεταφορα. Εγω δε μπορω να καταλαβω πως μπορεσε το lineage να αποφυγει το instant world και δε καταφερε η funcom 6 χρονια μετα και τον εκανε κομματακια επειδη λεει τα γραφικα ηταν πολλα. Εγω πιστευω δεν ειχαν καλους programers και η μηχανη τους η dreamworld ,που χρησιμοποιησαν για να φτιαξουν το παιχνιδι , δεν μπορουσε να αποφυγει τα instants.

παω να μπω στη παραγκα του καραγκιοζη και με ρωταει "do you really want to enter?" ναι i want του λεω. Μετα ξαναρωταει με υφος "normal, epic or cancel?" cancel account του απαντω και εγω με υφος :)

Δημοσ.

σε βρίσκω υπερβολικό στην καλύτερη. ο κόσμος είναι αρκετά μεγάλος - πολύ μεγαλύτερος από άλλα MMO. αυτό το dungeon που λες πρίν 2 Patches φτιάχτηκε και δεν μπορείς να τον τραβήξεις πια. προσθέτουν συνέχεια νέα πράματα. εγώ βλέπω πολύ καλό μέλλον. και σου μιλάει κάποιος που σήμερα nerfαρίστηκε οικτρά. μέχρι το Stargate Worlds εδώ θα είμαι. για τα γραφικά δεν θα μιλήσω. απίστευτα αληθοφανή. όσο για τα combos προσωπικά σε σχέση με το πατάω κουμπάκι ή ακόμα καλύτερα αγοράζω bot και μου κάνει την δουλειά το προτιμώ. Ή έχεις δει πολλά παιχνίδια εκεί έξω που κυνηγάς κάποιον του κάνεις charge, ενεργοποιείται fatality και του κόβεις το κεφάλι ενώ είσαι στο άλογο;;; και για όσους αναρωτιούνται ναι το έχω δει να γίνεται και ήταν από τις πιο επικές στιγμές.

Δημοσ.

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, ο καθενας οτι του αρεσει παιζει, εγω απλα την γνωμη μου ειπα για το παιχνιδι.

Ενα να σου πω μονο για το tank healing του παιχνιδιου. Τα τανκς δεν εχουν κατι για να ανεβαζει το αγγρο τους, και στιριζονται μονο στο dmg τους. Αποτελεσμα ειναι ολοι οι dps να προσαρμοζουν το dmg tous στο dmg του τανκ για να μη παρουν αγγρο. Αποτελεσμα ειναι ολοι να κανουν πολυ χαμηλο dps σε σχεση με αυτο που θα μπορουσαν να κανουν.

Υπαρχει και κατι αλλο παραδοξο στα τανκς, στα μεγαλα dungeons τα bosses εχουν τα τανκς με 2-3 χτυπηματα και υποχρεωνουν τα τανκς να παιζουν πατοντας το "χ" να κανουν active block δηλαδη, ξερεις την κινηση οπου κρηβονται πισω απο την ασπιδα, για να μη πεθανουν. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μη κανουν dmg και αρα ολοι να μη κανουν dmg γιατι ειπαμε προσαρμοζονται στο dmg του τανκ μη παρουν αγγρο.

Αν αυτο το ονομαζουν στρατηγικη pve και πιστευουν οτι εχει μελλον τοτε σκιζω τα πτυχια μου και τα μεταπτυχιακα, διδακτορικα στο WoW.

(δε ξερω τι παιχνιδι επαιζες πριν το aoc , οποτε αυτα περι aggro, τανκ και healing μπορει να σου φενονται ακαταλαβιστικα)

Δημοσ.

pve είναι και τα quest και το story που κουβαλάνε κάτι που στα περισσότερα mmorpg το έχουμε ξεχάσει. Στο aoc αν κατσεις να τους δώσεις βάση είναι τελείως προτότυπά κα σίγουρα όχι το κλασικό πήγαινε και σκότωσε 100 αγριογούρουνα και άλλα τέτοια χαριτωμένα που αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν και στο wow.

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν πάντως και διάφορα "σφάξε τόσους" ή "πάρε τόσα μενταγιόν", αλλά κάθε mob σχεδόν δίνει. Δεν είναι όπως το κλασσικό "φέρε 20 μύτες από αγριογούρουνα" και έπρεπε να σκοτώσεις 2000 για να πέσουν (ακραίο :P).

Δημοσ.
Υπάρχουν πάντως και διάφορα "σφάξε τόσους" ή "πάρε τόσα μενταγιόν", αλλά κάθε mob σχεδόν δίνει. Δεν είναι όπως το κλασσικό "φέρε 20 μύτες από αγριογούρουνα" και έπρεπε να σκοτώσεις 2000 για να πέσουν (ακραίο :P).

Τα άλλα δεν είχαν μύτες; Πόσα κόμιξ έχουν γραφτεί για τέτοιου τύπου WoW quests...

Δημοσ.

παίδες πάντως σε άλλο MMO quest find the little gold farmer δεν υπάρχει :-D για όσους δεν θυμούνται Noble District αυτός που πουλάει gold.

τώρα για το θέμα tanking και healing δεν ξέρω σε τι γκρούπ έχεις πάει γιατί εγώ έχω φίλο Guardian το οποίο το παλικάρι αντέχει πάρα πολύ. επίσης ο 2ος μου χαρακτήρας είναι dark templar δηλαδή semi tank και όταν τον πήγα εναντίον των elite στο conall's valley μαζί με έναν άλλο dark templar και το πηγαίναμε μία ο ένας μία ο άλλος μία χαρά τους βγάζαμε. αντίθετα άντεχα και πάρα πολύ και χωρίς healer.

δεν λέω ότι λες ψέματα μην παρεξηγηθώ αλλά από τις δικές μου εμπειρίες και είμαι πια αρκετά μεγάλο level δεν κολάνε αυτά που λες. γιατί εγώ βλέπω ακριβώς τα αντίθετα.

• Moderators
Δημοσ.

Tο άλλο που σου δίνει ένα σακουλάκι με 100 (ή 90-99 δεν θυμάμαι, ήταν περίεργη κατάσταση) gold και πρέπει να το πας στον άλλον;

Γιατί να μην τα κρατήσουμε; :P

Δημοσ.

Εχώ δει μια παράξενη συμπεριφορά των mob όποτε έχω μπει σε κάποιο team. Από τι φένετε η δεν λειτουργεί σωστά το tank που κάνουν οι w οι αυτοί που παίζουν δεν ξέρουν να τανκάρουν. Δλδ εκεί που τους την έχουν πέσει τα mob ξαφνικά τους παρατάνε και έρχονται 20 μέτρα μακριά σε έμας τους caster και όχι μόνο έρχονται αλλά σε κυνηγάνε μέχρι τελικής πτώσεως. Τι γίνετε?

Δημοσ.

δεν φταίει το τανκ απλώς συχνά οι casters κανουν υπερβολικό dmg, κόψε λίγο για μερικά secs να μαζέψει αγγρο το τανκ και μετά συνέχιδε να νουκάρεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...