Προς το περιεχόμενο

Age of Conan: Unchained [MMORPG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν game έχει τις ατέλειες του και δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Ακόμα είμαι πάντως πολύ noob για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Εχει την αίσθηση του l2 αλλά του λείπει ο ασιατικός χαρακτήρας του l2 με την manga αισθητική του. Ευτηχώς όμως δεν έχει τα ανελέητο grinding του. Τα instance δεν με χαλάνε καθόλου μια και υπάρχει διαχωρισμός στις περιοχές. Υπάρχουν σημεία που θέλουν επιγόντος βελτίωση όπως το παράθυρο του chat αλλά και των friend και ιδίως του guild που δεν ξέρεις πκαν πόσα μέλοι έχει το guild. Για τα γραφικά του την ίδια μηχανή την είδα και στο lotro και δεν με εντυπωσίασε ούτε εκεί . Τουλάχιστον εδώ υπάρχει και μεγαλύτερη φαντασία στον σχεδιασμό των τοπίων. Μερικά σημειά είναι πανέμορφα αλλά και γενικά η αρχιτεκτονική του game.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν λιγο 30αρισα τον Ranger μου στον Wildsoul-PvP. Μια χαρα το βρισκω το game και το lvling θελει αρκετο χρονο. Υπαρχουν βεβαια αρκετα bugs αλλα με λιγη καλη θεληση τα προσπερνας. Οσο για το ganking, το εχω συναντησει ελαχιστα και οταν συμβαινει, συνηθως το βαζω στα ποδια και σχεδον παντα γλυτωνω. Δεν ξερω, μπορει να παιζει ρολο και οτι ειμαι σε γνωστο guild (Epsilon Team).

PS: Oτι καλυτερο pvp μεταξu Rangers....να φευγουν τα βελη αερα απο τις δυο πλευρες...μου θυμιζει εντονα L2, bnb κιολας που ηταν σχεδον ολοι archeria....ωραιες στιγμες!

Δημοσ.
Εμένα το μόνο που με ξενερώνει στο παιχνίδι είναι οτι όλες οι περιοχές είναι instanced και για να πας απο μια περιοχή σε άλλη θέλει loading. Αυτό το πράγμα με χαλάει απίστευτα σε mmo rpgs. Να μου πείτε γούστα ειναι αυτά...

Οι υπόλοιπες ατέλειες διορθώνοται εύκολα με patches:-)

+1 μου τη σπάει απίστευτα το Loading κάθε λίγο και λιγάκι.

Δημοσ.
Τι ειναι τουτο ρε παιδια???:shock:

Εχει τυχει σε καποιον απο σας επισης???:mad:

th_54239_Weird_122_94lo.JPG

Eχεις πρόβλημα με την κωδικοποίηση των χαρακτήρων. Αν έτρεχες linux θα στο διόρθωνα εύκολα. Τώρα τρέχα βρες...

Δημοσ.

Εχω ονομα Pyrros και ειμαι στον Wildsoul..τι πρεπει να κανω για να μπω σε ελληνικο guild?

Ειμα pve

Δημοσ.
Τι ειναι τουτο ρε παιδια???:shock:

Εχει τυχει σε καποιον απο σας επισης???:mad:

th_54239_Weird_122_94lo.JPG

Αυτό ακριβώς μου συνέβη όταν έκανα εγκατάσταση το παιχνίδι στα Vista και έπειτα δοκίμασα να το τρέξω από XP, χωρίς φυσικά να το ξανακάνω εγκατάσταση (δηλαδή απ'ευθείας από το φάκελο και με το ageofconan.exe).

Δημοσ.

Χαιρετώ και γω με τη σειρά μου ;)

Μπήκα στον Corinthia RP-PvP μαζί με μερικούς φίλους. lvl19 assasin. IG: Xearan

Εν τω μεταξύ ο assasin ασχετα με τι λένε πολλοι τα σπάει.. Μερικα mobs εχουν μεγαλυτερο perception απο αλλα, αλλά σε γενικές γραμμές το stealth είναι απίστευτα ευχρηστο και αν την πέσεις(και οχι να στην πεσουν) τρωει άνετα 4-5 lvl μεγαλυτερους αντιπαλους σε PvP..

Αν του την πεσουν ανυποψιαστα (:Ρ) βεβαια θα πρέπει να τρέχει γρηγορα ;)

Κανας άλλος στον corinthia ?

*edit. voyant αυτό γίνεται γενικά όταν τρέχεις τον client σαν αντιγραφή και όχι με install

ειχα 2 τετοια ανοιχτα στο net kafe που δουλευω και οταν κολουσε το ενα πήγαινα στο άλλο.

Δεν το συνηστώ όμως. Και γώ το έκοψα.. (βγάζει νεύρα :Ρ) Clean install λοιπον ;)

Δημοσ.

Ο demonologist είναι τελείως nuker. Καθαρίζει τα mob με δύο χτυπήματα. Φοβερός char όπως πρέπει να είναι δλδ ένας wizard.

Δημοσ.
Αυτό ακριβώς μου συνέβη όταν έκανα εγκατάσταση το παιχνίδι στα Vista και έπειτα δοκίμασα να το τρέξω από XP, χωρίς φυσικά να το ξανακάνω εγκατάσταση (δηλαδή απ'ευθείας από το φάκελο και με το ageofconan.exe).

Το πρόβλημα αυτό οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι μαζί με τα αρχεία του παιχνιδιού εγκαθίσταται και η γραμματοσειρά Hyborian. Αν δεν βρίσκεται στο φάκελο fonts λογικά βλέπεις αυτά τα κινέζικα

Δημοσ.
Το πρόβλημα αυτό οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι μαζί με τα αρχεία του παιχνιδιού εγκαθίσταται και η γραμματοσειρά Hyborian. Αν δεν βρίσκεται στο φάκελο fonts λογικά βλέπεις αυτά τα κινέζικα

Το φαντάστηκα ότι κάποια γραμματοσειρά θα έλειπε αλλά δεν επέμεινα γιατί αν προσέξεις δεν εμφανίζεται ούτε ο χαρακτήρας του παίχτη στο κέντρο της οθόνης! (οπότε υπέθεσα ότι χρειάζονταν κι άλλα αρχεία και δεν είχα όρεξη για clean install..)

Δημοσ.

Είμαι γραμμένος σε ένα newsletter του Conan αλλα ακόμα δεν είδα τίποτα για beta.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κατεβάσουμε και να παίξουμε σαν trial?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...