Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

WoW vs Aoc

Τα συστατικά

1)Map of hyboria από την CE

2)Η φιγούρα της Valeera Sanguinar από το Warcraft

3)Η απαραίτητη "βλακεία" για να κάνεις κάτι τέτοιο :D

4)10 λεπτάκια

Το σκηνικό όπως φαίνεται από τα πλάγια

DSC00162.jpg

Και από ψηλά με τους "διαλόγους" :D

WoWvsAOC.jpg

Αν δεν πιάνετε ορισμένα από αυτά :

- Oι Greek Phalanx spamάρουν ασταμάτητα, ότι ζητούν νέους παίχτες για να πλαισιώσουν τις δυνάμεις τους.

- Ο toufas είναι ο χρήστης με το πιο μεγάλο lvl από το insomnia στον server wildsoul. ΚΑΙ ΑΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ EXPLOITS ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ :D!!!!

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

rofl :P

80κ για 54 και ΔΕΝ ΕΧΩ QUESTS!!!!

παντως παιξαμε κατι μαπες σημερα ημασταν barba 51 + 52 και εγω 53 vs 53-52-57 (tos mitra shaman) και τους τσακισαμε :P

ειχαμε και guild meeting και θα σας πω ενα...

μερικοι λενε οτι το να παιζεις παιχνιδια ειναι για geeks...Ε ΑΥΤΟ που κανανε σημερα με το να μας εχουν μαζεμενους ολους στο hall και να βγαζει λογο ο gm και να ζει το saga με εκανε και εμενα να πω ελεος για τα παιχνιδια :P

ειπανε θα εχουνε pvp/pve ομαδα και μια για ξυλα μονο...αλλα δεν ειπανε οτι στην 2η με τα ξυλα εχει μια ομαδα που ειναι invitation μονο και οτι εμεις κανουμε κουμαντο :P

εμαθα και να scriptaro και κανω το the game στο public...το game που μολις χασατε :D

• Moderators
Δημοσ.

Εμείς το κάψαμε το Σαββατοκύριακο στα levels. Αισίως έφτασα τα 60 (οπότε κόβω -;- λίγο). Περιμένετε να πάτε στο Thunder River, η περιοχή είναι κορυφαία. :D

Επίσης ρίξαμε τρελά μπουνίδια στην Cistern με τους SCUM, όπου μπήκα μέσα τελευταίος (το γκρουπ της guild ήταν ήδη μέσα) και με είδαν οι κάφροι των SCUM που όποτε με κυνηγούσαν την γλύτωνα και φρόντισαν να με υποδεχτούν κατάλληλα... Μετά ήρθαν οι δικοί μου (σαν γκάνγκστερ μιλάω) και άρχισε ένας πανικός Argonauts, SCUM, elite mobs, τυχαίοι παίχτες που έμπαιναν μέσα, μέχρι που τελικά έτρεχαν να φύγουν από το instance. :D

Μετά μας ξανάρθαν αλλά τους ξαναδιώξαμε. :P

Δυστυχώς χθες τους βρήκαμε στα mountains και έλειπε ο ένας healer μας, οπότε ήταν η σειρά μας (και λόγω κακού σχεδίου) να τις φάμε. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με αυτον τον Polemarhos παιξαμε ενα βρομωξυλο ... και οταν τον ρωτησα αν μπαινει σε αυτο το σιτε , μου απανταει τη ειναι αυτο? :lol: . Ελεος , και εγω στον wildsoul ειμαι αλλα δεν βρισκω κανεναν απο τους epsilon team να με βαλει μεσα ... Ωραιο το γαμε αλλα εχω προβλημα και εγω , μου τα βγαζει κινεζικα τα ονοματα των σερβερ , αλλα το θεμα ειναι οτι παιζω μονο απο νετ καφε . Οποτε?:cry:

Δημοσ.
Με αυτον τον Polemarhos παιξαμε ενα βρομωξυλο ... και οταν τον ρωτησα αν μπαινει σε αυτο το σιτε , μου απανταει τη ειναι αυτο? :lol: .

????Ποτε εγινε αυτο ρε "απατεώνα" ???

Χμμμμ κοιτα να δεις που θα μπήκε ο γιος μου με τον λογαριασμο μου !!! ...Θα τον σκισω ...:-) LOL

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχθες στο underhalls city day . Που ειχε της πουτανας τον κοσμο .

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα. Οταν κανω register βαζω το ACTIVATION KEY που εχει μεσα στης οδηγιες με το παιχνιδι. Εφοσον τα εχω κανει ολα μου βγαζει

Information

There was an Error Submitting your Data

Please check your input and try to correct any invalid fields.

Τι γινετε ρε παιδες;

μου λεει να βαλω στοιχεια στα Card Number κλπ αλλα δεν εχω ακομα. Δεν εχω 30 μερες τσαμπα;

Δημοσ.

Πρέπει να βάλεις ή πιστωτική ή prepaid για να ενεργοποιηθεί ο μήνας. Στην ανάγκη βάζεις fake κωδικούς και αν σου αρέσει και γουστάρεις να ανανεώσεις για διάστημα πέραν του δωρεάν μήνα τα αλλάζεις.

Όσον αφορά το activation αντιμετώπισαν πολύ το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερα

Κάνε ένα search και στα topics στις ελληνικές κοινότητες του παιχνιδιού

http://aoc.online-games.gr/component/option,com_frontpage/Itemid,1/

http://www.ageofconan.gr/

μπορεί να βρεις κάτι.

Δημοσ.
Πρέπει να βάλεις ή πιστωτική ή prepaid για να ενεργοποιηθεί ο μήνας. Στην ανάγκη βάζεις fake κωδικούς και αν σου αρέσει και γουστάρεις να ανανεώσεις για διάστημα πέραν του δωρεάν μήνα τα αλλάζεις.

Όσον αφορά το activation αντιμετώπισαν πολύ το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω περισσότερα

Κάνε ένα search και στα topics στις ελληνικές κοινότητες του παιχνιδιού

http://aoc.online-games.gr/component/option,com_frontpage/Itemid,1/

http://www.ageofconan.gr/

μπορεί να βρεις κάτι.

ευχαριστω πολυ φιλε μου. Μηπως εχεις κανεναν ψευτικο κωδικο να μου δωσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...