Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολοκληρη κουραση για ενα game. να παν να μπιπ. Μου ρχετε να το πουλησω ακομα δεν το αγορασα:mad:

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειχα βαλει προτα το ρεγιστρατιον με τον κωδικο που ειναι πισω απο το βιβλιαρακι του game και μετα εβαλα το key της time card , και μετα πηγα στο site που βαζεις τον κωδικο για το killer rhino .... μηπως μετα τον κωδικο να θελει και time card παλι για να το παρει ?

Δημοσ.

GhostRiderLSOV ποιά είναι η adreess του forum μας να πάω να γραφτώ. Δυστηχώς δεν μπορώ να το κάνω μέσω windows αλλά ούτε να μεταφέρω την address στο linux από εκεί γιαυτό αν μπορείς να την ανεβάσεις :P

Mόλις πήγα έπιασα το 20άρι μου σε lvl. Θα ανεβάσω μια pic αν και σε εμφάνιση είμαι λες και πάω στην παραλία. Πάντως για μένα το game είναι από τα καλύτερα mmorpg που έχουν κυκλοφορήσει και ο demonologist μου αρέσει αρκετά σαν nuker. Τα feat τα βάζω στο fire και μερικά στα γενικά. Που είναι πιο σωστά να τα χρησιμοποιείς?

Δημοσ.
Το παιχνιδι ηρθε για να μινει!

Εμένα με απογοήτευσε οικτρά και ξαναγύρισα στο LOTRO. Υπερβολικά βαρύ, full στα bug (αυτά πείτε διορθώνονται με patch) αλλά η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού δε μου αρέσει καθόλου

Δημοσ.
Το παιχνιδι ηρθε για να μινει!

+1 και γώ πιστεύω οτι το παιχνίδι είναι τρομέρο, θα εξελιχθεί βεβαία κι αλλο, και θα μπούν σε λειτουργία πολλα πράγματα ακόμα.Βρήκα που θα περνάω το free time μου :-D

Δημοσ.

Εμένα παλι οκ με ευχαριστεί όταν παίζω αλλά δεν το θεωρώ και το σουπερ-ντουπερ-ουαου-πορώθηκα mmo. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...