clairvoyant Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 GhostRiderLSOV ποιά είναι η adreess του forum μας να πάω να γραφτώ. Δυστηχώς δεν μπορώ να το κάνω μέσω windows αλλά ούτε να μεταφέρω την address στο linux από εκεί γιαυτό αν μπορείς να την ανεβάσεις Mόλις πήγα έπιασα το 20άρι μου σε lvl. Θα ανεβάσω μια pic αν και σε εμφάνιση είμαι λες και πάω στην παραλία. Πάντως για μένα το game είναι από τα καλύτερα mmorpg που έχουν κυκλοφορήσει και ο demonologist μου αρέσει αρκετά σαν nuker. Τα feat τα βάζω στο fire και μερικά στα γενικά. Που είναι πιο σωστά να τα χρησιμοποιείς? Θυμησε μου το όνομα σου να σε βάλω κι εγώ στη λίστα μου (το δικό μου είναι Maker).. BTW για τα feat εγώ έχω κάνει το εξής κουλό: lvl 20 από χθες και επειδή δεν έχω καθόλου χρόνο να κάτσω να διαβάσω τι κάνει το καθένα και τι συνίσταται γενικά για έναν ranger, δεν έχω βάλει απολύτως τίποτα.. Που θα μου πάει, κάποια στιγμή θα βρω χρόνο να το μελετήσω (ή θα φάω τόσο ξύλο που θα αναγκαστώ εκ των πραγμάτων να το κάνω!)
Dolofonos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Παιδια και εγω το ιδιο προβλημα εχω, πηρα πριν καποιες μερες το AoC CE και τα εχει ολα μεσα εκτος απο manual=no CD Key.Πηρα το multirama τηλεφωνο απ'οπου το πηρα αλλα τιποτα δεν κανουν, νομιζουν πως τους δουλευω... Σας το λεω απλα γιατι διαβαςα πως και καποιοι αλλοι που το πηραν απο εκει εχουν το ιδιο προβλημα... Βρηκε κανεις σας καποια λυση?? Αν ναι, πειτε την σας παρακαλω γιατι ειναι κριμα τα 70 Ευρω που πληρωσα να πανε αδικα
Dolofonos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Παιδια και εγω το ιδιο προβλημα εχω, πηρα πριν καποιες μερες το AoC CE και τα εχει ολα μεσα εκτος απο manual=no CD Key.Πηρα το multirama τηλεφωνο απ'οπου το πηρα αλλα τιποτα δεν κανουν, νομιζουν πως τους δουλευω... Σας το λεω απλα γιατι διαβαςα πως και καποιοι αλλοι που το πηραν απο εκει εχουν το ιδιο προβλημα... Βρηκε κανεις σας καποια λυση?? Αν ναι, πειτε την σας παρακαλω γιατι ειναι κριμα τα 70 Ευρω που πληρωσα να πανε αδικα
christos_75 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 παρε τηλεφωνο την αντιπρωσοπεια (centric) 210-94 80 000 ή δες τα επισημο forum για παρομοια προβληματα.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Θυμησε μου το όνομα σου να σε βάλω κι εγώ στη λίστα μου (το δικό μου είναι Maker).. BTW για τα feat εγώ έχω κάνει το εξής κουλό: lvl 20 από χθες και επειδή δεν έχω καθόλου χρόνο να κάτσω να διαβάσω τι κάνει το καθένα και τι συνίσταται γενικά για έναν ranger, δεν έχω βάλει απολύτως τίποτα.. Που θα μου πάει, κάποια στιγμή θα βρω χρόνο να το μελετήσω (ή θα φάω τόσο ξύλο που θα αναγκαστώ εκ των πραγμάτων να το κάνω!) βαλτα τωρα και μετα πας στον trainner και στα ελευθερονει ολα και τα βαζεις οπου αλλου θες
FocusX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 βαλτα τωρα και μετα πας στον trainner και στα ελευθερονει ολα και τα βαζεις οπου αλλου θες ναι αλλα αυτο κοστίζει, όσο πιο αργά κάνει respec τόσο περισσότερο θα πληρώσει
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Θυμησε μου το όνομα σου να σε βάλω κι εγώ στη λίστα μου (το δικό μου είναι Maker).. BTW για τα feat εγώ έχω κάνει το εξής κουλό: lvl 20 από χθες και επειδή δεν έχω καθόλου χρόνο να κάτσω να διαβάσω τι κάνει το καθένα και τι συνίσταται γενικά για έναν ranger, δεν έχω βάλει απολύτως τίποτα.. Που θα μου πάει, κάποια στιγμή θα βρω χρόνο να το μελετήσω (ή θα φάω τόσο ξύλο που θα αναγκαστώ εκ των πραγμάτων να το κάνω!) Dionissos ειναι το nick μου αλλά τις περισσότερες μέρες παίζω αργά μετά τις 2:30 το βράδι λίγο δύσκολο δλδ να με βρεις σε έχω ήδη στα friend πάντως. παρε τηλεφωνο την αντιπρωσοπεια (centric) 210-94 80 000 ή δες τα επισημο forum για παρομοια προβληματα. Πήγαινε τους το κουτί να το δούν και φέρτους το στο κεφάλι.
Toufas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=s-rl3RPC_Mw rofl
posonap Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Παιδια και εγω το ιδιο προβλημα εχω, πηρα πριν καποιες μερες το AoC CE και τα εχει ολα μεσα εκτος απο manual=no CD Key.Πηρα το multirama τηλεφωνο απ'οπου το πηρα αλλα τιποτα δεν κανουν, νομιζουν πως τους δουλευω...Σας το λεω απλα γιατι διαβαςα πως και καποιοι αλλοι που το πηραν απο εκει εχουν το ιδιο προβλημα... Βρηκε κανεις σας καποια λυση?? Αν ναι, πειτε την σας παρακαλω γιατι ειναι κριμα τα 70 Ευρω που πληρωσα να πανε αδικα Είχα το ίδιο πρόβλημα και το είχα παρεί μάλιστα απο το multirama το γύρησα αμέσως πίσω και μου το αντικατέστησαν.Μάλιστα ανοίξαμε δύο κουτιά μπροστά του και το ένα έλειπε....Πήγαινε να στο αλλάξουν και αν δεν το κανουν σπαστά ολα
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Eνα εκατομμύριο πήγαν οι πωλήσεις του age of conan σε λιγότερο από ένα μήνα. Δείτε εδώ http://www.gamespot.com/news/6192230.html?part=rss&tag=gs_news&subj=6192230
LuxJaja Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ας ελπίσουμε και όλας με τα 2 patches που προγραμματίζονται για την επόμενη βδομάδα να μας κάνουν όλους εμάς τους 1 εκαττομύριο παίχτες πολύ ευτυχισμένους με το να διορθώσουνε κάποια βασικά bugs και ίσως και εμάς τους καημένους τους Necromancers.
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Σε γενικές γραμμές δεν έχει τα τρελά bug αλλά σαν demonologist που παίζω κυρίως με spell θα ήθελα πιο γρήγορη απόκριση στο cast. Μερικές φορές ενώ πατάω να γίνει κάποιο spell cast αργεί ελάχιστα αλλά αυτός ο χρόνος είναι πολλές φορές πολύ για κάποιον να πάρει κεφάλι στο pvp η ακόμα και με τα mob.
LuxJaja Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 φίλε είσαι τυχερός. δυστυχώς κάνανε χοντρή βλακεία με τους Necromancers και τα rank 2 με τα rank 3 spells κάνουν 1 dmg παραπάνω μόνο. έχουν πει ότι θα το φτιάξουνε σε κάποιο από τα επόμενα patches. και βασικά το πιο σπαστικό bug είναι αυτό που κολλάνε τα buffs σου και δεν ξέρεις ποιο είναι active. ευτυχώς με το Alt-Z κάποιες φορές διορθώνεται η κατάσταση.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ας ελπίσουμε και όλας με τα 2 patches που προγραμματίζονται για την επόμενη βδομάδα να μας κάνουν όλους εμάς τους 1 εκαττομύριο παίχτες πολύ ευτυχισμένους με το να διορθώσουνε κάποια βασικά bugs και ίσως και εμάς τους καημένους τους Necromancers. Να διορθώσουν και τους βάρβαρους, που μας έφτιαξαν ένα bug σε μια κίνηση και χάλασαν την υπόλοιπη με αποτέλεσμα να κάνουμε ζημιά απλού χτυπήματος... Επίσης συμφωνώ με τα buffs, μετά το patch μας γ@μησαν εκεί και δεν ξέρω τι έχω πάνω...
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Σε μένα τα buff δουλεύουν κανονικά και εμφανίζονται τα ενεργά και ακριβώς τον χρόνο που είναι active. Δεν φτιάχνετε κανα demonologist λέω εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα