apathya Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ολοκληρη κουραση για ενα game. να παν να μπιπ. Μου ρχετε να το πουλησω ακομα δεν το αγορασα
becausE Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 αυτό τώρα είναι κούραση ? μην αρχίσεις το lvling τότε
sweetemily Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Βρηκα ενα ωραιο site στα χναρια του worldofwar.net που εχει addons για το AoC. Ριξτε του μια ματια Conan Mods ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Επισης ριξτε μια ματια εδω για guides σε quests και οχι μονο. Quests και αλλα
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ειμαι level 40 και δεν μου δινει το killer rhino .... ειχε καπιος αλλος παρομοιο προβλημα ???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Έχεις βάλει τον κωδικό και έχεις γράψει /claim στο chat; Δεν χρειαζόταν να πας 40 για να το βάλεις, μόνο για να ιππεύσεις.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ναι το ειχα βαλει περιπου στο level 7-8 το /claim και πηρα κανονικα τα 2 αντικιμενα , τορα ομος στο level 42 που ειμαι δεν δινει rhino
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ειχα βαλει προτα το ρεγιστρατιον με τον κωδικο που ειναι πισω απο το βιβλιαρακι του game και μετα εβαλα το key της time card , και μετα πηγα στο site που βαζεις τον κωδικο για το killer rhino .... μηπως μετα τον κωδικο να θελει και time card παλι για να το παρει ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δεν νομίζω, έπρεπε με το claim να στο δώσει... :/ Κοίταξε στο κεντρικό σου account αν δείχνει πως το έχεις "αγοράσει".
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 GhostRiderLSOV ποιά είναι η adreess του forum μας να πάω να γραφτώ. Δυστηχώς δεν μπορώ να το κάνω μέσω windows αλλά ούτε να μεταφέρω την address στο linux από εκεί γιαυτό αν μπορείς να την ανεβάσεις Mόλις πήγα έπιασα το 20άρι μου σε lvl. Θα ανεβάσω μια pic αν και σε εμφάνιση είμαι λες και πάω στην παραλία. Πάντως για μένα το game είναι από τα καλύτερα mmorpg που έχουν κυκλοφορήσει και ο demonologist μου αρέσει αρκετά σαν nuker. Τα feat τα βάζω στο fire και μερικά στα γενικά. Που είναι πιο σωστά να τα χρησιμοποιείς?
Jasonnn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Το παιχνιδι ηρθε για να μινει! Εμένα με απογοήτευσε οικτρά και ξαναγύρισα στο LOTRO. Υπερβολικά βαρύ, full στα bug (αυτά πείτε διορθώνονται με patch) αλλά η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού δε μου αρέσει καθόλου
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 τα καταφερα και το εβαλα , ομως πολυ αργο το rhino
posonap Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Το παιχνιδι ηρθε για να μινει! +1 και γώ πιστεύω οτι το παιχνίδι είναι τρομέρο, θα εξελιχθεί βεβαία κι αλλο, και θα μπούν σε λειτουργία πολλα πράγματα ακόμα.Βρήκα που θα περνάω το free time μου
sodeli Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Εμένα παλι οκ με ευχαριστεί όταν παίζω αλλά δεν το θεωρώ και το σουπερ-ντουπερ-ουαου-πορώθηκα mmo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα