Skia11 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Έκανα και το λάθος να ξεκινήσω με assassin...totaly utterly broken μέχρι τα lvls 70-80 (το πρώτο reliable stun στα 70), αλλά το PvP με τον assassin και με τα προβληματικα combo/hide mechanics είναι κάτι παραπάνω απο απελπιστικά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Χθες έβλεπα assassin lvl 80 εναντίον guardian lvl 73. Η μάχη θύμιζε σαπουνόπερα, αλλά στο τέλος νίκησε (κατά αρκετά) ο assassin.
Skia11 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Χθες έβλεπα assassin lvl 80 εναντίον guardian lvl 73. Η μάχη θύμιζε σαπουνόπερα, αλλά στο τέλος νίκησε (κατά αρκετά) ο assassin. Ότι πιο βαρετό με τους guardians...Polearm --------------->, dagger ---> longer ranges ftw, βάλε και imba cirlce strafing dir attacks spam απο τον guardian και...ναι έχεις μια fantasy edition του "Έρωτα".
Carebear Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 real time combat, aimed casting, και ελληνικες συνδεσεις ή μαπα pc δεν πανε μαζι. απλα ηθελα να το πω =P επισης, παντα imo, μονο humans ειναι βαρετο ΥΓ: το character creation του AoC ειναι υπερθεικο btw!!
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ο demonologist πάντως για μένα είναι μια χαρά. Και είναι καλός caster κάνει και το ανάλογο damage. Γενικά το game μου αρέσει μέχρι στιγμής. Αρκετά ενδιαφέρων και προσεγμένο σε όλα τα επίπεδα του από γραφικά μέχρι τα mob. Οσο για τα bug νομίζω ότι δεν έχει και τόσα πολλά.
chill Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Και εγώ cancel το έκανα το account μη μου χρεώσει την κάρτα μιας και δεν παίζω αυτήν την περίοδο. Αν όχι active από τον άλλο μήνα που θα έχω χρόνο από Σεπτέμβρη στάνταρ. Ελπίζω το ίδιο και για τον skia . Bugs υπάρχουν αλλά patches μπαίνουν συνέχεια ε του π**στη σε 2 μήνες από τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Και εγω cancel account. Εγινε προχτες το πρωτο siege και οπως ηταν αναμενομενο δε δουλευε τιποτα. Ολοι ειχαν 5-6 fps , υπηρχε bug στα τοιχοι και χωρις να τα σπασουν περασαν απο μια μικρη τρυπα. Εγω βεβαια εχω ξενερωσει απιστευτα και με το combo system, αν δε το βγαλουν δε το ξαναπλησιαζω το παιχνιδι.
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Mε τις αρένες στο pvp τι γίνετε που υπάρχουν και πως πας εκεί και σε τι lvl?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Για αρένες δεν ξέρω, αλλά για PvP minigames -> click πάνω δεξιά στα 2 κεφαλάκια -> PvP -> διαλέγεις μεταξύ CTS και Team Annihilation και χάρτη. Περιμένεις μετά να μαζευτούν αρκετά άτομα και σε φωνάζει. Μπορείς να το ανοίξεις οπουδήποτε, σε φωνάζει απ'οπουδήποτε και μετά σε αφήνει εκεί που είσουν.
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Υπάρχει δυνατότητα για guild team και κάτι σαν gvg όπως στο gw με ισορροπημένα team build?
Toufas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Εγω βεβαια εχω ξενερωσει απιστευτα και με το combo system, αν δε το βγαλουν δε το ξαναπλησιαζω το παιχνιδι. lol ....
dream21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 τελος μας τελειωσε.ευχαριστω δεν θα ξαναπαρω.κριμα τα λεφτα για την collectors edition. anyway. radiatedsoul παρε κανενα τηλεφωνο
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 τελος μας τελειωσε.ευχαριστω δεν θα ξαναπαρω.κριμα τα λεφτα για την collectors edition.anyway. αρχη ειναι ακομα , σιγα σιγα θα φτιαξη ... εχει μεγαλες εταιριες απο πισω δεν θα το αφισουν ετσι , ουτε μηνα δεν εχει κληση το game ....
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 lol .... εση εχεις παθη stun 90 sec με τον ranger σε 2 μηνες που θα επιστρεψης απο την hyperborea θα δουμε .... ηδη του εχεις αλαξη τα φωτα του game 80 level εισαι , δεν σε βλεπω να σταματας
Toufas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 εγω δεν θα σταματησω με την θεληση μου, δεν θα χω το desktop μου εκει που παω για δουλεία το παιχνιδι με κανει να μην θελω να παω warhammer παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα