Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα και το λάθος να ξεκινήσω με assassin...totaly utterly broken μέχρι τα lvls 70-80 (το πρώτο reliable stun στα 70), αλλά το PvP με τον assassin και με τα προβληματικα combo/hide mechanics είναι κάτι παραπάνω απο απελπιστικά.

Δημοσ.
Χθες έβλεπα assassin lvl 80 εναντίον guardian lvl 73. Η μάχη θύμιζε σαπουνόπερα, αλλά στο τέλος νίκησε (κατά αρκετά) ο assassin.

Ότι πιο βαρετό με τους guardians...Polearm --------------->, dagger ---> longer ranges ftw, βάλε και imba cirlce strafing dir attacks spam απο τον guardian και...ναι έχεις μια fantasy edition του "Έρωτα".

Δημοσ.

real time combat, aimed casting, και ελληνικες συνδεσεις ή μαπα pc δεν πανε μαζι.

απλα ηθελα να το πω =P

επισης, παντα imo, μονο humans ειναι βαρετο -_-

ΥΓ: το character creation του AoC ειναι υπερθεικο btw!!

Δημοσ.

Ο demonologist πάντως για μένα είναι μια χαρά. Και είναι καλός caster κάνει και το ανάλογο damage. Γενικά το game μου αρέσει μέχρι στιγμής. Αρκετά ενδιαφέρων και προσεγμένο σε όλα τα επίπεδα του από γραφικά μέχρι τα mob. Οσο για τα bug νομίζω ότι δεν έχει και τόσα πολλά.

Δημοσ.

Και εγώ cancel το έκανα το account μη μου χρεώσει την κάρτα μιας και δεν παίζω αυτήν την περίοδο. Αν όχι active από τον άλλο μήνα που θα έχω χρόνο από Σεπτέμβρη στάνταρ. Ελπίζω το ίδιο και για τον skia :). Bugs υπάρχουν αλλά patches μπαίνουν συνέχεια ε του π**στη σε 2 μήνες από τώρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Δημοσ.

Και εγω cancel account. Εγινε προχτες το πρωτο siege και οπως ηταν αναμενομενο δε δουλευε τιποτα. Ολοι ειχαν 5-6 fps , υπηρχε bug στα τοιχοι και χωρις να τα σπασουν περασαν απο μια μικρη τρυπα.

Εγω βεβαια εχω ξενερωσει απιστευτα και με το combo system, αν δε το βγαλουν δε το ξαναπλησιαζω το παιχνιδι.

• Moderators
Δημοσ.

Για αρένες δεν ξέρω, αλλά για PvP minigames ->

click πάνω δεξιά στα 2 κεφαλάκια -> PvP -> διαλέγεις μεταξύ CTS και Team Annihilation και χάρτη. Περιμένεις μετά να μαζευτούν αρκετά άτομα και σε φωνάζει.

Μπορείς να το ανοίξεις οπουδήποτε, σε φωνάζει απ'οπουδήποτε και μετά σε αφήνει εκεί που είσουν. :)

Δημοσ.

Εγω βεβαια εχω ξενερωσει απιστευτα και με το combo system, αν δε το βγαλουν δε το ξαναπλησιαζω το παιχνιδι.

lol ....

Δημοσ.

τελος μας τελειωσε.ευχαριστω δεν θα ξαναπαρω.κριμα τα λεφτα για την collectors edition.

anyway.

radiatedsoul παρε κανενα τηλεφωνο
Δημοσ.
τελος μας τελειωσε.ευχαριστω δεν θα ξαναπαρω.κριμα τα λεφτα για την collectors edition.

anyway.

αρχη ειναι ακομα , σιγα σιγα θα φτιαξη ... εχει μεγαλες εταιριες απο πισω δεν θα το αφισουν ετσι , ουτε μηνα δεν εχει κληση το game ....

Δημοσ.
lol ....

εση εχεις παθη stun 90 sec με τον ranger σε 2 μηνες που θα επιστρεψης απο την hyperborea θα δουμε .... ηδη του εχεις αλαξη τα φωτα του game 80 level εισαι , δεν σε βλεπω να σταματας

Δημοσ.

εγω δεν θα σταματησω με την θεληση μου, δεν θα χω το desktop μου εκει που παω για δουλεία

το παιχνιδι με κανει να μην θελω να παω warhammer παντως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...