LuxJaja Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 επίσης έχω φάει 2-3 dc από τον ίδιο τον server. αλλά παίδες μπροστά στα bugs που είχε το Vanguard αυτό εδώ είναι τέλειο. Θυμάμαι Vanguard κάθε μέρα ο χαρακτήρας μου είχε και διαφορετικά χαρακτηριστικά. ήταν γελοίο.
aliakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 με τετοιο προιον ανολοκληροτο πρεπει να ειναι τρελα ευχαριστιμενοι οι της funcom προσωπικα εχω να logαρω 5 μερες και δεν μου λυπει τπτ ενταξη το wow κλασεις ανωτερο τι να λεμε τωρα και γω πολυ dc κριμα ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ενταξη το wow patchαρισμένο χρόνια και χρόνια στην αγορά, τι να λεμε τωρα Τώρα είναι fixed.
posonap Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Αυτη η μανία όλα τα mmo να τα συγκρίνουν με το wow καταντάει γραφική απλά.Οκ και γω το ξέρω οτι το wow είναι το καλύτερο mmo που κυκλοφορεί σήμερα έχει τα περισσότερα account απ΄ όλα κτλ κτλ, αλλά δεν θέλω να παίξω και μου σπάνε τα νεύρα ολά τα μογγόλα που πηδάνε το κάθε section από άλλο mmo με το να μιλάνε για το wow .Εγω θέλω να παίξω AoC και το θεωρώ μια πολυ καλή προσπαθειά.
sodeli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Αυτη η μανία όλα τα mmo να τα συγκρίνουν με το wow καταντάει γραφική απλά.Οκ και γω το ξέρω οτι το wow είναι το καλύτερο mmo που κυκλοφορεί σήμερα έχει τα περισσότερα account απ΄ όλα κτλ κτλ, αλλά δεν θέλω να παίξω και μου σπάνε τα νεύρα ολά τα μογγόλα που πηδάνε το κάθε section από άλλο mmo με το να μιλάνε για το wow .Εγω θέλω να παίξω AoC και το θεωρώ μια πολυ καλή προσπαθειά. Είναι σαν να βγεί καινούργιο ποδοσφαιράκι και να μην το συγκρίνεις με το Pro...γίνεται?
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 To game είναι πανέμορφο πάντως και δύσκολα το βαριέσε.
posonap Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Με τα keys για τους friend τι γίνεται ??Μπήκα στο account μου σήμερα και δεν εχω δεί κάτι...Έχει παρεί κανεις κανενα email??
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Τίποτ'ακόμα... κανείς δεν ξέρει.
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Με τα quest τι γίνετε? Ειπα να πάω στην tarantia αλλά τζάμπα κόπος δεν υπήρχε κάποιο quest την ώρα που στην stygia βρίσκω το ένα μετά το άλλο. Μήπως τα quest δίνονται μόνο στον τόπο καταγωγής του char?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Όχι, δίνουν παντού.
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Παράξενο είμαι 28 lvl χθές το βράθι μπήκα old tarantia έκανα explore όλη την πόλη αλλά βρήκα μόνο 4 quest και αυτά πιο μικρά από το lvl δλδ δεν άξιζε καν να μπεις στον κόπο να τα κάνεις. Ετσι ξαναγύρισα πίσω στην stygia. Πάντως η πόλη ήταν πανέμορφη έτσι όπως την είχαν σχεδιάσει.
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 βρήκα μόνο 4 quest και αυτά πιο μικρά από το lvl δλδ δεν άξιζε καν να μπεις στον κόπο να τα κάνεις Οτι lvl και να εισαι τα quest σου δινουν ολοκληρο το experience οταν τα ολοκληρωσεις. Δεν ειναι σαν το wow που τα γκρι quests δε σου δινουν experience. Κουλο μεν, αλλα ετσι ειναι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Είναι και κάτι για να καλύψει που σε πιο μεγάλα levels αρχίζει το grind λόγω των λιγότερων quests.
Taral21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 H Tarantia είναι η κεντρική πόλη στην ουσία για όλες τις races, για Aquilonian quests πήγαινε Wild Lands of Zelata, εκεί έχει αρκετά για 20+ lvl. Τα γκρι quests είναι όλα τα λεφτά μέχρι lvl 45, μετά θες γκρουπάκι για κίτρινα/πορτοκαλί quests μιας και τα γκρι εξαφανίζονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα