cmi30 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Με τα keys για τους friend τι γίνεται ??Μπήκα στο account μου σήμερα και δεν εχω δεί κάτι...Έχει παρεί κανεις κανενα email?? Διάβασα σήμερα στα forums ότι τα buddy keys αναβάλλονται προς το παρόν λόγο έλλειψης χώρου στους servers....
chek2fire Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Πήγα όντως Wild Lands of Zelata και γίνετε χαμός από quest. Πάντως τα γκρι quest δεν νομίζω να δίνουν αρκετό xp. Πάντα κάνω κίτρινα και κόκκινα και με αυτά πέρνεις αρκετά xp. Και τα πράσινα καλά είναι αλλά και αυτά δεν δίνουν τόσα xp.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Τα γκρι και πράσινα δεν δίνουν τόσα, γιατί ήταν καλά xp για το level σου τότε. Ο αριθμός των xp που δίνουν δεν αλλάζει.
Toufas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 επειδη kds πολυ rp (δεν εχο κατι με το rp γουστο τους ειναι) αλλα οταν εχεις τα 3/4 του guild lowlevels δεν πας να κανεις rp και item run με τους 80αριδες.... εφαγα kick και μαζι μου βγηκαν αλλοι 20 boss τωρα
Lighter122 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 omg θα εισαι με τους "κακους" που ακουω οτι δεν αφηνουν κανενα να xparei στα high lvl dungeons?
Taral21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Πήγα όντως Wild Lands of Zelata και γίνετε χαμός από quest. Πάντως τα γκρι quest δεν νομίζω να δίνουν αρκετό xp. Πάντα κάνω κίτρινα και κόκκινα και με αυτά πέρνεις αρκετά xp. Και τα πράσινα καλά είναι αλλά και αυτά δεν δίνουν τόσα xp. Αν αυτή την στιγμή τα κίτρινα/πράσινα σου δίνουν ας πούμε 5k exp θα σου δίνουν ακριβώς το ίδιο όταν γίνουν γκρι. Δηλαδή μετά τα Wild lands, αν πας khopsef η connal's όπου θα έχεις πολλά γκρι, μιας και είναι ίδιου lvl, θα μπορέσεις να πάς 35 lvl για πλάκα, μιας και τα γκρι mobάκια σκοτώνονται πολύ πιο εύκολα. Γενικά μέχρι το 55 lvl υπάρχουν πολλά quests, μετά αρχίζουν τα δύσκολα. Μακάρι να βάλουν περισσότερα quests για lvl 55-60 και65-80.
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Υπάρχει κανά guide για το game πουθενά. Θέλω να δω για τα feat στον demonologist αλλά και για το τρόπο παιχνιδιού του. Οτι wiki βρήκα είναι πολύ γενικό.
LuxJaja Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 http://feats.goonheim.com/ αυτό έχει τα όλα τα feats αλλά δεν έχει ενημερωθεί για αρκετό καιρό γιατί κάποια από τα feats έχουν αλλαχθεί πλέον. αλλά είναι ένα site για μία καλή αρχή. επίσης αυτό έχει δημιουργηθεί από την κοινότητα. http://conanvault.ign.com/static.php?page=dbindex
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Και εδώ ο noobas μου Ωραίο το videaki στο youtube που φτιάξανε τα παιδιά για το guild μας http://www.youtube.com/watch?v=Y1c2_zKqoJc Αυτό τον καιρό είχα πάει cimmeria και έπαιζα. Φοβερό τοποθεσία σε γραφικά αλλά και έχει την καλύτερη μουσική που έχω ακούσει σε mmorpg. Τυφλα να έχει το gothic.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Παρατήρησα ότι η πόζα της succubus είναι ιδανική για να βλέπουμε τις πίσω καμπύλες της.
Skia11 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Παιδιά sorry αλλά κουράστηκα να παλεύω με τα ατελείωτα bugs και το lack of content...account canceled @ lvl 52.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Κρίμα... Εδώ account still going strong @ 75. Δεν πάω πουθενά, αλλά συμφωνώ για τα bugs και lack of content.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα