Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
lol ....

lol μετα απο 15 ωρες gaming νομιζα οτι εση ελεγες οτι δεν θα το ξαναπιασεις το game .... ρε διπλα τα εβλεπα , παει ξεφυγαμε τελιως σε ενα μηνα να δουμε τι θα βλεπουμε

Δημοσ.
αρχη ειναι ακομα , σιγα σιγα θα φτιαξη ... εχει μεγαλες εταιριες απο πισω δεν θα το αφισουν ετσι , ουτε μηνα δεν εχει κληση το game ....

μπα ασε καλυτερα .θα ξεκινησω παλι την αντιγραφη του warhammer δηλαδη το wow μεχρι να ενεργοποιη8ει η open beta του warhammer.αλλωστε πεζαμε 4 χρονια dark age of camelot οποτε 8α με τραβηξη περισοτερο το warhammer.

Δημοσ.
μπα ασε καλυτερα .θα ξεκινησω παλι την αντιγραφη του warhammer δηλαδη το wow μεχρι να ενεργοποιη8ει η open beta του warhammer.αλλωστε πεζαμε 4 χρονια dark age of camelot οποτε 8α με τραβηξη περισοτερο το warhammer.

Excalibur? Αν ναι τι realm?

Εγώ έπαιζα Exc/Albion (Mithradir wizard και Haradrim merc) και δοκίμασα λίγο στο τέλος και avalon.

Όσον αφορά το AOC, δεν θέλω να το αδικήσω και μπορεί μετά απο λίγο καιρό και αφού πέσουν μερικά patches να εξελιχθεί σε πολύ καλύτερο παιχνίδι, αλλά προσωπικά άντεξα μέχρι lvl 51. Ίσως να φταίει ότι είμαι και στην closed beta του warhammer και αναπόφευχτα το συγκρίνω με αυτό. Στο wow πάντως δεν επιστρέφω ούτε για αστείο. Με κουράσε αφάνταστα το συνεχές raiding οπού σε αναγκάζει να χανείς σχεδόν όλα σου απογεύματά για ένα equipment που σε μερικούς μήνες θα είναι πάλι άχρηστο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να πω την αληθεια δεν με ενθουσιασε στην αρχη αλλα τωρα εχω αρχησει να το ξαναπαιζω και νομιζω οτι τα patch βοηθησαν . Βλεπω ομως πολλα "chicken" στον server Soulstorm δηλαδη τους κινιγαω για να τους σκωτοσο και ολοι την ωρα τρεχουνε οι κοτες λες και δεν θα τους περιμενω μετα.... Μετα σου λενε γιατι τους μπαινεις απο πισω... Να πανε σε PVE server αμα δεν γουσταρουν .

• Moderators
Δημοσ.
Βλεπω ομως πολλα "chicken" στον server Soulstorm δηλαδη τους κινιγαω για να τους σκωτοσο και ολοι την ωρα τρεχουνε οι κοτες

Το χειρότερο είναι οι casters. Επειδή έχουν μικρά stamina points, βαράνε το stamina potion που τους γεμίζει και ο μάπας ο melee από πίσω, πατάει κι εκείνος το stamina potion, αλλά επειδή συγκριτικά του γεμίζει το 20% αντί το 80% (λέμε τώρα) του caster, o caster των βιβλίων τρέχει μίλια σαν Κεντέρης και ο σκληροπυρηνικός βάρβαρος των βουνών δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και αν φτάσει τον caster, δεν έχει stamina για να τον φάει. Κατά τ'άλλα, ο caster δεν έχει σπαταλήσει το mana του, οπότε nuke-άρει ελεύθερα...

Δημοσ.

Kλασικό αυτό εχώ σκοτώσει αρκετούς με αυτό το κόλπο. Η πιο ένδοξη στιγμή μου ήταν που έριξα έναν barbarian 3 lvl πιο πάνω από μένα στο νερό για να με αποφύγει και καθόμουν από πάνω και τον έβριζα. Λίγο πιο πρίν ήταν με έναν άλλον τύπο και καθάριζαν κόσμο μαζί και μένα.

Τελικά το pvp έχει αρκετό χαβαλέ στο aoc δεν είναι στα επίπεδα ενός eve online η του βαθύ και πολύπλοκου guild wars αλλά είναι πολύ πιο ανώτερο από αυτό που υπάρχει στο l2 και στα υπόλοιπα games.

Για άλλη μια φορά θα πώ ότι το game είναι από τα καλύτερα mmorpg που έχω παίξει. Φοεβερά ισορροπημένο και αρκετά καλοσχεδιασμένο. Αλλά δεν θέλει με τίποτα κάψιμο γιατί θα φάτε όλα τα bug στην μάπα και θα χάσετε και τα μισά από τα update που θα ανεβάσουν τους επόμενους μήνες.

Δημοσ.

Nα προσθέσω και την μουσική του game. Δεν ξέρω ποιός την έχει γράψει αλλά είναι καθαρά rpg και όποιος έχει πάρει το κολέκτορα είναι φοβερά τυχερός που έχει και το soundtrack. Για μένα είναι στο ίδιο επίπεδο και την ξεπερνάει από αυτό του oblivion(συν το gw factions είναι ο ίδιος τύπος σε αυτά τα δύο) αλλά και του gothic 3

• Moderators
Δημοσ.

Καλά, κάτσε να σας βάλουν ποτέ (μμ...ναι :P) να σπαταλάτε περισσότερο stamina (ή κάτι αντίστοιχο) για να σας πιάνουν οι melee και θα δεις. ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειναι μαγκια και καλα δηλαδη ο μαγος να τρεχει σαν την κοτα , ετσι? Το οτι κυνηγουσα εναν 5 level μεγαλυτερο μαγο και το οτι ειχε κατεβασει 5 potions ειχαμε γηρισει 3 φορες τον χαρτη και στο τελος δεν τον επιασα ... ειναι imba .... τι να πει κανεις . Και αυτο που λεει ο Ghostrider ειναι σωστο , πως γινεται ο βαρβαρος να μην μπορει να πιασει το κοτοπουλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...